|
gabinet |
| Autor |
Wiadomość |
Magdanna
Yo!
|
Wysłany: 29 Listopad 2019, 15:57 gabinet
|
|
|
Hej. Jako dentystka z doświadczeniem postanowiłam otworzyć wreszcie swój własny gabinet. Uzbierałam dość dużą kwotę na wyposażenie gabinetu - chciałabym stosować najnowocześniejsze technologie, bo konkurencja jest ogromna w moim mieście jest bardzo mały wybór narzędzi stomatologicznych, dlatego zdecydowałam się na zakup online. Jest tu ktoś, kto mógłby mi polecić dobrego producenta endometrów i innych narzędzi? I czy warto inwestować w najdroższe narzędzia? Nie zawsze cena idzie w parze z jakością Będę wdzięczna za wasze rady |
|
|
|
 |
hugo
Hey, good!

|
Wysłany: 16 Luty 2022, 15:47
|
|
|
| A ja wĹaĹnie zdecydowaĹem o otwarciu swojego gabinetu rehabilitacyjnego. DĹugo pracowaĹem w szpitalu i czas na otwarcie czegoĹ swojego. Teraz jestem na etapie urzÄ
dzania, wyposaĹźenia swojego gabinetu, ktĂłry powinien byÄ bardzo funkcjonalny i komfortowy dla pacjenta, przed ktĂłrym dĹuga droga do powrotu do zdrowia. ZdecydowaĹem siÄ na sprzÄt medyczny od polskiego producenta Juventas, ktĂłry oferuje nam tutaj https://www.juventas.pl/s...jne-stacjonarne szeroki wybĂłr stoĹĂłw stacjonarnych. Znajdziecie tutaj rĂłwnieĹź stoĹy do masaĹźu czy fizjoterapii, wiÄc jest na co popatrzeÄ i co wybieraÄ. |
|
|
|
 |
pluszak
Amazing!

|
Wysłany: 16 Maj 2025, 13:26
|
|
|
| Serio, jak chcesz, Ĺźeby Twoja placĂłwka medyczna wyglÄ
daĹa profesjonalnie i budziĹa zaufanie, to ogarnij temat z kimĹ, kto siÄ na tym zna. Na przykĹad z https://mokaa.pl/projektowanie-wnetrz-medycznych/ â robiÄ
wnÄtrza, ktĂłre ĹÄ
czÄ
prestiĹź z funkcjonalnoĹciÄ
. Meble Ĺatwe w czyszczeniu, dobry ukĹad, zero przypadkĂłw. A wszystko zgodne z przepisami sanepidu i ppoĹź. |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|