|
Pilka nozna |
| Autor |
Wiadomość |
Karciooz
Eextreeme!

|
Wysłany: 25 Luty 2005, 22:12 Pilka nozna
|
|
|
| O sporcie chyba tu malo tematow o ile sa . Jak myslicie po meczach 1/8 finalu kto wygra ligie mistrzow 04/05 . Ktory mecz byl najladniejszy ? Ktora bramka ?? Mi sie osobiscie najbardziej podobalo spotkanie Barcy z Chelsea i stawiam na Barce w LM!! |
|
|
|
 |
syo
No way!

Pomógł: 1 raz Wiek: 38 Dołączył: 31 Sty 2004 Posty: 1957 Skąd: Wrocław/Olsztyn
|
Wysłany: 25 Luty 2005, 22:54 Pi?ka no?na
|
|
|
Tak, mecz stal na wysokim poziomie. Osobiscie jestem za Barca, a w rywalizacji Krzynowek - Dudek oczekuje na bramke tego pierwszego |
|
|
|
 |
Domia
No way!

|
Wysłany: 26 Luty 2005, 09:31 Pi?ka no?na
|
|
|
| Cytat: | | Mi sie osobiscie najbardziej podobalo spotkanie Barcy z Chelsea i stawiam na Barce w LM!! |
hyh... wyjales mi to z ust Barca ma naprawde duze szanse, aby wygrac tegoroczna LM pewnie sobie pomyslicie - "co to baba oglada mecze??!!??!!??" ... no ba ... ogladam kazdy jaki leci w tv ot co lubie noge i tak mi juz zostanie ^^ wole ja bardziej, niz np. siatkowke jedyne co jest jeszcze fajniejsze to kosz Krzynio vs. Dudek ? Zdecydowanie Krzynowek gora |
|
|
|
 |
Karciooz
Eextreeme!

|
Wysłany: 26 Luty 2005, 11:06 Pi?ka no?na
|
|
|
| Krzynio gora ? Ale chyba w ostatnim meczu jakos inaczej to wyszlo . Dudek w ostatniej minucie puscil , ale chyba patrzac na caly mecz to Dudek lepiej gral i chyba Liverpool ma wieksze szanse na awans. Mi sie bardzo podobal ten mecz . Ta presja Liverpoolu . No a Barca tez sie ladnie podniosla . I ten Maxi Lopez... |
|
|
|
 |
petr
Administrator

Wiek: 35 Dołączył: 17 Kwi 2004 Posty: 1665 Skąd: Dąbrowa Górnicza / Kraków
|
Wysłany: 26 Luty 2005, 13:15 Pi?ka no?na
|
|
|
no, nareszcie jakis temat pilkarski... juz dawno chcialem taki zalozyc, ale tego nie zrobilem, bo myslalem ze na tym forum kibicow nie ma... a tu prosze, jacys normalni jednak sie znalezli!
jak ktos czytal moje zainteresowania w profilu albo moj podpis widac od razu, ze PN to cos bardzoo waznego w moim zyciu
no i jak rowniez wynika z mojego podpisu, moim ulubionym zagranicznym klubem jest MU, i to im co roku zycze wygranej w LM... w zeszlym roku odpadli przez Smoki, a teraz leca przez zarozumialy Milan - szkoda. z hoszpanskich klubow zawsze najbardziej lubialem Barce - i to im w takim razie zycze wygranej
pojedynek Dudek vs Krzynowek? - debilny wymysl dziennikarzy. zupelnie jakby to oni byli motorem napedowym swoich druzyn a tak raczej nie jest. beznadzieja. Liv wygral bo druzyna byla lepsza w calym meczu i juz.
proponuje zmienic idee tego tematu na 'pilka nozna', bo osobiscie mam jeszcze wiele do powiedzenia w tym temacie, a teraz nie wypada skoro jest na razie o tegorocznej LM... a to kropla w morzu |
_________________ score 217671 | floor 727 | combo 461 || NML/FML 493 | CCC1 150
|
|
|
|
 |
tajek
Splendid!

