|
[mod] WłatcyTower |
| Autor |
Wiadomość |
Koloses
Hey, good!

|
Wysłany: 11 Luty 2009, 20:17 [mod] WłatcyTower
|
|
|
Witam.Jestem Nowy Na Forum i stworzyłem Modyfikacje Do Icy Tower o Nazwie WłatcyTower.
Mod polega na zamianie interfejsu graficznego na grafiki włatcy móch.Jako że jest to wersja alfa nie zawiera postaci z kreskówki [Które zamierzam zrobić później]i trzeba poprawić to i owo.
Link: Patrz \/
Miłej Gry
EDIT:Mod Doczekał się ostatecznej wersji już dawno, ale dopiero teraz go udostępniam ponieważ nie umiałem zrobić postaci,z którymi chciałem go wydać
Linki:
Klik
Klik
Klik |
| Ostatnio zmieniony przez Koloses 13 Maj 2009, 19:12, w całości zmieniany 3 razy |
|
|
|
 |
Vinyanov
No way!

|
Wysłany: 11 Luty 2009, 20:28
|
|
|
| Koloses napisał/a: | | trzeba poprawić to i owo |
Ano, obecnie jest skromnie. Wypadałoby zmienić schodki, ściany i zegar.
BTW. W Readme.txt piszesz: „Zakazuję Kopiowania I rozpowrzechniania Moda Bez Mojej Zgody!”. Na pewno tego chcesz? Mody i postacie Icy Tower zazwyczaj rozpowszechniane są bez pytania, z zaznaczeniem, że kopiujący udostępniając je u siebie podają ich twórcę. Tak więc, IMO w 90% przypadków twoje mody i tak będą kopiowane bez twojej wiedzy, a w 10% (czyli i tak w odsetku prawdopodobnie zbyt małym, aby cię satysfakcjonował) stracą na popularności, bo ktoś może i posłucha twojego zakazu, ale wątpię, aby zechciał kontaktować się z tobą, aby wyświadczyć ci przysługę umieszczając je gdzieś. |
|
|
|
 |
Koloses
Hey, good!

|
Wysłany: 11 Luty 2009, 20:32
|
|
|
| Napisałem tak tylko dlatego że jest to Wersja Alfa i nie chce aby była rozpowszechniana ponieważ ma wiele błędów [cześć zegara na przykład zmienia kolor] kiedy zrobię lepszą wersję moda zgodzę się na rozpowszechnianie go. |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|