|
Hydraulik |
| Autor |
Wiadomo¶æ |
400
Yo!
Do³±czy³: 21 Sty 2020 Posty: 3
|
Wys³any: 21 Styczeñ 2020, 10:14 Hydraulik
|
|
|
| Poszukuje hydraulika, który zajmie się naprawą mojej instalacji hydraulicznej w domu. Dużo ludzi poleca mi skorzystać z usług usterka.pl |
_________________ https://usterka.pl |
|
|
|
 |
RamonCog
Go¶æ
|
|
|
|
 |
szumek
Go¶æ
|
Wys³any: 21 Pa¼dziernik 2020, 14:28
|
|
|
| No właśnie ja się teraz zastanawiam, co mogę zrobić, co będzie dobrą opcją na hydraulikę w mojej firmie. Nie czytałam o tym za wiele, ale z tego co wiem, to takie automaty wodociągowe są dobre. Mogą pozyskiwać wodę z ziemi, albo ze zbiorników wodnych. Czy to prawda? Wiecie coś więcej na ten temat? |
|
|
|
 |
Raku95
Super!

Do³±czy³: 13 Lut 2018 Posty: 58
|
Wys³any: 27 Lipiec 2025, 11:27
|
|
|
| W moim domu potrzebna będzie automatyczna pompa do szamba, ale przyznam, że nie do końca wiem, na co zwrócić uwagę przy wyborze. Chcę uniknąć problemów z konserwacją i ewentualnymi naprawami, dlatego zależy mi na solidnym sprzęcie. Zależy mi też na energooszczędności i łatwości obsługi. Czy ktoś z Was ma doświadczenie z takimi pompami i może podpowiedzieć, czego unikać? |
|
|
|
 |
|
|
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|