SzukajSzukaj  RegulaminRegulamin  U¿ytkownicyU¿ytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Forum Icy.pl Strona G³ówna  

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Materac
Autor Wiadomo¶æ
Raku95
Super!

Do³±czy³: 13 Lut 2018
Wys³any: 12 Marzec 2020, 12:45   Materac

Jak dziś kupowalibyście materac? A może są sklepy, albo firmy jakie do tego polecacie?

Floristka
Amazing!

Do³±czy³: 13 Lut 2018
Wys³any: 12 Marzec 2020, 15:12   

:!: Wiesz co, gdyby to ode mnie zależało, to bym na pewno zrezygnowała ze sprężyny, bo jednak nie jest ona tak wygodna, jak pianka bonell na przykład. Oczywiście masz też opcję materaca sprężynowego kieszeniowego, ale fakt jest taki, że możesz wcale go tak łatwo nie dostać. Tak czy inaczej sprawdź ofertę https://dreamsdesign.pl/oferta/materace .

Bombiel
Fantastic!

Do³±czy³: 31 Pa¼ 2018
Wys³any: 18 Sierpieñ 2020, 14:48   

Faktycznie sam wybór materaca na samym początku może wydawać się prosty, ale warto się nad tym wyborem porządnie zastanowić. Ja zdecydowałem się na kupno materaca do spania z https://godre.pl/Materace-na-wymiar/Materac-80x190-cm-do-lozka-do-spania i muszę powiedzieć, że jest on bardzo komfortowy. Tym bardziej, że teraz w końcu jestem w stanie porządnie się wyspać.

jjusti18
Amazing!

Do³±czy³: 25 Kwi 2017
Wys³any: 31 Lipiec 2025, 12:15   

Myślę nad zakupem nowego łóżka i nie wiem, czy materac 160x200 nie będzie za duży do mniejszej sypialni. Z drugiej strony – wygoda ponad wszystko. Macie doświadczenia z tym rozmiarem?

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: