Domia
No way!

|
Wysłany: 31 Marzec 2005, 13:49 Kto będzie organizował turnieje po odejściu syo?
|
|
|
Pozwole sobie zalozyc ten temat w celu wylonienia osoby, ktora bedzie dalej prowadzila turnieje, po odejsciu Syo... o ile wogole odejdzie ;] mowil, ze MP to koniec, a tu nam z TT3 wyskoczyl no to przynajmniej ten casting przyda sie po smierci naszego guru w koncu ludzie nie zyja wiecznie wiem, ze to raczej on powinien zalozyc ten temat, no ale musicie mi wybaczyc, bo nie moglam sie powstrzymac
Ok wiec zaczne od tlumaczenia co i jak
W tym temacie mozecie zapisywac sie do organizowania turniejow... proponuje, abyscie przez najblizszy tydzien zglaszali swoje kandydatury i podali dlaczego to was ma wybrac lud [ :wink ],a nastepnie zrobi sie ankiete i spolecznosc bedzie glosowac [ech za duzo historii dzis... demokracja rlz xD]
Mam nadzieje, ze wam sie podoba ;] Oczywiscie, jesli Syo zostanie z nami to casting mozna uznac, za zamkniety... takie cos mi przeszlo przez glowe, ze ewentualnie ktos wyloniony bedzie mogl zostac asystentem Syo przy jakis tam dzamprezach, ale to jest tylko moja mysl ... robta co chceta, ja tu nie ograniczam praw osobistych
do roboty ...
tyy nie wiedzialam, ze w wersji 1.9 naszego forum da sie ukryc wyniki ankiety |
Ostatnio zmieniony przez Vinyanov 19 Maj 2008, 08:09, w całości zmieniany 3 razy |
|