|
Dom idealny |
| Autor |
Wiadomość |
dolbunia
Yo!
|
Wysłany: 8 Listopad 2019, 21:26 Dom idealny
|
|
|
| Obiecałam rodzicom,że pomogę im znaleźć mieszkania na spokojnym osiedlu w okolicach Katowicach. Mają dość mieszkania w centrum miasta i chcą w końcu odpocząć na starość. Super jakby osiedle znalazło się w niewielkiej odległości od głównych tras komunikacyjnych jak te https://osiedlesielanka.pl/ umożliwiających szybki dojazd do miasta. Co się jeszcze liczy w mieszkaniu poza miastem? |
| Ostatnio zmieniony przez dolbunia 18 Listopad 2019, 22:46, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
domi.nika
Eextreeme!

|
|
|
|
 |
stanbara
Super!

|
Wysłany: 10 Luty 2022, 17:30
|
|
|
| Idealne wnÄtrze moĹźe stworzyÄ dla was firma projektowanie domĂłw warszawa oni wykonajÄ
projekt i wizualizacje. Mieszkanie bÄdzie Ĺadnie i funkcjonalne w jednym stylu jaki wam odpowiada. Korzystajcie z ich usĹug. Polecam. |
|
|
|
 |
rajmund
Yo!
|
Wysłany: 25 Luty 2022, 23:09
|
|
|
Nie ma idealnego domu, bo zawsze coĹ jest do poprawy Mnie jakoĹ tak po remoncie nie pasowaĹ wizualnie kominek, ktĂłry postanowiĹem bardziej zabudowaÄ. Aby podkreĹliÄ caĹoĹÄ, jako centralna czeĹÄ salonu, obĹoĹźyĹem caĹoĹÄ wokóŠpĹytami z piaskowca od http://piasmar.com/. Te majÄ
wykoĹczenie lustrzane przez to kaĹźdy myĹli, Ĺźe to marmur, co jeszcze zwiÄksza atrakcyjnoĹÄ wizualnÄ
|
|
|
|
 |
wiruska
Hey, good!

|
Wysłany: 31 Marzec 2022, 11:43
|
|
|
nie mam pojecia bo mieszkam na wsi mamy co prawda wlasny domek ale moja mama mieszka w starej kamiennicy co bylo dla nas wazne? chyba najbardziej ogrzewanie, mama ma koze a my kominek z plaszczem wodnym, to i to zamawiane na kratki.com by jakosc byla dobra |
|
|
|
 |
limonka
Super!

|
Wysłany: 26 Kwiecień 2022, 10:10
|
|
|
| Dla mnie idealny dom musi byÄ nowoczesny. Podoba mi siÄ projekt domu Kompaktowy 02b. ChcielibyĹcie w takim zamieszkaÄ? |
|
|
|
 |
|
|