|
Wysłany: 26 Luty 2005, 13:47 Pi?ka no?na
|
|
|
Ja osobiscie sercem i dusza jestem na Interem , niestety znowu zremisowali przez glupie bledy w obronie , ale uwarzam ze na San Siro wygraja pewnie z Porto i przejda dalej .
Mecz Chelsea-Barca byl interesujacy , druga polowa byla bardzo dobra , ciekawa , wejscie Maxi Lopeza wnioslo do gry niesamowicie duzo ( ten chlopak jest naprawde dobry) choc druga bramka byla przypadkowa bo wydaje mi sie ze strzelal a nie podawal Eto'wi , to i tak zasluzyli na zwyciestwo i oczywiscie zycze im przejscia dalej .
Mysle ze Murinho na rewanz chce strzelic bramke i przejsc do obrony do konca meczu , ale mam ogromna nadzieje ze mu sie to nie uda ...
Co do meczu ManU-Milan , to wynik tego spotkania jest bardzo nie sprawiedliwy , ManU wiecej mialo akcji , strzalow , przewage przy pilce , i niestety wielka ilosc nie wykorzystanych 100% ... ale taka jest pilka , nikt tego nie zmieni .
Pojedynek miedzy Liverpoolem a Leverkusen jest juz dla mnie rozstrzygniety , w rewanzu wystapi juz Gerrard i jestem wrecz pewny ze nie zmarnuja przewagi jaka sobie zapewnili.
Juve-Real bardzo ciekawy rewanz sie szykuje , jak real strzeli jedna bramke jest juz po wszystkim , jak juve strzeli pierwszy brakme to bedzie bardzo ciekawie
Arsenal - Bayern tu tez juz dla mnie jest wszystko jasne , arsenal nie jest stworzony na lige mistrzow , Bayern choc uchodzi za slabszego , przejdzie dalej pewnie
Reszta pojedynkow tez juz raczej wyjasniona
FORZA INTER |
|
 |
syo
No way!

|
Wysłany: 27 Luty 2005, 00:33 Pi?ka no?na
|
|
|
| Cytat: | | Ja osobiscie sercem i dusza jestem na Interem , niestety znowu zremisowali przez glupie bledy w obronie , ale uwarzam ze na San Siro wygraja pewnie z Porto i przejda dalej . |
Tak jest - Inter ma wiecej remisow niz zwyciestw. Mancini sprawia, ze bukmacherzy czesciej wygrywaja
| Cytat: | | choc druga bramka byla przypadkowa bo wydaje mi sie ze strzelal a nie podawal Eto'wi |
Na powtorkach wyraznie widac iz Lopez spojrzal w strone Eto'o wiec uznaje to za podanie
| Cytat: | | Co do meczu ManU-Milan , to wynik tego spotkania jest bardzo nie sprawiedliwy , ManU wiecej mialo akcji , strzalow , przewage przy pilce , i niestety wielka ilosc nie wykorzystanych 100% ... ale taka jest pilka , nikt tego nie zmieni . |
Nie pojmuje wyniku tego meczu, gdyz MU to dla mnie pewniak... Przynajmniej do fazy polfinalow. Bo innego finalu niz Barca-Chelesea (ktory niestety nie jest finalem ) sobie nie wyobrazalem...
| Cytat: | | Pojedynek miedzy Liverpoolem a Leverkusen jest juz dla mnie rozstrzygniety , w rewanzu wystapi juz Gerrard i jestem wrecz pewny ze nie zmarnuja przewagi jaka sobie zapewnili. |
Odnotujmy to, ze mecz bedzie grany na BayArena. Spodziewam sie PRZYNAJMNIEJ jednej bramki Krzynowka
| Cytat: | | Juve-Real bardzo ciekawy rewanz sie szykuje , jak real strzeli jedna bramke jest juz po wszystkim , jak juve strzeli pierwszy brakme to bedzie bardzo ciekawie |
Mecz slaby w wykonaniu Realu, nie potrafili wykorzystac wielu szans (slupek, poprzeczka...). Mysle, ze w Turynie postawia kropke nad i i odniosa nawet wyzsze zwyciestwo niz na Santiago Bernabeu
| Cytat: | | Arsenal - Bayern tu tez juz dla mnie jest wszystko jasne , arsenal nie jest stworzony na lige mistrzow , Bayern choc uchodzi za slabszego , przejdzie dalej pewnie |
Szczerze powiedziawszy - bardzo smieszny mecz
Barca w przod! |
|
|
|
 |
Karciooz
Eextreeme!

|
Wysłany: 27 Luty 2005, 09:45 Pi?ka no?na
|
|
|
Hmm... Krzynowek ostatio chyba jest w slabszej formie , ale on potrafi zaskoczyc . Mecz Juve - Real bedzie bardzo ciekawy , Real bedzie sie pewnie mscil za porazke w LM 02/03 . Ale Juve wygrywa swoje mecze po 1:0 w LM tak wiec mozna sie spodziewac emocjii , moze nawet rzutow karnych . Jezeli Beckham bedzie wykonywal jak w meczu Anglia : Turcja to chyba Real nie przejdzie . Mysle ze na dzien dzisejszy pewniakami do przejscia do cwiercfinalu sa : Bayern , Lyon , Liverpool . Reszta pojedynkow to jeszcze sprawa otwarta |
|
|
|
 |
petr
Administrator

