SzukajSzukaj  RegulaminRegulamin  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Forum Icy.pl Strona Główna  

Poprzedni temat «» Następny temat
Elektroniczny obieg dokumentów
Autor Wiadomość
anna.kaczmarek
Hey, good!

Wysłany: 28 Listopad 2019, 08:54   Elektroniczny obieg dokumentów

Od lat prowadzę własną firmę i ostatnio okazało się, że w archiwum (takie pomieszczenie w piwnicy) brakuje miejsca na przechowywanie dokumentów. Niestety przepisy w Polsce wymagają przechowywania dokumentów przez określony czas, więc zaczęłam szukać innego rozwiązania. Trafiłam na ofertę: https://primesoft.pl/pl/elektroniczny-obieg-dokumentow , które idealnie wpasowała się w moje potrzeby.

Bombiel
Fantastic!

Wysłany: 17 Sierpień 2020, 13:16   

Jak najbardziej taki elektroniczny obieg dokumentów jest bardzo ważny i ja także jestem na etapie wdrażania go do siebie do firmy. bardzo ciekawie o tym rozwiązaniu napisano w https://www.connecto.pl/j...zialanie-firmy/ i muszę powiedzieć, że jest to bardzo ważne. W końcu chodzi o usprawnienie działania całego podmiotu.

Julia E.
Hey, good!

Wysłany: 14 Październik 2020, 10:20   Elektroniczny obieg dokumentĂłw

Elektroniczny obieg dokumentów to podstawa działalności każdej nowoczesnej firmy. Na dzień dzisiejszy nie wyobrażam sobie pracy bez takiego systemu, dlatego skorzystałam ze sprawdzonego oprogramowania eDokumenty - System elektronicznego obiegu dokumentów rekomendowanego przez wiele znanych firm. To rozwiązanie zawiera wszystkie niezbędne aplikacje, jak obieg faktur, poczta, kalendarze, rozliczanie delegacji, czas pracy, system CRM, dzięki czemu praca zdalna również stała się realna i łatwa do zorganizowania.

Rafal12
Hey, good!

Wysłany: 14 Październik 2020, 16:04   

bardzo ciekawe informacje
dzięki

iryd
Amazing!

Wysłany: 18 Grudzień 2021, 17:04   

A korzystacie z opcji faktury online ? moim zdaniem daje niesamowite korzysci i oszczednosci, chocby na czasie spedzonym na kazdorazowy wczesniejszy dojazd do firmy

Bombiel
Fantastic!

Wysłany: 12 Kwiecień 2022, 19:34   

Wiem już również, że sam obieg dokumentów w każdej firmie stanowi coś bardzo ważnego i ja jestem zdania, ze fajnie jest jak najwięcej wiedzieć na ten temat. Mi udało się w międzyczasie natrafić na doskonały wpis https://www.on-the-top.ne...-usprawnic.html gdzie właśnie ta kwestia została bardzo dokładnie opisana.

Odpowiedz do tematu