|
Minigry |
| Autor |
Wiadomość |
SzCzeniaaK
Super!

|
Wysłany: 1 Maj 2004, 02:34 Minigry
|
|
|
Temat ten powstal w wyniku zcalenia kilkunastu "wolnych" tematow - moga wiec wystapic niescislosci w kontekscie - przepraszamy
Taaak wiec gracie/graliscie/macie zamiar grac w jakies minigry na rekordy ?
Ja swego czasu gralem w crimsonlanda (rozpierducha na robalach )
Ostatnio troche w Porrasturvat (znany jako schodospad)
Ale szczegolnych osiadniec nie mialem procz tego ze kiedys przez chwile bylem 3 na liscie
swiatowej Crimsonlanda ale to bylo dawno ... |
_________________ color=white][shadow=black][glow=gray]> > > > > > > > > > >Superme NTM Fan< < < < < < < < < < <[/glow][/shadow][/color] |
|
|
|
 |
matuss
Eextreeme!

|
Wysłany: 1 Maj 2004, 10:43 Minigry
|
|
|
ja lubie grac we wszystkie gry FLD,
IcyTower
Klabutong ( z kumplami )
Zombiepox
Hellcarier
Alex Color
a po za tym to nic. |
|
|
|
 |
jurko kiler
Eextreeme!

|
Wysłany: 1 Maj 2004, 10:55 Minigry
|
|
|
Fallin' Frank (choc nie pamietam czy byla tam swiatowa lista )
Highway Pursuit - z mingierek tylko ta mnie zajmuje |
|
|
|
 |
devastator
Fantastic!

|
Wysłany: 1 Maj 2004, 11:51 Minigry
|
|
|
DSJ ale juz nie gram
mam rekord 275,5 m ale teraz wszyscy lameruja ustawiaja se jakos wiatr +5 i sie jaraja ze 300m skacza ja oczywiscie bez tego
EDIT: Szczeniaak nie mogles tego napisac we 'W co gracie?' to wlasciwie to samo |
|
|
|
 |
WAP
Wow!

|
Wysłany: 1 Maj 2004, 12:37 Minigry
|
|
|
| Ja kiedys gralem oprucz w IT, w crimsonlanda |
_________________ core:167700
Combo:404
Floor:1012
NML:615
UNML:322 |
|
|
|
 |
SzCzeniaaK
Super!

|
Wysłany: 1 Maj 2004, 23:46 Minigry
|
|
|
| Devastator w sumie masz racje ale jakos chodzilo mi o same minigry .... |
_________________ color=white][shadow=black][glow=gray]> > > > > > > > > > >Superme NTM Fan< < < < < < < < < < <[/glow][/shadow][/color] |
|
|
|
 |
syo
No way!

Pomógł: 1 raz Wiek: 38 Dołączył: 31 Sty 2004 Posty: 1957 Skąd: Wrocław/Olsztyn
|
Wysłany: 2 Maj 2004, 14:55 Minigry
|
|
|
Kiedys: Crimsonland, jakis czas temu (zreszta caly czas) poorasturvat (obie wersje - stair dismount i truck dismount, w tej drugiej bylem 1szy w daily top 10, wynik w stair - 160 tys., w truck - 210tys. ) |
|
|
|
 |
pikol
Amazing!

|
Wysłany: 13 Listopad 2004, 21:37 Minigry
|
|
|
| ja lubie gierki z firmy miniclip jak ktos chce se zobaczyc to oto adres: www.miniclip.com i sluchajcie ja nie dzialam jako reklama tej firmy ja tylko pisze na temacie. |
_________________ ram na floory!
floor:311
http://s2.bitefight.pl/c.php?uid=18681- to m?j link w?a?cie w niego pliss!!! |
|
|
|
 |
Domia
No way!

|
Wysłany: 13 Listopad 2004, 22:15 Minigry
|
|
|
ja lubie kilka gierek na www.gamerival.com np. HandStan i jeszcze taka fajna gierka, ktorej nie pamietam nazwy ale sie wyciaga takim fajnym czyms zloto z ziemi |
|
|
|
 |
Vinyanov
No way!

|
|
|
|
 |
syo
No way!

Pomógł: 1 raz Wiek: 38 Dołączył: 31 Sty 2004 Posty: 1957 Skąd: Wrocław/Olsztyn
|
Wysłany: 14 Listopad 2004, 18:40 Minigry
|
|
|
Viny, to jest aktualnie najczesciej odwiedzana przeze mnie strona
Najczesciej szperam w kategorii weird
www.kontraband.com - czasem tu sobie pogram |
|
|
|
 |
pikol
Amazing!

|
|
|
|
 |
Vinyanov
No way!

|
Wysłany: 21 Listopad 2004, 17:38 Minigry
|
|
|
To forum jest raczej tolerancyjne dla malo tresciwych postow, ale nie przesadzajmy, ok? |
|
|
|
 |
petr
Administrator

Wiek: 35 Dołączył: 17 Kwi 2004 Posty: 1665 Skąd: Dąbrowa Górnicza / Kraków
|
Wysłany: 21 Listopad 2004, 19:56 Minigry
|
|
|
Z mini-gierek gram w Icy Tower (znacie? skacze sie takim gostkiem.. nie? nic dziwnego, to malo popularna gra ), DSJ 2 (3 nie lubie), oraz...
www.gangstawar.com
BTW to co robi piokl jeszcze nie jest takie zle, na forum IT.NET pisalismy posty w stylu " " i tez bylo dobrze. |
_________________ score 217671 | floor 727 | combo 461 || NML/FML 493 | CCC1 150
|
|
|
|
 |
Fayl
Fantastic!