|
Wysłany: 27 Luty 2005, 13:07 Pi?ka no?na
|
|
|
hmm, profesjonalne recenzje, jestem pod wrazeniem ja nigdy nie interesowalem sie LM, bo to jedna wielka komercha i nic wiecej. zwlaszcza pomysly G-14... wkurza mnie to. moje zycie to liga
rozumiem ze mam zalozyc osobny temat dot calej reszty pilki noznej? bo chcialbym sie wypowiedziec fajnie byloby zrobic jeden, duzy, czyli ten zmienic
aha, no i przyznam sie ze nie ogladalem zadnego meczu LM z w/w, po prostu nie moglem nawet bramek do tej pory nie widzialem. |
_________________ score 217671 | floor 727 | combo 461 || NML/FML 493 | CCC1 150
|
|
|
|
 |
Karciooz
Eextreeme!

|
Wysłany: 27 Luty 2005, 13:26 Pi?ka no?na
|
|
|
Wedle zyczenia Piotrek
Teraz mozna rozwinac watki . Moze na poczatek : Jak zagra Mila w meczu z Atletic Bilbao ? . Relacje z meczow mozna znalezc na www.uefa.com IN ENGLISH OFF COURSE |
|
|
|
 |
tajek
Splendid!

|
Wysłany: 27 Luty 2005, 15:11 Pi?ka no?na
|
|
|
Hmm jesli nazwa tematu sie zmienila to wyglada na to ze moge napisac o wielkim meczu ktory sie zbliza , jak narazie to nim zyje , chodzi oczywiscie o mecz Inter-Milan ....
Derby Mediolanu , mecz napewno bedzie ciekawy zaluje ze niemam gdzie go zobaczyc
Przewidywane sklady -
Inter: 1.Toldo, 2.J.Zanetti, 2.Cordoba, 11.Mihajilovic, 16.Favalli, 14.Veron, 6.C.Zanetti, 19.Cambiasso, 25.Stankovic, 10.Adriano, 32.Vieri
Milan: 1.Dida, 2.Cafu, 13.Nesta, 3.Maldini, 4.Kaladze, 8.Gattuso, 21.Pirlo, 20.Seedorf, 22.Kaka, 15.Tomasson, 11.Crespo
Oby dwie druzyny zmeczone LM , nie w pelnych skladach , ale spotkanie i tak zapowiada sie niezwykle ciekawie . Jak pewnie wiecie druzyny te maja ten sam stadion wiec niema co sie sugerowac kto jest gospodarzem jedyna roznica jest ilosc kibicow jaka bedzie mogla byc u gospodarza ktorym jest Inter .
Ostatni mecz tych druzyn zakonczyl sie remisem 0-0
Sercem i dusza jestem za Nerazzurri i mam nadzieje ze przelamia zly nawyk remisow i wygraja
FORZA INTER |
|
 |
petr
Administrator

|
Wysłany: 27 Luty 2005, 17:04 Pi?ka no?na
|
|
|
pamietam ich derby w LM z 2 lata temu... ten sam stadion, a raz wszystko czerwone, a raz wszystko niebieskie
czy ktos widzial bramki z meczu Arsenal - Man Utd? to bylo cos, moj team wygral 4:2... wtedy bylem naprawde szczesliwy... jak ktos nie ma, moglbym jakos dac, ale nie wiem jak, bo to ma 17 mega -_-
no i co sadzicie o Polskiej lidze? GieKSa upada - staram sie jak moge wspomagac akcje - Wisla tez upada, tylko ze inaczej, a moja Amica zbroi sie jak moze przynajmniej sie staraja, no ale Smirnovs i Simr na pewno oslabieniami nie beda ^^
repra? - mysle ze nie ma co sie przejmowac przegrana z Bialorusia; towarzyski mecz to towarzyski i nikt nie musi sie przykladac, poza tym pamietajmy ze to praktycznie srodek okresu przygotowawczego ^^ nie jest tak zle, mamy tylko punkt straty do Anglii i naprawde duze szanse na awans. nie ma co sie zalamywac przegrana
BTW - czy ktos tutaj odwiedza czasem portal www.90minut.pl ? to moja strona startowa O_o i dlatego codziennie wychwytuje wszystkie ciekawe newsy teraz polecam artykol o przejmowaniu przez Katowickich kibicow GieKSy... smutne, ale budujace
aha - dzieki Karciooz myslalem ze ktos z moderow to zrobi, bo zapomnialem o prawie zalozyciela o_O |
|
|
|
|
 |
Domia
No way!

