SzukajSzukaj  RegulaminRegulamin  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Forum Icy.pl Strona Główna  

Poprzedni temat «» Następny temat
Ulubiona restauracja
Autor Wiadomość
Perpetummobile
Yo!

Wysłany: 17 Styczeń 2019, 01:08   Ulubiona restauracja

Macie jakieś swoje ulubione restauracje ? Ja mam tylko jedną . Jest nią Restauracja Akademia w Warszawie. Uwielbiam ją nie tylko dlatego, że mają przepyszne jedzenie, ale także dlatego, że nawet biorąc ze sobą dzieci, mogę zjeść na spokojnie obiad. Chcecie wiedzieć dlaczego ? Dlatego, że jest to restauracja, przyjazna dzieciom. Mają tam swoje własne menu, a także swój kącik na pierwszym piętrze.

livka 
That's great!

Wysłany: 26 Sierpień 2019, 12:44   

No pewnie, ze mam kilka takich sprawdzonych miejsc i to w kilku różnych miastach w Polsce. Ostatnio byłam np w Zakopanem na urlopie i odkryłam nowe miejsce, do którego na pewno będę wracać - Tarasy Gubałówka. Super jedzenie, miła obsługa, dobre ceny. Menu dla każdego.

kudek
That's great!

Wysłany: 7 Styczeń 2020, 16:06   

Z tego co zdazylam sie zorientowac to w Warszawie jest wiele bardzo fajnych restauracji w ktorych mozna smacznie i niedrogo zjesc. Jedna z takich jest Restauracja Leila w ktorej to mozemy posmakowac wielu dan z owocow morza i innych dan rybnych. Takze jak ktos chce to moze znalexc idealne rozwiazanie dla siebie. Ja osobiscie bylam w tej restauracji raz ale za to zjadlam przepyszny humus. Polecam sprobowania takiej kuchni blisko wschodniej gdyz jest ona smaczna i zdrowa
Ostatnio zmieniony przez kudek 7 Styczeń 2020, 16:07, w całości zmieniany 1 raz  

bulinka
Hey, good!

Wysłany: 23 Styczeń 2020, 19:05   

Jesli chodzi o restauracje w Warszawie to faktycznie przekonalam sie ze jest duzo fajnych miejsc gdzie mozna smacznie zjesc. Najwiecej takich restauracji znalezc mozna w slynnym Forcie Sluzew tam wlasnie znalazlam restauracje Garo Sushi gdzie mialam okazje posmakowac pysznego sushi. Tam rowniez mozemy posmakowac innych dan kuchni japonskiej. Takze warto przejsc sie po tym miescie i samemu sie przekonac

Bombiel
Fantastic!

Wysłany: 24 Marzec 2022, 19:25   

To prawda fajnie jest wiedzieć która restauracja będzie dla nas tą najlepszą i muszę dodać, że jeśli chodzi o mnie to ja już mam takie miejsce. Mogę dodać, że Lubin restauracje to są takie miejsca gdzie zdecydowanie każdy z nas będzie czuł się bardzo komfortowo oraz zje na pewno smacznie.

antimonite
Sweet!

Wysłany: 27 Kwiecień 2022, 12:20   Re: Ulubiona restauracja

Perpetummobile napisał/a:
Macie jakieďż˝ swoje ulubione restauracje ?

Ja starałam się nie ograniczać do jednej restauracji - chyba po prostu ciągle szukałam tej >jedynej< ;) Od niedawna bezgranicznie zakochałam się w restauracja rodzinna lubin i gdzie bym nie poszła, to już nie to samo co tam, dlatego lubię tam wracać :)

Ewelaa213
Hey, good!

Wysłany: 27 Kwiecień 2022, 13:58   

restauracje białystok centrum to jak dla mnie najlepsza opcja aby spedzić czas ze znajomymi czy wyjść na randkę. Ja osobiście jestem fanką sushi i często je jadam właśnie tam. Jest opcja również zamówienia na wynos. Polecam wam taką opcję

pluszak
Amazing!

Wysłany: 27 Kwiecień 2022, 15:44   

Jeżeli mogłabym wam coś doradzi, to myślę że warto również zwrócić uwagę na ofertę tej firmy https://www.winterhalter.com/. To naprawdę świetni specjaliści jeżeli chodzi o sprzęt wysokiej jakości, taki jak na przykład zmywarki do kuchni restauracyjnej. Zerknijcie sobie do nich w wolnej chwili zapoznać się z ofertą, a myślę że nie będziecie rozczarowani.

boddekk
Hey, good!

Wysłany: 25 Luty 2025, 12:17   

Jeśli jesteś miłośnikiem sushi, warto zajrzeć na SushiPak. To platforma, która umożliwia zamówienie świeżego sushi prosto do domu. Oferują szeroki wybór zestawów – od klasycznych po bardziej oryginalne pozycje. Dzięki łatwemu zamówieniu online i szybkiemu dostarczeniu, cieszenie się smakiem sushi nigdy nie było prostsze. Jeśli nie masz czasu na wyjście do restauracji, SushiPak https://sushipak.pl to idealne rozwiązanie!

Odpowiedz do tematu