|
Wysłany: 22 Listopad 2004, 17:08 Minigry
|
|
|
| Piotrek napisał/a: | | www.gangstawar.com |
Eee... Gangstawar wydaje mi sie strasznie nudne...
Z mmorpg'ow gralem jeszcze w darkthrona (wspominanego na tym forum, www.darkthrone.com), oraz wojownikow (polski mmorpg , www.wojownicy-gra.prv.pl), ale ostatnio im serwer padl |
|
|
|
 |
pikol
Amazing!

|
Wysłany: 24 Listopad 2004, 21:07 Minigry
|
|
|
| ej a zauwazylem ze duzo tu o jakims crismmonlandzie czy jakos tak skad moge to miec?? |
|
|
|
 |
petr
Administrator

|
Wysłany: 12 Grudzień 2004, 16:01 Minigry
|
|
|
hmm, po dlugim zastanawianiu sie, postanowilem pokazac Wam moja ulubiona gre online
Nazywa sie DNA GIRLS. Oficjalnie jest od 18stu lat, ale ja uwazam ze po prostu nie powinny w nia grac osoby zbyt mlode
Jest ona dostepna na wielu serwach do zagrania online, jednak ja proponuje Wam sciagnac ja sobie na dysk z:
www.tvtom.pl/piotrek9/pliki/DnaGirls2.zip (1,7MB)
Krotki opis gry:
Jestescie chlopakiem ktory wyladowal w malym miasteczku. Waszym celem jest w 100 dni poderwanie dziewczyny ze szkoly ABy to zrobic, musicie najpierw odpowiednio sie napakowac w silowni, narobic charyzme w barze, oraz zarabiajac kase - sprzedajac komorki (dochod zalezy od charyzmy), uczac dzieci (wiedza nabyta w szkole - poza tym inteligencja nie jest tu potrzebna) - angielski opis to "teach some fuckin kids" XD , lub obrabiajac bank (max sily to az 1000 dolcow!) - tylko jesli Was zlapia idziecie to kicia na 5 dni. Poza tym w grze istnieje cos takiego jak HP - max to 100 - a odrabiacie go spiac w domu co rowna sie przejsciu do nastepnego dnia.
Znajomosc z dziewczyna polega na przechodzenie na kolejne etapy znajomosci, liczonymi punktami "EXP" (wszystko jest opisane w "i"). Gdy stajecie sie slislym przyjacielem, mozecie chodzic z nia na randki, a na nich sie calowac - ale rada! - calujcie ja dopiero gdy ma zarozowione policzki, oraz zawsze bierzcie na randke po chusteczce, cukierku, lekarstwie i naszyjniku. Po randce czasem jest "bonus game", po prostu jakis gwalciciel atakuje TOmoko, a Waszym, celem jest powstrzymanie go... I tutaj przydaly mi sie doswiadczenia z CSa - najlepiej celowac w glowe I tutaj tez bardzo istotna jest Wasza sila. Gdy stajecie sie jej chlopakiem, mozna chodzic do jej domu.. W pewnym momencie ona znika ze szkoly, w domu mowi ze jest znudzona. Wtedy trza z nia zagrac w ta jej glupia gre (stawiajcie zawsze tylko 100$) Mi osobiscie zdaza sie czasem wygrac w jedna z gier, nalezy po prostu zgadnac jaka bielizne ma pod soba; gdy ma czerwona sukienke, wystarczy popatrzec jakie ma stringi Najwyzszy poziom to "Lover", czego tu tlumaczyc nie bede, bo nie wiem czy piokl jest uswiadomiony (tez mi krotki opis.)
Poza tym mam dla Was pare wskazowek! - na randkach i nie tylko ona czesto zadaje pytania... Wiec mam tu liste odpowiedzi na wiekszosc z nich... Jesli jakas odpowiedz pasuje, smialo ja wybierajcie
Tomoko Saeki / Saeki / Fukoma High / 886-656-7354 / Nov 21 / KungFu / Ecophobia / red, blue, black, pink / Blurry Eyes / Carrera / W 54 / AB / 45kg / 163cm / H87 / B88 / Body54 / i uwaga! Zapiszcie sobie dzien Waszego pierwszego pocalunku, bo to tez jest istotne!
To by bylo na tyle; przyznam sie ze sam jeszcze nigdy jej nie przeszedlem, ale zrobil to przy mnie moj kolega...
Milego grania! (o ile ktos wogole sie odwazy ) |
_________________ score 217671 | floor 727 | combo 461 || NML/FML 493 | CCC1 150
|
|
|
|
 |
Kubu? Biel@nek
Eextreeme!

|
Wysłany: 16 Grudzień 2004, 20:35 Minigry
|
|
|
www.kontraband.com - czasem tu sobie pogram
Polecam zagrajcie sobie w yeti 4 to co sie pingwina wyrzuca ja mam za 3 razami rekord 3360 (pozniej leci jak ptak:P) Wciaga ale jest zajeb... |
|
|
|
 |
pikol
Amazing!

|
Wysłany: 31 Grudzień 2004, 16:24 Minigry
|
|
|
| Cytat: | | Najwyzszy poziom to "Lover", czego tu tlumaczyc nie bede, bo nie wiem czy piokl jest uswiadomiony (tez mi krotki opis.) |
wyobraz sobie ze jestem i nie musisz tego edytowac
EDIT: to znaczy pomylilem sie mozesz to wytlumaczyc |
|
|
|
 |
petr
Administrator

|
Wysłany: 1 Styczeń 2005, 17:13 Minigry
|
|
|
Lover = kochanek
zagraj sobie i dojdz do tego poziomu, to zobaczysz. |
|
|
|
|
 |
|
|