|
Muzyka |
| Autor |
Wiadomość |
devastator
Fantastic!

|
Wysłany: 4 Maj 2004, 14:28 Muzyka
|
|
|
polski hiphop - no comment
ale to i tak lepsze od nazistowskiego techno ktorego slucha jeden gosc z klasy (serio!)
puscil mi raz DJ Adolfa - techno w najgorszym wykonaniu + podobno autentyczne wypowiedzni hitlera - :587: |
|
|
|
 |
Domia
No way!

|
Wysłany: 6 Maj 2004, 21:29 Muzyka
|
|
|
mam nieco o Oomph
 |
|
|
|
 |
syo
No way!

Pomógł: 1 raz Wiek: 38 Dołączył: 31 Sty 2004 Posty: 1957 Skąd: Wrocław/Olsztyn
|
Wysłany: 6 Maj 2004, 21:45 Muzyka
|
|
|
O Boze, komercha jak sie patrzy. Sorki za moja bezposredniosc, ale naleze do ludzi, ktorzy totalnie tepia komercje i najchetniej wywaliloby ja wraz z ich stworcami (vide Rasmus ostatnimy czasy) w najodleglejsze zakamarki kosmosu. Chociaz i tam by ich nie chcieli.
Lysy ma leb jak jajko, ten typ po lewej ma pewnie piskliwy glos, a ten w srodku... ICH TRZECH
domia, nie obraz sie |
|
|
|
 |
Domia
No way!

|
Wysłany: 6 Maj 2004, 21:54 Muzyka
|
|
|
Syo ja ci dam komerche jak ci zaraz naopowiadam o HIM jaka to komercha to padniesz oceniasz ich mimo,ze nawet nic o nich nie wiesz posluchaj sobie ich kawalkow to zrozumiesz,ze to nie komercha |
|
|
|
 |
syo
No way!

|
Wysłany: 7 Maj 2004, 00:54 Muzyka
|
|
|
HIM raczej nie rozpoczyna biegu na kase, a promowanie albumu z najlepszymi hicorkami HIMa to normalka. Nie sadze, zeby ktokolwiek znalazl kapelke grajaca tak jak HIM. Od razu mowie - tu nie ma zadnej komercji. Sami zobaczcie jaka sub-kulture ten zespol stworzyl. HIManiacs, HIMFans, Himofani... same ich logo jest orginalne i niepowtarzalne (heartagram).
Na to Oomph zareagowalem tak, bo slysze to prawie codziennie w radiu. Widzieliscie teledysk KorNa "Y'all want a single?". Chlopaki z tejze kapeli poruszaja istnienie komercji. Napis "Czy wiesz, ze komercyjne stacje TV puszczaja codziennie 100 (czy iles tam) utworow powtarzajacych sie non stop?". Najpierw Britnej, potem Agilera, przeszlo na francuskie badziewia (Kate Ryan i niezawodne Dezaszate), potem proba rozpowszechnienia "ciezkiej" muzyki (Rasmus, LP [choc na to 2gie mniej narzekam za Fainta i Breaking The Habit]). W koncu i Metallica zablysnela mianem "muzyki dla buntowniczej mlodziezy".
Nie chce z nikim wojowac na temat tego czy lubie ten zespol czy nie lubie. Jestem wobec wszystkich tolerancyjny jesli chodzi o upodobania muzyczne. Nie toleruje dostosowywania swojego WYGLADU do sluchanej muzyki (np. HH - slizgajace sie czerwone ortalionowe dresy - sorki, ale taka prawda) no i nie toleruje poscigu za slawa i wielka kasa. Bo po co..? Wielkie skandale (MJ) - to tez jest element rozglosu. Czy HIM robi takie rzeczy? Nie sadze.
Bleh, rozpisalem sie - moge usiasc, psorze? |
|
|
|
 |
Domia
No way!

|
Wysłany: 7 Maj 2004, 20:06 Muzyka
|
|
|
wiesz ja tez nie chce toczyc zadnych wojen,ale slyszalam ze ostatnio Ville przerobil sie na "pirata" wyglada teraz jak johnny deep z piratow z karaibow a co do LP czy the rasmus to lubilam tego sluchac na poczatku istnienia obu tych zespolow ale... pozniej zaczela i "zjadac" ta komercha... tak samo evanescence ludzie sie zmieniaja pod wplywem slawy... niestety |
|
|
|
 |
syo
No way!

