SzukajSzukaj  RegulaminRegulamin  U¿ytkownicyU¿ytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Forum Icy.pl Strona G³ówna  

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Prawnik
Autor Wiadomo¶æ
marlenka8
Super!

Do³±czy³: 04 Wrz 2020
Wys³any: 8 Lipiec 2021, 18:31   Prawnik

Zdecydowanie pomoc prawnika, w niektórych sytuacjach jest po prostu koniecznością. Warto jednak podejść do tematu w sposób jak najbardziej otwarty i szukać różnych dróg rozwiązania danych problemów. Polecam przede wszystkim porady prawne online gdzie znajdziesz merytoryczne odpowiedzi na Twoje problemy.

domi.nika
Eextreeme!

Do³±czy³: 14 Cze 2019
Wys³any: 15 Pa¼dziernik 2021, 15:08   Re: Prawnik

marlenka8 napisa³/a:
Zdecydowanie pomoc prawnika, w niektórych sytuacjach jest po prostu koniecznością. Warto jednak podejść do tematu w sposób jak najbardziej otwarty i szukać różnych dróg rozwiązania danych problemów. Polecam przede wszystkim porady prawne online gdzie znajdziesz merytoryczne odpowiedzi na Twoje problemy.

Mogę dać Ci namiary na dobrego prawnika https://adwokat-prawnik.eu

jjusti18
Amazing!

Do³±czy³: 25 Kwi 2017
Wys³any: 9 Grudzieñ 2021, 19:08   

A mnie jest potrzebna aktualnie obsługa prawna podmiotów leczniczych. Czy jesteście wstanie mi polecić jakąś dobrą kancelarię prawną, która oferuje w tym zakresie solidne i niezawodne usługi? Mam wiele też pytań odnośnie prowadzenia swojej placówki, przechowywania danych etc.

iryd
Amazing!

Do³±czy³: 24 Lis 2021
Wys³any: 20 Grudzieñ 2021, 18:23   

Ja mialem okazje przy sprawie rozwodowej korzystac z pomocy prawnika. Reprezentowal mnie pan mecenas Weglowski - zostawie namiary gdyby ktos potrzebowal lukasz@weglowski.com.pl - naprawde porzadny prawnik, zaangazowany, konkretny, mozna na nim polegac.

jjusti18
Amazing!

Do³±czy³: 25 Kwi 2017
Wys³any: 30 Czerwiec 2025, 22:04   

Słyszałam, że kancelaria Kopko oferuje nawet usługi, takie jak pomoc prawna dla dłużników . Sama nie miałam okazji korzystać, ale podobno potrafią skutecznie pomóc w trudnych sytuacjach finansowych. Myślę, że warto takie rzeczy wiedzieć...

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: