Warszawa - kraina możliwości? |
Autor |
Wiadomość |
Mahdi
Yo!
|
Wysłany: 18 Październik 2019, 09:52 Warszawa - kraina możliwości?
|
|
|
A może jednak Mordor, od którego lepiej trzymać się z daleka?
Kiełkuje mi ostatnio taki pomysł, żeby rzucić Bieszczady i wyjechać do Warszawy. Mógłbym na przykład założyć działalność krawiecką, naprawiać ubrania albo szyć je na miarę... Podobno przy odpowiedniej promocji pozyskiwanie klientów w tak dużym mieście byłoby banalnie proste.
Pytanie tylko ile w tych opowieściach z [url]afterweb.pl[/url] o perspektywach w stolycy jest prawdy, a kto próbuje wciskać bajkę?!? |
Ostatnio zmieniony przez Mahdi 28 Październik 2019, 08:39, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
dionizoswcielon
Sweet!

|
Wysłany: 12 Listopad 2019, 11:57
|
|
|
Mój znajomy jakiś czas temu przeprowadził się do Warszawy i on wcale nie narzeka . Dobrze mu tam, ale to akurat wielkoświatowy typ, lubi otoczenie wielkiego miasta. Ja się dobrze czuję w małej miejscowości, w której ja zamieszkałem, acz przyznam, że rzeczony kumpel także całkiem niezłe mieszkanko sobie złapał. Udało mu się kupić mieszkanie na tym osiedlu: https://www.19dzielnica.pl/mieszkania/ i jak byłem ostatnio u niego w odwiedzinach, to zrobiło ono na mnie naprawdę pozytywne wrażenie. Jak się złapie mieszkanie dwupoziomowe - Warszawa na pewnie przestaje być niczym ten "Mordor", jak to określiłeś . |
Ostatnio zmieniony przez dionizoswcielon 12 Listopad 2019, 11:58, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|