|
Czy lotnisko w Antalyi działa obecnie? |
| Autor |
Wiadomo¶æ |
ArturDuda
Yo!
Do³±czy³: 05 Cze 2025 Posty: 2
|
Wys³any: 2 Sierpieñ 2025, 17:15 Czy lotnisko w Antalyi dziaÅ‚a obecnie?
|
|
|
| Cześć! Czy ktoś ostatnio leciał do Antalyi i może powiedzieć, czy lotnisko działa normalnie? Słyszałem, że trwają tam jakieś prace remontowe i przebudowa, i nie wiem, czy może to wpłynąć na loty. Planujemy lecieć tam we wrześniu i trochę się martwimy, czy nie będzie opóźnień albo zmian. Jak teraz wygląda sytuacja z przylotem, bagażem i kolejkami? |
|
|
|
 |
JakubKrawczyk
Hey, good!

Do³±czy³: 05 Cze 2025 Posty: 5
|
Wys³any: 2 Sierpieñ 2025, 19:54
|
|
|
| Byliście już wcześniej w Turcji, czy to Wasz pierwszy raz? Jaką linią lotniczą lecicie? My lecieliśmy do Antalyi w lipcu i też przed wyjazdem sporo czytałem o rozbudowie lotniska w Antalyi. Martwiłem się, że przez remont będzie jakiś chaos, ale w rzeczywistości wszystko działało sprawnie. Zmodernizowany terminal został otwarty już w kwietniu. Tu możecie przeczytać więcej informacji na stronie GetExperience https://blog.getexperience.com/pl/news/antalya-airport-expansion-turkey-tourism/ . Wylądowaliśmy w ciągu dnia i byliśmy naprawdę miło zaskoczeni — terminal czysty, jasny, nowoczesny. Kolejek praktycznie nie było, kontrolę paszportową przeszliśmy w około 7 minut. Teraz jest tam sporo nowego: wygodne strefy oczekiwania, food court z porządnym jedzeniem (nie tylko bagietki i chipsy) i nawet strefa dla dzieci z miękkimi siedziskami. A Wy planujecie przylot rano czy wieczorem? |
|
|
|
 |
|
|
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|