|
Wysłany: 8 Maj 2004, 10:03 Muzyka
|
|
|
| Jest tez taki fenomen - kapela nie chce grac dla kasy, ale ludzicha i stacje TV robia z tej kapeli wielka furore i kapela - mimo ze nie chce - zyskuje status "komercyjnej". |
|
|
|
 |
Domia
No way!

|
Wysłany: 8 Maj 2004, 22:35 Muzyka
|
|
|
Ja nawet lubie sobie posluchac Darude "Sandstorm" i Boogie Pimps "Somebody to love" |
|
|
|
 |
Neo
Fantastic!

Pomógł: 1 raz Dołączył: 05 Mar 2004 Posty: 487 Skąd: Matrix :)
|
Wysłany: 12 Maj 2004, 21:04 Muzyka
|
|
|
| Cytat: | ale to i tak lepsze od nazistowskiego techno ktorego slucha jeden gosc z klasy (serio!)
puscil mi raz DJ Adolfa - techno w najgorszym wykonaniu + podobno autentyczne wypowiedzni hitlera - |
Adolfa - nie znam, ale sadzac po ocenie - musi byc do dupy
Zauwazylem, ze jeszcze w tym temacie nie pisalem wiec powiem, ze ja najbardziej lubie techno... (paradoksalnie do wyzej wymienionej kwestii) , ale nie zadne DJ Bobo ani tym podobne . Ja wole Cosmic Gate i ich "The Truth" oraz inne utwory - nie maja nic wspolnego z Hitlerem ani niczym - slucha sie ich bardzo przyjemnie, oprocz tego raczej nie uswiadczysz w nich komercji ... lubie tez Blank & Jonesa (tez techno ).
Domia - Limp Bizkit jest... no w miare... czasami mam ochote sobie posluchac "Behind Blue Eyes" |
_________________ IT Code: IT+(+++) M$++ CS+ SD= M= ISC= CI- CF+ CL= |
|
|
|
 |
Domia
No way!

|
Wysłany: 14 Maj 2004, 21:33 Muzyka
|
|
|
Wiecie co wam powiem Wg. mnie polski HH to kicha Ale jest kilka pioseneczek, ktore nawet sa spoxiul np. 1 8 L - Czasem tak bywa i ktos tam - Skamieniali |
|
|
|
 |
CelseR
Eextreeme!

|
Wysłany: 14 Maj 2004, 22:38 Muzyka
|
|
|
ja tam uwielbiam polski HH niektorzy co prawda to mnie dobijaja np. TEDE jest do bani albo OWAL takie nudne to wszystko ma (oprocz jednej) , a tak to lubie Mezo, Fu, Flexxip, DJ 600 V, Ski Sklad, Aro, 52 Debiec, K.A.S.T.A, Zipera, Trzeci Wymiar i inne so spox HH RULEZZ
EDIT: domia skamieniali to Trzeci Wymiar |
|
|
|
 |
domaz
Fantastic!

|
Wysłany: 14 Maj 2004, 23:14 Muzyka
|
|
|
| Ja tam wole se sluchac starych przebojow i klasyki( nie muzyki klasycznej:) to mnie jakos odpreza:) a hh tez lubie nie zaprzecze:) ale slucham okazjonalnie |
_________________ glow=red] Moje wyniki to:[/glow]
[glow=green] Combo 372 [/glow]
[glow=blue]Floor 1350[/glow]
[glow=black]Score ?????[/glow]
[glow=violet]NML 679[/glow] |
|
|
|
 |
Domia
No way!

|
Wysłany: 15 Maj 2004, 10:31 Muzyka
|
|
|
| Cytat: | domia skamieniali to Trzeci Wymiar |
no wlasnie kurka zawsze se zapominam
| Cytat: | | Ja tam wole se sluchac starych przebojow i klasyki |
mi sie rzygac chce od takich :563: bez obrazy ale takie stare przeboje to sa nudne jak flaki z olejem ze starszych piosenek to slucham tylko z lat mojej wczesnej mlodosci, czyli z lat 90-tych |
|
|
|
 |
Neo
Fantastic!

