Przesunięty przez: Vinyanov 19 Maj 2008, 13:05 |
Neo |
Autor |
Wiadomość |
syo
No way!

Pomógł: 1 raz Wiek: 31 Dołączył: 31 Sty 2004 Posty: 1957 Skąd: Wrocław/Olsztyn
|
Wysłany: 18 Wrzesień 2005, 20:24 Neo
|
|
|
Syo:Jak oceniasz sytuacje w polskim ladderze IT?
Neo:Rywalizacja jest jak na razie bardzo zacieta. Rekordy sa bite z dnia na dzien, poprzeczka podnoszona jest coraz to wyzej. Zmiany w nowej wersji IT wywolalo kilka ciekawych zjawisk. Wsrod nich na pewno jest powrot Jurka Zabojcy do gry. Obecnie trwa walka na szczycie - Tajek, Kubus Biel@nek, Neo, Jurko Zabojca a ostatnio takze wicemistrz poprzedniej listy, Syo, codziennie zmieniaja swoja kolejnosc. Potrzeba bedzie jeszcze kilku dni/tygodni zanim sytuacja stanie sie bardziej przejrzysta.
Syo:A jak wypadaja Polacy na swiatowej liscie? Czego i kogo brakuje?
Neo:Przede wszystkim brakuje mi na liscie Syo, ktory w poprzedniej wersji mial floor az 4731 (co bylo 2 wynikiem na swiecie). Przydalby sie nam teraz ktos taki, ktory nawiazalby walke z Johnem Beakiem. Z dostepnych mi informacji wiem, ze ostatnio jego forma zwyzkuje, byc moze juz wkrotce pojawi sie The K2 of Icytower 1.3
Co do postawy pozostalych graczy, nie mam im nic do zarzucenia. Wszyscy osiagaja wyniki na miare swoich mozliwosci... Jak na razie prowadzi Tajek, zaraz za nim Jerzy Zabojca, Neo i Kubus Bielanek.
Na dzien dzisiejszy (18.09) w klasyfikacji krajow przegrywany z Czechami roznica az osmiu punktow (41:33). Spowodowal to rekord w combo Kris S, ktory troszke ni z gruszki ni z pietruszki pojawil sie na liscie, znacznie komplikujac sytuacje...
Syo:Z kim z obecnych graczy Icy Towera mozna wiazac nadzieje na dobre rezultaty i poprawe pozycji Polski na liscie?
Neo:Mysle, ze cala nadzieja wiaze sie z obecna piatka liderow - Tajek, Kubus Bielanek, Jerzy Zabojca, Neo oraz Syo (ze wskazaniem na tego ostatniego, poniewaz jak na razie tylko on nie punktuje - na szczescie ma zwyzke formy i punktowanie dla kraju wydaje sie kwestia czasu). Regularne szlifowanie formy i srubowanie wynikow przez tych graczy moze miec doskonale skutki dla pozycji Polski na liscie.
Syo:Czy jest ktos inny, kto moglby zaskoczyc nas mocnymi rezultatami?
Neo:Spoza Polski tez? Jesli tak, to analizujac listy rekordow (stara i nowa) oczekuje wlasnie eksplozji kogos takiego jak slawni Angelfly, Marco i Undertaker... Sposrod Polakow pamietam jeszcze doskonale wyniki w combo Kishony'ego... niestety, kiedys niepochlebnie wyrazal sie on o "wyczyszczeniu" listy rekordow, wiec nie wiem jak bedzie z jego dalsza gra...
Syo:Przed nami 4. kolejka PLITu. Na kogo mozna stawiac i jakie wedlug Ciebie beda najciekawsze spotkania?
Neo:Mysle, ze jak zwykle swoje pojedynki wygraja Tajek i Syo, natomiast najciekawszym spotkaniem wydaje mi sie mecz Domaz - Domia ze wzgledu na jego "otoczke" ... Poza tym, tuz po zakonczeniu kolejki 4 odbedzie sie moj zalegly pojedynek z Kubusiem... mysle, ze moze byc ciekawie.
Syo:Dzieki za wywiad:)
Neo:No problem, pozdrowienia dla calej spolecznosci Icy.pl
Komentarze mile widziane. |
Ostatnio zmieniony przez Vinyanov 19 Maj 2008, 13:21, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
petr
Administrator

Wiek: 28 Dołączył: 17 Kwi 2004 Posty: 1665 Skąd: Dąbrowa Górnicza / Kraków
|
Wysłany: 18 Wrzesień 2005, 20:45 Wywiad z Neo - 18.09.05
|
|
|
Bardzo bardzo git, ale w zlym dziale :] |
_________________ score 217671 | floor 727 | combo 461 || NML/FML 493 | CCC1 150
|
|
|
|
 |
LEO
Splendid!

|
Wysłany: 18 Wrzesień 2005, 21:02 Wywiad z Neo - 18.09.05
|
|
|
Dobra robota, fajny wywiaDzik. |
_________________ nml : 869 |
|
|
|
 |
domaz
Fantastic!

|
Wysłany: 19 Wrzesień 2005, 07:44 Wywiad z Neo - 18.09.05
|
|
|
lol jaka otoczke?:D |
_________________ glow=red] Moje wyniki to:[/glow]
[glow=green] Combo 372 [/glow]
[glow=blue]Floor 1350[/glow]
[glow=black]Score ?????[/glow]
[glow=violet]NML 679[/glow] |
|
|
|
 |
Vinyanov
No way!

|
Wysłany: 19 Wrzesień 2005, 14:19 Wywiad z Neo - 18.09.05
|
|
|
Kris S to dziewczyna...
Poza tym - zaskoczenie i dobra robota. Dobrze przeczytac podsumowanie ostatnich dni na scenie. Ale jednak brakuje mi informacji o udzielajacym odpowiedzi lub bardziej osobistych opinii... Rozumiesz, przyzwyczajenie z czasow starych wywiadow. |
|
|
|
 |
Neo
Fantastic!

Pomógł: 1 raz Dołączył: 05 Mar 2004 Posty: 487 Skąd: Matrix :)
|
Wysłany: 19 Wrzesień 2005, 17:43 Wywiad z Neo - 18.09.05
|
|
|
Neo napisał/a: | Spowodowal to rekord w combo Kris S, ktory troszke ni z gruszki ni z pietruszki pojawil sie na liscie |
Cytat: | Kris S to dziewczyna... |
Na liscie POJAWIL sie REKORD, a nie sama Kris S... |
_________________ IT Code: IT+(+++) M$++ CS+ SD= M= ISC= CI- CF+ CL= |
|
|
|
 |
Vinyanov
No way!

|
Wysłany: 19 Wrzesień 2005, 17:57 Wywiad z Neo - 18.09.05
|