SzukajSzukaj  RegulaminRegulamin  U¿ytkownicyU¿ytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Forum Icy.pl Strona G³ówna  

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Krzesło gamingowe, jaki wybrać?
Autor Wiadomo¶æ
tassel 
Yo!

Do³±czy³a: 28 Lis 2019
Wys³any: 25 Styczeñ 2020, 00:05   KrzesÅ‚o gamingowe, jaki wybrać?

Siema,
postanowiłam w końcu zaopatrzeć się w krzesło gamingowe, bo to jednak wygoda jak siedzi się kilka godzin przed kompem :razz: W jednym sklepie mają kilka fajnych do wyboru, ale nie wiem który wybrać, bo nie za bardzo się na tym znam. Znacie jakieś sprawdzone modele?

tassel 
Yo!

Do³±czy³a: 28 Lis 2019
Wys³any: 2 Marzec 2020, 14:24   

Koniec końców zamówiłam ze sklepu https://www.deltivo.pl/ i jestem mega zadowolona. Jednak porządny fotel do kompa to jest to :)

Vronski
Hey, good!

Do³±czy³: 15 Maj 2020
Wys³any: 24 Lipiec 2020, 00:09   

Lubię spróbować szczęścia i dlatego często staram się grać w różnych kasynach i podobnych automatach. To całkiem zabawne i opłacalne uważam, że ogólnie jest fajnie
Ostatnio zmieniony przez Vronski 24 Lipiec 2020, 11:29, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Jijek
Hey, good!

Do³±czy³: 16 Maj 2020
Wys³any: 24 Lipiec 2020, 11:59   

Ludzie lubią grać o pieniądze, wydawać pieniądze, aby dostać więcej. Więc to zawsze będzie działać, ale radzę wybrać bardziej zrelaksowany, umiarkowane opcje. Na przykład, wybieram zakłady automaty do gier online na prawdziwe pieniądze dla mnie jest łatwiej, nie ma dodatkowej nerwicy, zamieszania. Z jakiegoś powodu wydaję tam swoje pieniądze ciszej. Może dlatego, że patrząc na inny mecz, widzę, dlaczego wygrałem lub przegrałem.

Ewelaa213
Hey, good!

Do³±czy³: 04 Mar 2022
Wys³any: 8 Marzec 2022, 13:07   

Ja na pewno stawiam na wygodę i kiedy zaczęłam grać a do tego mieć jeszcze prace zdalną to postanowiłam zamówić sobie świetne kulik system classic Jak dla mnie jest to mój najlepszy zakup. swietnie sprawdza się na ból pleców. Polecam wam również ten sprzęt

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: