Otwarty przez: Vinyanov 19 Maj 2008, 12:33 |
Turbo Tournament 6 [Pol v Ger] |
Autor |
Wiadomość |
syo
No way!

Pomógł: 1 raz Wiek: 33 Dołączył: 31 Sty 2004 Posty: 1957 Skąd: Wrocław/Olsztyn
|
Wysłany: 4 Październik 2007, 22:22 Turbo Tournament 6 [Pol v Ger]
|
|
|
No cóż, co by nieco rozruszać scenkę, proponuję szybki turniej TT (już szósty, co czyni ten turniej najczęściej kontynuowanym ). Szybciutko wyjaśniam zasady:
* Każdy polski i niemiecki gracz może wziąć udział w turnieju (podaj swój nick oraz e-mail!)
* Zapisy rozpoczynają się zaraz po tym, jak przeczytasz ten punkt, ostatni dzień zapisów to 14.10
* Gramy 5 kategorii w pięć dni:
- 15.10, poniedziałek - SCORE
- 16.10, wtorek - FLOOR
- 17.10, środa - COMBO
- 18.10, czwartek - NML
- 19.10, piątek - UNML
* Punktacja znana z poprzednich turniejów - 1. miejsce - 10p., 2. - 9p. ... 10. 1p.
* Będą prowadzone 4 tabele:
- Główna tabela (najważniejsza)
- tabela - polscy gracze
- tabela - niemieccy gracze
- tabela z średnią punktów obu krajów (średnia punktów oraz procent wszystkich punktów
Trzeba nieco podreperować scenę więc - masz dobre wyniki czy nie - ZAPISZ SIĘ!!
W turnieju biorą udział:
POLSKA
- piter
- Doob
- Devlin
- Mattirab
- Fabian
- Kwazi-modo
- Piero
- SaleiB
- Neo
- syo
NIEMCY
- Al.Z.Heimer
- solidus-snake
- Kazuya
- Der Wemser
- Kryssy
- Marry^me
Powtórki wysyłamy na turbotournament6@wp.pl ! |
|
|
|
 |
piter
Hey, good!

|
|
|
|
 |
Doob
Fantastic!

|
Wysłany: 5 Październik 2007, 05:52
|
|
|
Doob
dnastaj[m@lpa]edumac.hopto.org |
|
|
|
 |
Jacob
Fantastic!

|
Wysłany: 5 Październik 2007, 10:38
|
|
|
Nom, a moze ja cos zaproponuje. Co by powiedzieliscie, gdyby w TT6 brali udzial takze gracze niemieccy ? W koncu IT cieszy sie duza popularnoscia w Polsce i Niemczech, w pozostalych krajach jak widac - jeden, moze 2 graczy na kraj. Za jednym "zamachem" zostalby zorganizowany TT6 + "starcie" Polska vs Niemcy Kiedys czytalem, ze Kazuya proponowal tu na forum mecz towarzyski, teraz jest idealna okazja. Co o Tym sadzicie ?
MfG Jacob
EDIT: Ok, jak cos, to juz przetlumaczylem Twoj text syo (jeszcze brakuje mi informacji, do ktorej powtorki maja byc przesylane), wystarczy ze sie zgodzicie, to wkleje to na forum niemieckie |
_________________ Deutsche IT Nationalmannschaft
Jacob's Website |
|
|
|
 |
Devlin
Splendid!

Wiek: 30 Dołączył: 26 Mar 2006 Posty: 801 Skąd: Icy Tower Planet
|
Wysłany: 5 Październik 2007, 11:48
|
|
|
Devlin
devlinus@wp.pl
Nie mam neta...
@Syo wyślij mi na PW swój numer komy...
@Petr napisze do ciebie w tej sprawie...
@Pirochemik do ciebie też |
|
 |
mattirab
Moderator

Pomógł: 2 razy Wiek: 26 Dołączył: 24 Maj 2005 Posty: 1200 Skąd: Kalisz
|
|
|
|
 |
Pirochemik
Splendid!

Pomógł: 2 razy Wiek: 31 Dołączył: 06 Gru 2005 Posty: 531 Skąd: Iława/Warszawa
|
Wysłany: 5 Październik 2007, 14:30
|
|
|
Tak jak myślałem jak Syo napisze, każdy gra:D Alo to i dobrze, No cóż, zapisuje się:
Fabian fabiw@wp.pl |
_________________ 1.3| FLOOR 1825 | SCORE 642454 | COMBO 787 | NML 1234 |
1.4| FLOOR 1577 | SCORE 468302 | COMBO 679 | NML 1126 |
Polska Lista Top Ten |
|
|
|
 |
kwasek
Eextreeme!

|
Wysłany: 5 Październik 2007, 18:02
|
|
|
Ok, ja sie oczywiscie zapisuje.Swietny turniej Syo!
Kwazi-modo, kwasek11@o2.pl
PS:Dziwne, ze jak ja organizuje turniej to tylu sie nie zapisuje |
_________________ FLOR 677 COMBO 248 UNML 280 NML 497 |
|
|
|
 |
syo
No way!

Pomógł: 1 raz Wiek: 33 Dołączył: 31 Sty 2004 Posty: 1957 Skąd: Wrocław/Olsztyn
|
Wysłany: 5 Październik 2007, 19:07
|
|
|
Cytat: | Nom, a moze ja cos zaproponuje. Co by powiedzieliscie, gdyby w TT6 brali udzial takze gracze niemieccy ? W koncu IT cieszy sie duza popularnoscia w Polsce i Niemczech, w pozostalych krajach jak widac - jeden, moze 2 graczy na kraj. Za jednym "zamachem" zostalby zorganizowany TT6 + "starcie" Polska vs Niemcy Kiedys czytalem, ze Kazuya proponowal tu na forum mecz towarzyski, teraz jest idealna okazja. Co o Tym sadzicie ? |
Dobre!
Wpadem na rozwinięcie tego pomysłu, patrzcie pierwszy post. |
|
|
|
 |
Jacob
Fantastic!

|
Wysłany: 5 Październik 2007, 19:55
|
|
|
Ok, zalozylem temat na niemieckim forum (http://www.mizimace.de/wbboard/ dzial: "Icy Tower Wettkämpfe / Icy Tower Challenges"). Porozsylam wiadomosci na ICQ do niemieckich graczy
MfG Jacob |
Jacob's Website |
|
|
|
 |
Vinyanov
No way!

|
Wysłany: 7 Październik 2007, 17:07
|
|
|
Jeżeli Rybka Babel spisała się – a miała ciężko, bo wątek jest trójjęzyczny – i wszystko rozumiem, zapisało się już dwóch graczy z Niemiec. (Al.Z.Heimer i solidus-snake).
At below:
Cytat: | no chyba ze liczysz moja skromna wypowiedz: "@Viny: witam, witam:P" jako trzeci, polski:P |
A jak sądzisz? |
Ostatnio zmieniony przez Vinyanov 7 Październik 2007, 17:35, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Jacob
Fantastic!

|
Wysłany: 7 Październik 2007, 17:30
|
|
|
No tak, Viny mnie wyprzedzil Zapisalo sie ledwie 2 graczy w ciagu 2 dni Troche sie zawiodlem, bo myslalem, ze Craven bedzie pewniakiem (w koncu bierze udzial w prawie kazdych zawodach IM), wiec jestem zdziwiony jego decyzja.
Hmm, mam nadzieje, ze to sie zmieni
MfG Jacob
PS: Viny, gdzie ty tam widzisz 3 jezyki? Jest tylko niemiecki i angielski, no chyba ze liczysz moja skromna wypowiedz: "@Viny: witam, witam:P" jako trzeci, polski:P (EDIT: Rozumiem )
PS2: Ok, dalem tez info na stronie glownej niemieckiego mannschaftu ;] |
Jacob's Website |
|
|
|
 |
Vinyanov
No way!

|
Wysłany: 7 Październik 2007, 18:39
|
|
|
Jacob napisał/a: | Zapisalo sie ledwie 2 graczy w ciagu 2 dni Troche sie zawiodlem, bo myslalem, ze Craven bedzie pewniakiem (w koncu bierze udzial w prawie kazdych zawodach IM), wiec jestem zdziwiony jego decyzja. |
Może właśnie dlatego: turniej ma zasięg lokalny, nie międzynarodowy, a ludziom nie chce się już angażować w imprezy nie wynagradzane punktami turniejowymi. Żartuję. Też chciałbym, aby jeszcze co najmniej dwóch-trzech ludzi się znalazło.
Cytat: | PS2: Ok, dalem tez info na stronie glownej niemieckiego mannschaftu ;] |
Sporo masz tych uprawnień administratorskich! Ta strona, przez chwilę Icy.pl, poprzez Icy.pl także Individual Matchpoints, kawał świata. Hm. Czytam, że nationalteam-icytower.de tworzy Kaz. Ale druga niemiecka strona, którą kojarzę, to mizimace.de. Co właściwie jest z jej autorem? Był na starej światowej liście, ale dawno nie widziałem jego żadnego postu. Chyba, że zmienił nick, wy wszyscy zmieniacie tam ksywki co rok. Oprócz tego na starej liście byli – hm – Strack i Hamsterii 2006. Oni już chyba nie grają. *sprawdza dalej* Jest jeszcze jakiś „Sio”, którego zupełnie nie pamiętam. Zbieżność nicków pewnie przypadkowa. |
|
|
|
 |
Jacob
Fantastic!

