SzukajSzukaj  RegulaminRegulamin  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Forum Icy.pl Strona Główna  

Poprzedni temat «» Następny temat
Naturalny kosmetyk
Autor Wiadomość
meqra
Yo!

Wysłany: 18 Lipiec 2019, 23:25   Naturalny kosmetyk

Moja siostra ma atopową skórę i ma problem z doborem sobie kosmetyków. Chcę jej zrobić niespodziankę i zamówiłem dla niej na https://kalina-sklep.pl/kosmetyki-naturalne-do-twarzy/ naturalne kosmetyki. Jak myślicie czy jej to się spodoba?
Ostatnio zmieniony przez meqra 31 Lipiec 2019, 22:31, w całości zmieniany 1 raz  

stanbara
Super!

Wysłany: 15 Luty 2022, 13:23   

A ja właśnie ostatnio zaczęłam stosować kosmetyki w proszku a dokładnie szampony dzięki którym mogę sobie zrobić peeling głowy przez co moje włosy są o wiele delikatniejsze. Osobiście polecam wam zaglądnąć na stronę version.com.pl gdzie poczytacie więcej na ten temat.

iryd
Amazing!

Wysłany: 22 Marzec 2022, 16:19   

Ja się przerzuciłam totalnie na kosmetyki naturalne i absolutnie nie zaluje! szczególnie nasza polska marka Bielenda jest godna polecenia i ich seria good skin to moja ulubiona

armelina
Hey, good!

Wysłany: 27 Marzec 2022, 19:50   

ja też juz używam tylko kosmetyków naturalnych moim faworytem jest krem z bielendy złote ceramidy z mega kompleksem ceramidów który poprawia strukturę skóry u mnie działa genialnie

Odpowiedz do tematu