SzukajSzukaj  RegulaminRegulamin  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Forum Icy.pl Strona Główna  

Poprzedni temat «» Następny temat
Ulubiona restauracja
Autor Wiadomość
Perpetummobile
Yo!

Wysłany: 17 Styczeń 2019, 01:08   Ulubiona restauracja

Macie jakieś swoje ulubione restauracje ? Ja mam tylko jedną . Jest nią Restauracja Akademia w Warszawie. Uwielbiam ją nie tylko dlatego, że mają przepyszne jedzenie, ale także dlatego, że nawet biorąc ze sobą dzieci, mogę zjeść na spokojnie obiad. Chcecie wiedzieć dlaczego ? Dlatego, że jest to restauracja, przyjazna dzieciom. Mają tam swoje własne menu, a także swój kącik na pierwszym piętrze.

Zafira 
Sweet!

Wysłany: 9 Luty 2019, 15:58   

Uważam, że fantastycznym miejscem na zjedzenie pysznego obiadu czy kolacji jest warszawski Bubbles Bar. Ogólnie to lokal, który wspaniale się nadaje do świętowania różnego rodzaju wydarzeń. Jeżeli do celebracji ich potrzebujecie szampana z najwyższej półki, to trafiliście idealnie. Oferują bogactwo bąbli z całego świata. W przypadku rezerwacji stolika zachęcam, aby to zrobić przez Tripadvisor, ponieważ wówczas kieliszek tego trunku jest gratis.

livka 
That's great!

Wysłany: 26 Sierpień 2019, 12:16   

Jak będziecie w Zakopanem to koniecznie zajrzyjcie na Gubałówkę do restauracji " TARASY GUBAŁÓWKA" https://restauracjepkl.pl/zakopane/restauracja-tarasy-gubalowka/. Menu stworzone tak, by każdy znalazł coś dla siebie ( regionalne potrawy, pizza, menu dla dzieci). Ceny spoko, na pewno dużo niższe niż np na Krupówkach. No i ten widok na panoramę Tatr... :)

bobina 
Sweet!

Wysłany: 28 Sierpień 2019, 13:03   

dzieki livka za namiar na ta knajpkę akurat jestem w Zakopanem i właśnie rozglądałam się za jakąś przyjemną knajpką. Na Gubałówkę tak czy siak się wybieram więc przy okazji wstąpię do tego lokalu :)

kudek
That's great!

Wysłany: 24 Październik 2019, 13:28   

Hejka. Poszukuję jakieś dobrej i sprawdzonej restauracji na małe przyjęcie okazjonalne. Ale zależy mi na wysokiej jakości obsługi no i dobrze by była położona w jakimś pięknym i urokliwym miejscu. Najlepiej by była ona gdzieś w okolicach Wrocławia. Aha wielkim plusem było by gdyby jedzenie było w większości z ekologicznych upraw. Słyszałam, że właśnie taką restauracją jest Grape Restaurant https://www.graperestaurant.pl/. Byliśmy tam i wszystko załatwione a jedzenie mają tam wyśmienite

bulinka
Hey, good!

Wysłany: 21 Luty 2020, 12:16   

A moja ulubiona restauracja jest restauracja Garo Sushi w Warszawie, poniewaz podaj tam bardzo dobre sushi oraz inne rownie dobre dania kuchni japonskiej. Powiem szczerze, ze juz kilkanascie miejsc zwiedzilam ale w zadnej nie podaja tak pysznego sushi jak tutaj. Takze w domu kiedys probowalam zrobic to danie ale na marne. Takze odkad posmakowalam sushi w tej restauracji nie wyobrazam sobie jesc tego dania gdzie indziej

weronika01 
Hey, good!

Wysłany: 4 Listopad 2021, 10:45   

W moim przypadku jest to restauracja libanska Warszawa Le Cedre.

Bombiel
Fantastic!

Wysłany: 7 Marzec 2022, 19:37   

Czasami ciężko jest powiedzieć, która tak naprawdę restauracja będzie tym najlepszym wyborem, ale ja jestem zdania, że głównej mierze warto jest na pewno znać takie jedno miejsce. Jak dla mnie na ten moment to restauracja Lubin jest tym miejscem do którego z wielką chęcią lubię wracać.

Raku95
Super!

Wysłany: 30 Styczeń 2025, 19:48   

Moja znajoma często zaprasza mnie do siebie, bo wie, że kocham podróżować, ana też nie ma do tego partnerki. I nam obu to odpowiada. Teraz padło na stolicę i tak sobie myślę, że restauracja sla warszawa powinna być naszym kierunkiem. Dużo dobrego o niej słyszałam. Co wy na to? Jaki macie pomysły jeszcze na to miasto ?

Odpowiedz do tematu