Przesunięty przez: Vinyanov 6 Wrzesień 2007, 21:01 |
Wesolych Swiat :)) |
| Pytanie retoryczne... lubisz ?wi?ta ^_^ |
| Tak |
|
45% |
[ 5 ] |
| Nie |
|
9% |
[ 1 ] |
| Nie wiem |
|
9% |
[ 1 ] |
| A co to ? |
|
9% |
[ 1 ] |
| Jestem innego wyznania |
|
9% |
[ 1 ] |
| ?WI?TY MIKO?AJ O_o |
|
18% |
[ 2 ] |
|
| Głosowań: 1 |
| Wszystkich Głosów: 11 |
|
|
|
| Autor |
Wiadomość |
Domia
No way!

|
Wysłany: 23 Grudzień 2004, 13:13 Wesolych Swiat :))
|
|
|
Z racji, ze ida swieta prosze tu kliknac
^_^
tak przy okazji to poopowiadajcie jak wam ida przygotowania do swiat :mikolaj: czy choineczka juz ubrana, czy macie zapasy wigilijnego zarcia na miesiac itp. itd. i przy okazji czy macie, a jesli tak to jakie plany na sylwestra :564: |
|
|
|
 |
petr
Administrator

Wiek: 35 Dołączył: 17 Kwi 2004 Posty: 1665 Skąd: Dąbrowa Górnicza / Kraków
|
Wysłany: 23 Grudzień 2004, 13:41 Weso?ych ?wi?t :))
|
|
|
nie wiem jak odpowiedziec na ankiete, bo jestem innego wyznania, a swieta lubie - bo jest czas wolny od szkoly (prezenty swoja droga)
(na strona sie nie wgrywa)
Wam tez zycze wesolych swiat
a u mnie w domu choinke zawsze ubiera sie w moje urodziny, wiec to jeszcze przede mna |
_________________ score 217671 | floor 727 | combo 461 || NML/FML 493 | CCC1 150
|
|
|
|
 |
Doktor(wiko)
Eextreeme!

|
Wysłany: 23 Grudzień 2004, 16:11 Weso?ych ?wi?t :))
|
|
|
U mnie choinka ubrana, itp. itp.:P Wujek z Niemiec przyjechal, jest git. No co tam jeszcze... Nie wiem jak odpowiem na ankiete ale jest w niej blad, bo Swiety Mikolaj urzeduje 6. grudnia:) A zapas zarcia jako taki sie szykuje. A co do sylwka - beka. Wiec juz mowie:
Powiedzialem wszystkim ze robie wielka impre o ok. 20. A tak naprawde ide z niektorymi najlepszymi kumplami o 18:30 na miasto krecic beke i wroce o 21:30 zeby zrobic wlasna mini-impre A moja babcia wygoni "imprezowiczow" martwiac ich tym, ze mnie nie ma. Tyle
PS Trza sie podlizac:
[size=18px][glow=white]WESOLYCH SWIAT[/glow][/size] szczegolnie dla moderow |
_________________ Co si? gapisz, co si? gapisz - rusz palcami i co? napisz!"
http://devil.wrzesnia-info.com/index.php - zaje(ech, ta je**na cenzura ) stronka |
|
|
|
 |
magicznekosze
Hey, good!

|
Wysłany: 13 Listopad 2018, 13:29
|
|
|
| Święta to jedne z najlepszych dni w ciągu roku. Ten nastrój, klimat i paczki świąteczne, rok do roku są niepowtarzalne. |
_________________ kosze podarunkowe |
|
|
|
 |
domi.nika
Eextreeme!

|
Wysłany: 18 Październik 2021, 14:43 Re: Weso?ych ?wi?t :))
|
|
|
| Piotru? napisał/a: | nie wiem jak odpowiedziec na ankiete, bo jestem innego wyznania, a swieta lubie - bo jest czas wolny od szkoly (prezenty swoja droga)
(na strona sie nie wgrywa)
Wam tez zycze wesolych swiat
a u mnie w domu choinke zawsze ubiera sie w moje urodziny, wiec to jeszcze przede mna |
to fajnie Ĺźe w twoje urodziny
|
 |
Bombiel
Fantastic!

|
Wysłany: 18 Grudzień 2021, 12:23
|
|
|
| To prawda ĹwiÄtÄ
juĹź tuĹź tuĹź i myĹlÄ, Ĺźe rĂłwnieĹź wiele osĂłb nie zdaje sobie sprawy z tego w jak fajny sposĂłb moĹźemy udekorowaÄ naszÄ
choinkÄ. Jak dla mnie wĹaĹnie bombka z imieniem nadaje siÄ do tego idealnie i dlatego rĂłwnieĹź ja staram siÄ takie bombki u siebie na choince posiadaÄ. |
|
|
|
 |
|
|