|
spotkanie biznesowe. |
| Autor |
Wiadomość |
Kalina
Super!

|
Wysłany: 3 Listopad 2018, 10:09 spotkanie biznesowe.
|
|
|
| Czeka mnie niedługo spotkanie biznesowe, bo chciałbym udobruchać mojego kontrahenta. Mam nadzieję, że Restauracja Akademia w Warszawie spełni moje oczekiwania i obydwoje będziemy zadowoleni. Niektóre firmy korzystają z atmosfery tego lokalu i wspaniałej kuchni. Może po takim smakowitym obiedzie i dobrym trunku dojdziemy do porozumienia. Jak myślicie? |
|
|
|
 |
Floristka
Amazing!

|
Wysłany: 15 Listopad 2018, 11:03 Restauracja
|
|
|
Jeśli o mnie chodzi, to wydaje mi się, że Bubbles Bar Warszawa będzie odpowiednim miejscem na takie zadanie. Masz tam smaczną kuchnię z różnych zakątków świata, a przy rezerwacji na TripadVisor kieliszek szampana gratis. Co jeszcze świetne, to to że za 29 zł możecie pić tyle alkoholu, ile zapragniecie. Przyda się na upartego klienta . |
|
|
|
 |
Bombiel
Fantastic!

|
Wysłany: 13 Marzec 2022, 18:57
|
|
|
| Faktycznie gdy juĹź mamy wĹasnÄ
dziaĹalnoĹÄ to jak najbardziej taka wiedza jest na pewno czymĹ bardzo waĹźnym. Mi rĂłwnieĹź bardzo spodobaĹo siÄ to co napisano w https://content-manager.pl/jaka-spolke-wybrac-w-2022-roku/ i jestem zdania, Ĺźe jak najbardziej fajnÄ
wiedzÄ
jest to aby wiedzieÄ jakÄ
spĂłĹkÄ wybraÄ w 2022 roku. |
|
|
|
 |
Raku95
Super!

|
Wysłany: 2 Kwiecień 2025, 03:19
|
|
|
| CzeĹÄ, czy myĹlicie, Ĺźe organizacja konferencji krakĂłw airport moĹźe pĂłjĹÄ gĹadko? Obawiam siÄ strasznie, mam mnĂłstwo decyzji do podjÄcia i nie wiem, czy naprawdÄ bÄdzie to dla mnie dobrym kierunkiem. LiczÄ na Wasze wskazĂłwki, bo jednak moĹźliwoĹci sÄ
róşne. Dlatego chÄtnie zrobiÄ tu, tak zwanÄ
burzÄ mĂłzgĂłw. |
|
|
|
 |
|
|