SzukajSzukaj  RegulaminRegulamin  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Forum Icy.pl Strona Główna  

Poprzedni temat «» Następny temat
[mod] WłatcyTower
Autor Wiadomość
Koloses 
Hey, good!

Wysłany: 11 Luty 2009, 20:17   [mod] WłatcyTower

Witam.Jestem Nowy Na Forum i stworzyłem Modyfikacje Do Icy Tower o Nazwie WłatcyTower.
Mod polega na zamianie interfejsu graficznego na grafiki włatcy móch.Jako że jest to wersja alfa nie zawiera postaci z kreskówki [Które zamierzam zrobić później]i trzeba poprawić to i owo.
Link: Patrz \/ :twisted:
Miłej Gry
EDIT:Mod Doczekał się ostatecznej wersji już dawno, ale dopiero teraz go udostępniam ponieważ nie umiałem zrobić postaci,z którymi chciałem go wydać
Linki:

Klik

Klik

Klik
Ostatnio zmieniony przez Koloses 13 Maj 2009, 19:12, w całości zmieniany 3 razy  

Vinyanov 
No way!

Wysłany: 11 Luty 2009, 20:28   

Koloses napisał/a:
trzeba poprawić to i owo

Ano, obecnie jest skromnie. Wypadałoby zmienić schodki, ściany i zegar. :)

Koloses napisał/a:
Link: http://www.speedyshare.com/538488342.html

BTW. W Readme.txt piszesz: „Zakazuję Kopiowania I rozpowrzechniania Moda Bez Mojej Zgody!”. Na pewno tego chcesz? Mody i postacie Icy Tower zazwyczaj rozpowszechniane są bez pytania, z zaznaczeniem, że kopiujący udostępniając je u siebie podają ich twórcę. Tak więc, IMO w 90% przypadków twoje mody i tak będą kopiowane bez twojej wiedzy, a w 10% (czyli i tak w odsetku prawdopodobnie zbyt małym, aby cię satysfakcjonował) stracą na popularności, bo ktoś może i posłucha twojego zakazu, ale wątpię, aby zechciał kontaktować się z tobą, aby wyświadczyć ci przysługę umieszczając je gdzieś. ;)

Koloses 
Hey, good!

Wysłany: 11 Luty 2009, 20:32   

Napisałem tak tylko dlatego że jest to Wersja Alfa i nie chce aby była rozpowszechniana ponieważ ma wiele błędów [cześć zegara na przykład zmienia kolor] kiedy zrobię lepszą wersję moda zgodzę się na rozpowszechnianie go.

Odpowiedz do tematu