|
Wysłany: 27 Luty 2005, 17:50 Pi?ka no?na
|
|
|
ojj trudno mi to powiedziec, ale musze ci przyznac racje niedlugo wisla spadnie do II ligi, do III i tak coraz nizej... az do ligi, w ktorej jest moja osiedlowa Bronowianka to wszystko stalo sie tak nagle... w jednym momencie wisla zaczela sie rozpadac... Kasperczak zrobil out! sprzedali chyba pol wisly i dupa
sie nie przejmuje tym bo nie lubie Katowic smrod jak diabli
| Cytat: | | nie ma co sie zalamywac przegrana |
pewnie niedlugo przegramy z 3-ligowa druzyna z bangladeszu i tez bedzie dobrze bo i tak z Anglia przegramy tylko 1:2 ale i tak Rasialdinho wszystkich uratuje |
|
|
|
 |
domaz
Fantastic!

|
Wysłany: 27 Luty 2005, 18:57 Pi?ka no?na
|
|
|
| domia napisał/a: | ale i tak Rasialdinho wszystkich uratuje |
Ej no domia nie smiej sie z naszego asa on ma juz 14 bramek w angielskiej 2 lidze |
_________________ glow=red] Moje wyniki to:[/glow]
[glow=green] Combo 372 [/glow]
[glow=blue]Floor 1350[/glow]
[glow=black]Score ?????[/glow]
[glow=violet]NML 679[/glow] |
|
|
|
 |
Karciooz
Eextreeme!

|
Wysłany: 27 Luty 2005, 20:28 Pi?ka no?na
|
|
|
Ale w naszej reprezentacji sie przelamac nie moze . Tak samo mial kiedys Zurawski i mu przeszlo w koncu . Wisla moze sie podniesze jeszcze . Chociaz nie wydaje mi sie zeby ktos jej wydarl mistrzostwo . A potem pewnie odejdzie wiekszosc graczy i Wisla stanie sie druzyna klasy Lecha czy Wisly Plock |
|
|
|
 |
Domia
No way!

|
Wysłany: 27 Luty 2005, 21:34 Pi?ka no?na
|
|
|
| paluszek napisał/a: | | domia napisał/a: | ale i tak Rasialdinho wszystkich uratuje |
Ej no domia nie smiej sie z naszego asa on ma juz 14 bramek w angielskiej 2 lidze |
jak przejda do I ligi premiership to przestane sie smiac w angielskiej II lidze to nawet by przedszkolak strzelilby gola, a wiem co mowie bo ogladalam kilka meczy i widze jak oni graja no ale dobra koniec tematu nie ma sie co sprzeczac |
|
|
|
 |
petr
Administrator

|
Wysłany: 27 Luty 2005, 23:06 Pi?ka no?na
|
|
|
No nie wiem, dla mnie poziom League Championship przewyzsza o wiele polska ekstraklase. Zwlaszcza pod wzgledem stadionow i budzetow klubow.
Poza tym - tam gra sie inaczej... W takiej pierwszej lidze angielskiej (czyli nasza druga) wszyscy gryza trawe, w klubach jest inna organizacja... Zupelnie jak w drugiej Bundeslidze... Tam sezon jest bardzo meczacy...
Mysle ze Greg da sobie rade i w Premiership. |
|
|
|
|
 |
syo
No way!

|
Wysłany: 27 Luty 2005, 23:54 Pi?ka no?na
|
|
|
| Cytat: | | Mysle ze Greg da sobie rade i w Premiership. |
Gdyby tylko pokazal na co go stac w reprezentacji. Mysle, ze nie tylko ja mam go za "drewniaka" po tym, jak w towarzyskim z Bialorusia nie trafil w pusta bramke tylko w gore... |
|
|
|
 |
Karciooz
Eextreeme!

|
Wysłany: 28 Luty 2005, 16:29 Pi?ka no?na
|
|
|
Inter 0:1 Milan- hehe Tajek ,jednak Milan . To moj faworyt do mistrzostwa Wloch We Wloszeh liczy sie juz tylko Milan i Juve , Inter raczej ze swoimi remisami daleko nie zajedzie
Chelsea 3:2 FC Liverpool - no Dudzio sie postaral ale niestety na marne
Deportivo 2:0 Real - ja sie osobiscie ciesze , chyba trudy LM wychodza |
|
|
|
 |
tajek
Splendid!

|
Wysłany: 28 Luty 2005, 16:37 Pi?ka no?na
|
|
|
| Karciooz napisał/a: | | Inter 1:0 Milan |
Szkoda ze naprawde nie bylo takiego wyniku , niestety inter przegral choc mial przewage co mnie pociesza , rozegrali bardzo dobry mecz tylko niestety szczescie w futbolu takze sie liczy
FORZA INTER
W kolekach co byly ostatnio bylo wiele niespodzianek , barca zremisowala z ostatnia druzyna w lidze , real przegral ( mnie to nie dziwi buhehe) , arsenal zremisowal a powinien wygrac jesli mysli o wygraniu Premiership ... poprostu kolejki niespodzianek |
|
 |
|
|