Ulubiona restauracja |
Autor |
Wiadomość |
Perpetummobile
Yo!
|
Wysłany: 17 Styczeń 2019, 01:08 Ulubiona restauracja
|
|
|
Macie jakieś swoje ulubione restauracje ? Ja mam tylko jedną . Jest nią Restauracja Akademia w Warszawie. Uwielbiam ją nie tylko dlatego, że mają przepyszne jedzenie, ale także dlatego, że nawet biorąc ze sobą dzieci, mogę zjeść na spokojnie obiad. Chcecie wiedzieć dlaczego ? Dlatego, że jest to restauracja, przyjazna dzieciom. Mają tam swoje własne menu, a także swój kącik na pierwszym piętrze. |
|
|
|
 |
Zafira
Sweet!

|
Wysłany: 9 Luty 2019, 15:58
|
|
|
Uważam, że fantastycznym miejscem na zjedzenie pysznego obiadu czy kolacji jest warszawski Bubbles Bar. Ogólnie to lokal, który wspaniale się nadaje do świętowania różnego rodzaju wydarzeń. Jeżeli do celebracji ich potrzebujecie szampana z najwyższej półki, to trafiliście idealnie. Oferują bogactwo bąbli z całego świata. W przypadku rezerwacji stolika zachęcam, aby to zrobić przez Tripadvisor, ponieważ wówczas kieliszek tego trunku jest gratis. |
|
|
|
 |
livka
That's great!

|
Wysłany: 26 Sierpień 2019, 11:16
|
|
|
Jak będziecie w Zakopanem to koniecznie zajrzyjcie na Gubałówkę do restauracji " TARASY GUBAŁÓWKA" https://restauracjepkl.pl/zakopane/restauracja-tarasy-gubalowka/. Menu stworzone tak, by każdy znalazł coś dla siebie ( regionalne potrawy, pizza, menu dla dzieci). Ceny spoko, na pewno dużo niższe niż np na Krupówkach. No i ten widok na panoramę Tatr... |
|
|
|
 |
bobina
Sweet!

|
Wysłany: 28 Sierpień 2019, 12:03
|
|
|
dzieki livka za namiar na ta knajpkę akurat jestem w Zakopanem i właśnie rozglądałam się za jakąś przyjemną knajpką. Na Gubałówkę tak czy siak się wybieram więc przy okazji wstąpię do tego lokalu |
|
|
|
 |
kudek
That's great!

|
Wysłany: 24 Październik 2019, 12:28
|
|
|
Hejka. Poszukuję jakieś dobrej i sprawdzonej restauracji na małe przyjęcie okazjonalne. Ale zależy mi na wysokiej jakości obsługi no i dobrze by była położona w jakimś pięknym i urokliwym miejscu. Najlepiej by była ona gdzieś w okolicach Wrocławia. Aha wielkim plusem było by gdyby jedzenie było w większości z ekologicznych upraw. Słyszałam, że właśnie taką restauracją jest Grape Restaurant https://www.graperestaurant.pl/. Byliśmy tam i wszystko załatwione a jedzenie mają tam wyśmienite |
|
|
|
 |
|