|
Ulubiona restauracja |
| Autor |
Wiadomość |
Perpetummobile
Yo!
|
Wysłany: 17 Styczeń 2019, 01:08 Ulubiona restauracja
|
|
|
| Macie jakieś swoje ulubione restauracje ? Ja mam tylko jedną . Jest nią Restauracja Akademia w Warszawie. Uwielbiam ją nie tylko dlatego, że mają przepyszne jedzenie, ale także dlatego, że nawet biorąc ze sobą dzieci, mogę zjeść na spokojnie obiad. Chcecie wiedzieć dlaczego ? Dlatego, że jest to restauracja, przyjazna dzieciom. Mają tam swoje własne menu, a także swój kącik na pierwszym piętrze. |
|
|
|
 |
livka
That's great!

|
Wysłany: 26 Sierpień 2019, 12:44
|
|
|
| No pewnie, ze mam kilka takich sprawdzonych miejsc i to w kilku różnych miastach w Polsce. Ostatnio byłam np w Zakopanem na urlopie i odkryłam nowe miejsce, do którego na pewno będę wracać - Tarasy Gubałówka. Super jedzenie, miła obsługa, dobre ceny. Menu dla każdego. |
|
|
|
 |
kudek
That's great!

|
Wysłany: 7 Styczeń 2020, 16:06
|
|
|
| Z tego co zdazylam sie zorientowac to w Warszawie jest wiele bardzo fajnych restauracji w ktorych mozna smacznie i niedrogo zjesc. Jedna z takich jest Restauracja Leila w ktorej to mozemy posmakowac wielu dan z owocow morza i innych dan rybnych. Takze jak ktos chce to moze znalexc idealne rozwiazanie dla siebie. Ja osobiscie bylam w tej restauracji raz ale za to zjadlam przepyszny humus. Polecam sprobowania takiej kuchni blisko wschodniej gdyz jest ona smaczna i zdrowa |
| Ostatnio zmieniony przez kudek 7 Styczeń 2020, 16:07, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
bulinka
Hey, good!

|
Wysłany: 23 Styczeń 2020, 19:05
|
|
|
| Jesli chodzi o restauracje w Warszawie to faktycznie przekonalam sie ze jest duzo fajnych miejsc gdzie mozna smacznie zjesc. Najwiecej takich restauracji znalezc mozna w slynnym Forcie Sluzew tam wlasnie znalazlam restauracje Garo Sushi gdzie mialam okazje posmakowac pysznego sushi. Tam rowniez mozemy posmakowac innych dan kuchni japonskiej. Takze warto przejsc sie po tym miescie i samemu sie przekonac |
|
|
|
 |
Bombiel
Fantastic!

|
Wysłany: 24 Marzec 2022, 19:25
|
|
|
| To prawda fajnie jest wiedzieÄ ktĂłra restauracja bÄdzie dla nas tÄ
najlepszÄ
i muszÄ dodaÄ, Ĺźe jeĹli chodzi o mnie to ja juĹź mam takie miejsce. MogÄ dodaÄ, Ĺźe Lubin restauracje to sÄ
takie miejsca gdzie zdecydowanie kaĹźdy z nas bÄdzie czuĹ siÄ bardzo komfortowo oraz zje na pewno smacznie. |
|
|
|
 |
antimonite
Sweet!

|
Wysłany: 27 Kwiecień 2022, 12:20 Re: Ulubiona restauracja
|
|
|
| Perpetummobile napisał/a: | | Macie jakieďż˝ swoje ulubione restauracje ? |
Ja staraĹam siÄ nie ograniczaÄ do jednej restauracji - chyba po prostu ciÄ
gle szukaĹam tej >jedynej< Od niedawna bezgranicznie zakochaĹam siÄ w restauracja rodzinna lubin i gdzie bym nie poszĹa, to juĹź nie to samo co tam, dlatego lubiÄ tam wracaÄ |
|
|
|
 |
Ewelaa213
Hey, good!

|
Wysłany: 27 Kwiecień 2022, 13:58
|
|
|
| restauracje biaĹystok centrum to jak dla mnie najlepsza opcja aby spedziÄ czas ze znajomymi czy wyjĹÄ na randkÄ. Ja osobiĹcie jestem fankÄ
sushi i czÄsto je jadam wĹaĹnie tam. Jest opcja rĂłwnieĹź zamĂłwienia na wynos. Polecam wam takÄ
opcjÄ |
|
|
|
 |
pluszak
Amazing!

|
Wysłany: 27 Kwiecień 2022, 15:44
|
|
|
| JeĹźeli mogĹabym wam coĹ doradzi, to myĹlÄ Ĺźe warto rĂłwnieĹź zwrĂłciÄ uwagÄ na ofertÄ tej firmy https://www.winterhalter.com/. To naprawdÄ Ĺwietni specjaliĹci jeĹźeli chodzi o sprzÄt wysokiej jakoĹci, taki jak na przykĹad zmywarki do kuchni restauracyjnej. Zerknijcie sobie do nich w wolnej chwili zapoznaÄ siÄ z ofertÄ
, a myĹlÄ Ĺźe nie bÄdziecie rozczarowani. |
|
|
|
 |
boddekk
Hey, good!

|
Wysłany: 25 Luty 2025, 12:17
|
|
|
| JeĹli jesteĹ miĹoĹnikiem sushi, warto zajrzeÄ na SushiPak. To platforma, ktĂłra umoĹźliwia zamĂłwienie ĹwieĹźego sushi prosto do domu. OferujÄ
szeroki wybĂłr zestawĂłw â od klasycznych po bardziej oryginalne pozycje. DziÄki Ĺatwemu zamĂłwieniu online i szybkiemu dostarczeniu, cieszenie siÄ smakiem sushi nigdy nie byĹo prostsze. JeĹli nie masz czasu na wyjĹcie do restauracji, SushiPak https://sushipak.pl to idealne rozwiÄ
zanie! |
|
|
|
 |
|
|