SzukajSzukaj  RegulaminRegulamin  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Forum Icy.pl Strona Główna  

Poprzedni temat «» Następny temat
Pomozcie mi !
Autor Wiadomość
Jankov
Super!


Dołączył: 14 Lis 2005
Posty: 55
Skąd: Poznan
Wysłany: 19 Listopad 2005, 11:59   Pomozcie mi !

Jak mam wkleic sobie avatara ??
Chodzi mi o to co np domaz ma spidermana tanczacego
 
 
 
Domia 
No way!



Wiek: 26
Dołączyła: 06 Lut 2004
Posty: 1465
Skąd: Kraqw
Wysłany: 19 Listopad 2005, 12:13   Pomozcie mi !

1) Znajdz jakis obrazek, ktory chcesz sobie dac na avatara
2) Skopiuj jego adres URL (czyli po prostu klikasz prawym przyciskiem na obrazku, dajesz wlasciwosci i kopiujesz)
3) I nastepnie wklej go w profilu, w panelu od avatarow

Proste? No jasne, ze tak :D Mozna prosic o punkcik ;D
 
 
syo 
No way!



Pomógł: 1 raz
Wiek: 30
Dołączył: 31 Sty 2004
Posty: 1957
Skąd: Wrocław/Olsztyn
Wysłany: 19 Listopad 2005, 12:19   Pomozcie mi !

E-e. Temat przeniesiony tam, gdzie powinien byc.
  Profil FLD: 91 IT Code:
 
mattirab 
Moderator



Pomógł: 2 razy
Wiek: 24
Dołączył: 24 Maj 2005
Posty: 1200
Skąd: Kalisz
Wysłany: 19 Listopad 2005, 21:46   Pomozcie mi !

Mozna tez poszukac w www.google.pl w Grafice, pomocna dlon. ;)
_________________
Hello me, it's me again.
Rekordy
Historia Icy Tower
Nasze Powtórki
 
  Profil FLD: 3803
 
wieceklol
Yo!

Dołączył: 12 Lis 2008
Posty: 3
Wysłany: 12 Listopad 2008, 18:24   

ej jak mam zrobić ,żeby mieć wszystkie schodki ?? :( bo już próbowałem na różne sposoby ,a i tak nie mam tych schodków ;/
 
     
Doob 
Fantastic!



Pomógł: 2 razy
Wiek: 27
Dołączył: 18 Sie 2007
Posty: 473
Wysłany: 12 Listopad 2008, 19:58   

Gdyby nie nazwa tematu zaliczylbym kompletnego facepalm'a
http://download.icy.pl/schodki2.php rtfm
 
  Profil FLD: 13218
     
wieceklol
Yo!

Dołączył: 12 Lis 2008
Posty: 3
Wysłany: 12 Listopad 2008, 21:24   

jejq rozumiesz ,że ja to widziałem i dlatego piszę bo nie zrozumialem tego dokladnie i nie moge zrobic :(
 
     
Doob 
Fantastic!



Pomógł: 2 razy
Wiek: 27
Dołączył: 18 Sie 2007
Posty: 473
Wysłany: 12 Listopad 2008, 21:41   

A wiec jak probowales, co robiles?
Swoja droga FAQ pytanie 2.
 
  Profil FLD: 13218
     
wieceklol
Yo!

Dołączył: 12 Lis 2008
Posty: 3
Wysłany: 12 Listopad 2008, 21:48   

no najpierw wszystkie schodki ściągnęłem tam gdzie jest pobierz i dałem tam jak mówili plisk games\icy tower i nie działało i naprawdę było dużo tego jak ja próbowałem i nie wychodziło jak możesz to powiedz :)
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,22 sekundy. Zapytań do SQL: 12