Pomógł: 1 raz Dołączył: 05 Mar 2004 Posty: 487 Skąd: Matrix :)
|
Wysłany: 15 Maj 2004, 11:02 Muzyka
|
|
|
| Cytat: | | mi sie rzygac chce od takich bez obrazy ale takie stare przeboje to sa nudne jak flaki z olejem ze starszych piosenek to slucham tylko z lat mojej wczesnej mlodosci, czyli z lat 90-tych |
Nieprawda . Ja takze lubie sluchac tych piosenek (Yellow River, Sun of Jamaica, L'Italiano)... i nie uwazam, zeby byly nudne. A hiphopu nie lubie (tez bez obrazy ) |
_________________ IT Code: IT+(+++) M$++ CS+ SD= M= ISC= CI- CF+ CL= |
|
|
|
 |
Domia
No way!

|
Wysłany: 15 Maj 2004, 12:40 Muzyka
|
|
|
| Cytat: | | Nieprawda . Ja takze lubie sluchac tych piosenek (Yellow River, Sun of Jamaica, L'Italiano)... i nie uwazam, zeby byly nudne. |
Wiesz Neo ja jestem z innej ery niz ty |
|
|
|
 |
SaleiB
Administrator

|
Wysłany: 15 Maj 2004, 19:15 Muzyka
|
|
|
ja tam lubie i stare kawalki i te nowe (chociarz ostatnio bardziej podobaja mi sie stare)
co do hiphopu to jest to moj ulubiony rrodzaj muzyki, ale slucham doslownie wszystkiego co tylko jest tego warte
lubie rowniez wszystkie piosenki ktore dadza sie pospiewac a najbardziej LAdy Punk - Zawsze tam gdzie ty |
_________________ IT 1.4/1.5 scores: Floor 1050 | Combo 525 | NC 783 | LC 521 | JS2 143 | JS3 62 | CC1 162 | CC2 261 | CC3 353 | CC4 448 | CC5 541 (Rank ****) źródło |
|
|
|
 |
Koles
Hey, good!

|
Wysłany: 23 Maj 2004, 18:06 Muzyka
|
|
|
| SzCzeniaaK napisał/a: | Ja procz LiMpa Bizkita slucham tylko i wylacznie Polskiego hip hopu z WLKP
-Owal/Emcedwa
-Ascetoholix
-Ski Sklad
-Duze Pe
-Mezo
-Slums Atack
-No i moj ukochany 52 Debiec
a z innych skladow to lona i O.S.T.R |
Gratuluje doboru wykonawcow 52 Debiec RULEZ a jeden osiem L to nie Hip-Hop tylko Hip-polo ( takie smieszne Disco z pola) :):) |
_________________ estem s?aby w Ice Towera gram dla przyjemnosci
[glow=green]Floor-336[/glow]
[glow=green]Combo-74[/glow]
[glow=green]Score-9024[/glow]
[glow=green]Unml-212[/glow]
[glow=red]Kiedy bedzie lepiej[/glow] |
|
|
|
 |
Domia
No way!

|
Wysłany: 20 Listopad 2004, 14:52 Muzyka
|
|
|
Zakochalam sie w[glow=darkblue]Metallice[/glow] po prostu wymiataja
:gitara: :diabel: :one:
a tak to sama se pogrywam na gitarce umiem kawalek deep purple'a i ogolnie [glow=red]PUNK NOT DEAD[/glow] |
|
|
|
 |
petr
Administrator

Wiek: 35 Dołączył: 17 Kwi 2004 Posty: 1665 Skąd: Dąbrowa Górnicza / Kraków
|
Wysłany: 21 Listopad 2004, 19:38 Muzyka
|
|
|
Przez ostatni rok bardzo sie zmienilem... Zdecydowanym liderem w moim sercu jest Paktofonika - ta muzyka jest dla mnie niczym religia (jestem ateista)...
Odkrylem tez ze podoba mi sie prawie kazdy rodzaj muzyki jakiego poslucham (za wyjatkiem disco polo i hip hopu (lubie tylko PFK). Od rocka, poprzez wszelki metal, soul, pop, na technie i klasycznej konczac.
Kto tutaj jeszcze slucha Paktofoniki? |
_________________ score 217671 | floor 727 | combo 461 || NML/FML 493 | CCC1 150
|
|
|
|
 |
pikol
Amazing!

|
Wysłany: 28 Listopad 2004, 19:53 Muzyka
|
|
|