|
Wysłany: 7 Październik 2007, 21:05
|
|
|
Vinyanov napisał/a: | Ta strona, przez chwilę Icy.pl, poprzez Icy.pl także Individual Matchpoints |
To głównie dzięki Tobie, za co dziękuje
Vinyanov napisał/a: | Sporo masz tych uprawnień administratorskich! |
Hmm, oficjalnie NIE jestem administratorem/redaktorem, NIGDY tez nie mialem praw administratora/redaktora na niemieckiej stronie (tak, niestety, nie ufaja mi), mozna powiedziec, ze jestem "dzikim" adminem ...
Vinyanov napisał/a: | Czytam, że nationalteam-icytower.de tworzy Kaz. |
Tak, a NT powstal takze dzieki graczowi "Icy", jednak teraz zajmuje sie nia Kazuya i (podobno) Haaaaase.
Vinyanov napisał/a: | Oprócz tego na starej liście byli – hm – Strack i Hamsterii 2006 |
Strack wycofal sie na poczatku 2006 roku, Hamsterii 2006 zmienil nick na "Anakin"
Vinyanov napisał/a: | Jest jeszcze jakiś „Sio” |
Hmm ?:D
MfG Jacob |
Jacob's Website |
|
|
|
 |
Vinyanov
No way!

|
Wysłany: 8 Październik 2007, 16:48
|
|
|
Jacob napisał/a: | Vinyanov napisał/a: | Jest jeszcze jakiś „Sio” |
Hmm ?:D |
Jakiś gracz z Niemiec ze starej listy. Kombos 816, skoro nieznany, to pewnie oszust. Nawiasem, dwóch nowych graczy: Kazuya i The Wemser. (Znowu jestem szybszy?) A przecież, jeżeli dobrze rozumiem, Craven nie stwierdził na 100%, że nie zagra. |
|
|
|
 |
Jacob
Fantastic!

|
Wysłany: 8 Październik 2007, 19:16
|
|
|
Vinyanov napisał/a: | (Znowu jestem szybszy?) |
Znowu ;]
Vinyanov napisał/a: | A przecież, jeżeli dobrze rozumiem, Craven nie stwierdził na 100%, że nie zagra |
Dobrze zrozumiales, fakt, moze to zle ujalem w swoim poscie, ale napisalem: Hmm, mam nadzieje, ze to sie zmieni. Piszac to zdanie mialem na mysli Cravena, ze zmieni swoja decyzje
EDIT: Hm, ok, doszlem do wniosku, ze moglem jednak napisac: Hmm, mam nadzieje, ze zmieni decyzje, nie byloby niedomowien
MfG Jacob |
Jacob's Website |
|
|
|
 |
SaleiB
Administrator

|
Wysłany: 9 Październik 2007, 01:35
|
|
|
nie jestem dobry, ale viny mnie "namówił"
SaleiB saleib@wp.pl |
_________________ IT 1.4/1.5 scores: Floor 1050 | Combo 525 | NC 783 | LC 521 | JS2 143 | JS3 62 | CC1 162 | CC2 261 | CC3 353 | CC4 448 | CC5 541 (Rank ****) źródło |
|
|
|
 |
Pirochemik
Splendid!

Pomógł: 2 razy Wiek: 31 Dołączył: 06 Gru 2005 Posty: 531 Skąd: Iława/Warszawa
|
Wysłany: 9 Październik 2007, 14:45
|
|
|
Heh fajnie dawno cię nie widziałem...:P |
_________________ 1.3| FLOOR 1825 | SCORE 642454 | COMBO 787 | NML 1234 |
1.4| FLOOR 1577 | SCORE 468302 | COMBO 679 | NML 1126 |
Polska Lista Top Ten |
|
|
|
 |
mattirab
Moderator

Pomógł: 2 razy Wiek: 26 Dołączył: 24 Maj 2005 Posty: 1200 Skąd: Kalisz
|
Wysłany: 9 Październik 2007, 14:54
|
|
|
Nie ma newsa na stronie = mało graczy. Coś tam mógłbym zrobić (news), ale jestem tylko częściowo obeznany z ich dodawaniem, więc... co się dzieje z petrem?
PS. Fajnie, Sal, fajnie . |
_________________ Hello me, it's me again.
Rekordy
Historia Icy Tower
Nasze Powtórki |
|
|
|
 |
narc-red-blue
That's great!

|
Wysłany: 9 Październik 2007, 19:23
|