Przesunięty przez: Vinyanov 19 Maj 2008, 14:05 |
Wszystkie wywiady / All interviews |
| Autor |
Wiadomość |
Vinyanov
No way!

|
Wysłany: 26 Styczeń 2007, 22:55 Wszystkie wywiady / All interviews
|
|
|
Ostatnio cudem nabrałem ochoty na zrobienie czegoś pożytecznego. Oto wszystkie międzynarodowe wywiady z ludźmi związanymi z Icy Tower, jakie udało mi się na szybko znaleźć. Dlaczego je tu umieściłem? Promocja zawsze daje więcej korzyści, niż stagnacja (przynajmniej w Internecie)...
Recently, miraculously, I've decided to do something useful. Here are all the international interviews with people connected to Icy Tower I managed to figure out quickly. Why did I put them here? Well, publicity always moves the matters ahead (at least in the Internet)...
Miłej lektury/słuchania and nice reading/listening.
Przejrzyj także listę filmów na YouTube, które przedstawiają graczy grających na żywo. Also see the list of movies at YouTube with show known Icy Tower players playing the game live. |
| Ostatnio zmieniony przez Vinyanov 20 Lipiec 2010, 08:01, w całości zmieniany 14 razy |
|
|
|
 |
Jacob
Fantastic!

|
|
|
|
 |
devastator
Fantastic!

|
Wysłany: 27 Styczeń 2007, 18:02 Odp: Zagraniczne wywiady
|
|
|
hehe, jeden z tych wywiadów Peitza mam w Ulubionych bo się szwedzkiego uczę
Gdzieś na forum jest jeszcze wywiad Syo z Wigginem15 - po polsku i po angielsku.
BTW rzadko wpadam na forum ale nie moge przeczytać moich PMów, pisze, że mam 31 a jak wchodzę to 0, co jest? |
|
|
|
 |
mattirab
Moderator

Pomógł: 2 razy Wiek: 31 Dołączył: 24 Maj 2005 Posty: 1200 Skąd: Kalisz
|
Wysłany: 27 Styczeń 2007, 20:04 Odp: Zagraniczne wywiady
|
|
|
"BTW rzadko wpadam na forum ale nie moge przeczytać moich PMów, pisze, że mam 31 a jak wchodzę to 0, co jest?"
Każdy tak ma . Ale jak to rozwiązać - nie wiem...
Co do topicu... ładnie to wyszukałeś, Viny, tylko skoro te wywiady są "międzynarodowe", to nazwę topicu można dać też po angielsku . |
_________________ Hello me, it's me again.
Rekordy
Historia Icy Tower
Nasze Powtórki |
|
|
|
 |
Devlin
Splendid!

Wiek: 35 Dołączył: 26 Mar 2006 Posty: 801 Skąd: Icy Tower Planet
|
Wysłany: 28 Styczeń 2007, 14:37 Odp: Zagraniczne wywiady / International interviews
|
|
|
| devastator napisał/a: |
BTW rzadko wpadam na forum ale nie moge przeczytać moich PMów, pisze, że mam 31 a jak wchodzę to 0, co jest?
|
Też to miałem. Wystarczy kliknąć na usuń wiadomości po lewej - u mnie to zadziałało. |
|
 |
syo
No way!

Pomógł: 1 raz Wiek: 38 Dołączył: 31 Sty 2004 Posty: 1957 Skąd: Wrocław/Olsztyn
|
Wysłany: 29 Styczeń 2007, 18:38 Odp: Zagraniczne wywiady / International interviews
|
|
|
Good job |
|
|
|
 |
Vinyanov
No way!

|
Wysłany: 29 Styczeń 2007, 22:45 Odp: Zagraniczne wywiady / International interviews
|
|
|
Niech to, dzięki.
Przeczytałem post na FLD - rzeczywiście skrót do cache'u Google'a się zdezaktualizował. To dziwne, tworzyłem już TinyURLe do takich kopii już tygodnie temu i z żadnym z nich nie było problemu. Mam nadzieję, że ten utrzyma się dłużej... |
|
|
|
 |
Vinyanov
No way!

|
Wysłany: 2 Luty 2009, 10:31
|
|
|
Nadużyję trochę wątku. Oto wszystkie 2 filmy które znalazłem, które przedstawiają znanych graczy podczas gry (oraz ich mody). Do wysłania tej wiadomości skłonił mnie 2., który odkryłem przed 5 minutami. (Ku mojemu rozczarowaniu, ponieważ zobaczyłem, że Roman jest kolejną osobą, która ma rekordy niższe od moich, a technikę lepszą… to bardzo nieprzyjemne). Mam nadzieję, że lista zostanie wkrótce poszerzona.
|
| Ostatnio zmieniony przez Vinyanov 11 Luty 2009, 15:01, w całości zmieniany 3 razy |
|
|
|
 |
Doob
Fantastic!

|
|
|
|
 |
Vinyanov
No way!

|
Wysłany: 2 Luty 2009, 13:02
|
|
|
Ech, kolejny Niemiec. Dzięki.
(Hm, jest niewidoczny… trudno, jego strata).
Dopisano: dołączyłem film z Borem. |
|
|
|
 |
Vinyanov
No way!

|
Wysłany: 11 Czerwiec 2010, 10:39
|
|
|
Kolejny wywiad z naszym JP.
O ITFB. |
|
|
|
 |
tadaro
Yo!
|
Wysłany: 15 Lipiec 2016, 09:48
|
|
|
| Witam, czy gdzieĹ jeszcze sÄ
dostÄpne te wywiad? Jestem bardzo ciekawa, a te linki tutaj nie dziaĹajÄ
. Uwielbiam IcyTower. BÄdÄ
c ksiÄgowÄ
kaliszewskÄ
z kilkunastoletnim doĹwiadczeniem doceniam takie starsze gry, ktĂłre towarzyszyĹy mi na poczÄ
tku mojej kariery jako coĹ co pomagaĹo mi siÄ odstresowaÄ. |
|
|
|
 |
klaudia24
Yo!
|
Wysłany: 29 Lipiec 2016, 09:26
|
|
|
| tadaro napisał/a: | | Witam, czy gdzieĹ jeszcze sÄ
dostÄpne te wywiad? Jestem bardzo ciekawa, a te linki tutaj nie dziaĹajÄ
. Uwielbiam IcyTower. ProwadzÄ
c zespóŠfolklorystyczny z kilkunastoletnim doĹwiadczeniem doceniam takie starsze gry, ktĂłre towarzyszyĹy mi na poczÄ
tku mojej kariery jako coĹ co pomagaĹo mi siÄ odstresowaÄ. |
WyglÄ
da na to, ze nie ma A ja tez bym chÄtnie poczytaĹa. ZnalazĹam ale w wersji angielskiej, podesĹaĹam ci na priv |
|
|
|
 |
Seniorcareonline
Yo!
|
Wysłany: 31 Maj 2021, 08:46
|
|
|
| Senior Care Online is a platform that connects caregivers and senior care seekers. Many senior citizens needing companionship, greater supervision, Senior home care assistance and even help to maintain independence and autonomy, needed a tool to connect them with caregivers. So, Senior Care Online is providing this facility to connect care seekers with suitable caregivers without any involvement of a third party. Our simple approach is to facilitate the connection of these two groups & focus on key needs and wishes and match them online as closely as possible. For More Info Please visit â https://seniorcareonline.com/ |
|
|
|
 |
|
|