SzukajSzukaj  RegulaminRegulamin  U¿ytkownicyU¿ytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Forum Icy.pl Strona G³ówna  

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Zabawki dla dzieci
Autor Wiadomo¶æ
Marek11
Amazing!

Do³±czy³: 25 Mar 2021
Wys³any: 31 Marzec 2022, 18:37   Zabawki dla dzieci

Polecam Wam wszystkim sprawdzić ofertę sklepu internetowego maty edukacyjne dla dziewczynki , w którym znajdziecie najróżniejsze zabawki dla dzieci w naprawdę atrakcyjnej cenie. Uważam, że oferta ich produktów jest bardzo rozbudowana.

paprotka 
Hey, good!

Do³±czy³: 01 Kwi 2022
Wys³any: 13 Kwiecieñ 2022, 08:11   

Bardzo ciekawą ofertę dla najmłodzych dzieci znalazłam w moim ulubionym sklepie. Zobaczcie tu https://www.bee.pl/638-kl...uplo-dla-dzieci Klocki lego duplo składaja się z dużych elementów i sa bezpieczne dla dzieci. Ja mam zamiar skorzystać z tej oferty - tym bardziej że ceny są promocyjne. A w stacjonarnych sklepach lego nie jest tanie.

tosiunia
Yo!

Do³±czy³: 04 Kwi 2022
Wys³any: 25 Kwiecieñ 2022, 09:02   

A j polecę wam stronę https://okolicastrachu.pl/ksiazki-o-klockach-lego/ gdzie są wymienione książki o lego. Można wybrać coś dla dziecka. Moje dzieci bardzo lubią te klocki a może dzięki nim pokochają też książki.

limonka
Super!

Do³±czy³: 16 Lut 2022
Wys³any: 26 Kwiecieñ 2022, 11:09   

Czy naprawiacie zabawki dla dzieci, gdy się zepsują? Czego używanie do naprawy? Ja często sięgam po koszulki termokurczliwe i izolacyjne, które w wielu sytuacjach ratują zabawkę.

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: