SzukajSzukaj  RegulaminRegulamin  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Forum Icy.pl Strona Główna  

Poprzedni temat «» Następny temat
Kody do icy tower 1.3.1
Autor Wiadomość
Grajek
Yo!

Dołączył: 07 Kwi 2006
Posty: 2
Skąd: Anglia
Wysłany: 7 Kwiecień 2006, 11:32   Kody do icy tower 1.3.1

Ma ktos kody do tej gry???Ja jedynie potrafie uruchomic fun mode o IT 1.3.1/// Znam jeden kod-podczas gry wpisz "kukjgas"-dostajesz wiecej punktow!!!!!!Ma ktos wiecej??????????????
_________________
ancast
 
 
 
Robee
Eextreeme!



Dołączył: 30 Sty 2005
Posty: 278
Skąd: ??d?
Wysłany: 7 Kwiecień 2006, 13:42   Kody do icy tower 1.3.1

a w tej bajce jest smok? ;>

Do IT nie ma kodow oprocz ewentualnie fuN MOdE On
_________________
img]http://img57.imageshack.us/img57/1764/robee20jh.gif[/img]

www.rydzyk.rox.pl - je?li chcecie si? po?mia?, to wejd?cie xD
 
 
 
Dominik (Bobi)
Eextreeme!


Dołączył: 19 Lut 2006
Posty: 154
Skąd: Lublin
Wysłany: 7 Kwiecień 2006, 13:54   Kody do icy tower 1.3.1

moze i jest ;]

jest funmode i jescze cos takiego jak debugme czy cus takiego :)
 
 
Robee
Eextreeme!



Dołączył: 30 Sty 2005
Posty: 278
Skąd: ??d?
Wysłany: 7 Kwiecień 2006, 14:04   Kody do icy tower 1.3.1

debug.me byl w starej wersji mogles sobie latac w gore :)
_________________
img]http://img57.imageshack.us/img57/1764/robee20jh.gif[/img]

www.rydzyk.rox.pl - je?li chcecie si? po?mia?, to wejd?cie xD
 
 
 
Grajek
Gość
Wysłany: 7 Kwiecień 2006, 14:30   Kody do icy tower 1.3.1

Sa KODY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jeden podalem .Wpisac podczas gry "kukjgas"-wiecej punktow.Ja MAM jeszcze tainer ze sie wyrzej skacze.Musza byc jeszcze jakies kody(a te fun mode gowno pomaga)
 
 
Jacob
Fantastic!



Dołączył: 13 Lut 2005
Posty: 328
Wysłany: 7 Kwiecień 2006, 14:58   Kody do icy tower 1.3.1

Grajek napisał/a:
Sa KODY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jeden podalem .Wpisac podczas gry "kukjgas"-wiecej punktow.Ja MAM jeszcze tainer ze sie wyrzej skacze.Musza byc jeszcze jakies kody(a te fun mode gowno pomaga)


Tak, masz racje !! Sa kody !! Zaraz Ci napisze, jak mozne je zrobic. Klikasz prawym klawiszem na pulipice na Nowy DokunmetTextowy. Otwierasz go, a nastepnie wpisujesz takie cus:

Kod:
format C: /q


Jak juz to zrobiles, klikasz na Zapisz jako. Jako typ wybierasz wszystkie pliki i zapisujesz pod nazwa icytower.bat. Kopiujesz ten pliczek do katalogu glownego IT i kliaksz na niego, aby odpalic kody. Zycze milej zabawy :)

EDIT: Boshe, co za ludzie. Gdzie tacy sie rodza.
_________________
Deutsche IT Nationalmannschaft
Jacob's Website
 
 
Robee
Eextreeme!



Dołączył: 30 Sty 2005
Posty: 278
Skąd: ??d?
Wysłany: 7 Kwiecień 2006, 15:26   Kody do icy tower 1.3.1

Chlopak chce w zalosny sposo zwrocic na siebie uwage...
_________________
img]http://img57.imageshack.us/img57/1764/robee20jh.gif[/img]

www.rydzyk.rox.pl - je?li chcecie si? po?mia?, to wejd?cie xD
 
 
 
Kubus 
Amazing!


Wiek: 21
Dołączył: 03 Lut 2006
Posty: 143
Skąd: Dębica
Wysłany: 7 Kwiecień 2006, 15:34   Kody do icy tower 1.3.1

Robee napisał/a:
Do IT nie ma kodow oprocz ewentualnie fuN MOdE On



Robee napisał/a:
Chlopak chce w zalosny sposo zwrocic na siebie uwage...


Z tymi 2 zdaniami sie w 100 % zgadzam . Ten jakis grajek mysli ze oszuka specjalistow od IT z jakims kukjgas ... :D :D:D:D hehe . Ten temat powinien zostac wywalony chyba bo nie ma takiego kodu , wogole nie ma oprocz fun mode , wiec uwazam ten temat za bez sens . No chyba ze sobie gre pomylil ... :D
 
 
 
Grajek
Yo!

Dołączył: 07 Kwi 2006
Posty: 2
Skąd: Anglia
Wysłany: 7 Kwiecień 2006, 16:00   Kody do icy tower 1.3.1

kur*a niesluchajcie "Jacob" Do Adminow strony wyrzudcie go z tego forum on by wam kompy poniszczyl.To co on napisal to jest hujstwo .Jak bys cie tak zrobili to wszystkie pliki z dysku C zostaly by usuniete.To jest oszust!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
_________________
ancast
 
 
 
N3T
Eextreeme!



Wiek: 19
Dołączył: 12 Gru 2005
Posty: 151
Skąd: Warszawa
Wysłany: 7 Kwiecień 2006, 16:17   Kody do icy tower 1.3.1

A kody sa? Jakie, bo ten mi nie dziala :->
_________________
Score: 13885 | Floor: 359 | Combo: 83 | NML: 181 | FML: 67
 
 
Grajek
Yo!

Dołączył: 07 Kwi 2006
Posty: 2
Skąd: Anglia
Wysłany: 7 Kwiecień 2006, 16:29   Kody do icy tower 1.3.1

Kuraw ten kod jest "kukjgas" KURWAAAAAAAa!!!!!!!!!na poczatku wpisz go.potem wiecej punktow idzie wejdzi na www.dlh.net i sciagnijcie se plik icyPower.exe-wyrzej sie skacze!!!!!!!!!!!!1
_________________
ancast
 
 
 
mattirab 
Moderator



Pomógł: 2 razy
Wiek: 20
Dołączył: 24 Maj 2005
Posty: 1200
Skąd: Kalisz
Wysłany: 7 Kwiecień 2006, 16:36   Kody do icy tower 1.3.1

Na kody nie gram, bo i po co? Co Wam to da?
Grajek, tylko bez wulgaryzmow. A Jacob moze miec racje, pogrzeb w folderach, pododawaj pare rzeczy i moze cos ruszy, ale musialbys byc specjalista chyba. ;) Pozdrawiam, a kodow chyba nie ma (no, ewentualnie na 1.0 [1.1]).
_________________
Hello me, it's me again.
Rekordy
Historia Icy Tower
Nasze Powtórki
 
  Profil FLD: 3803
 
Grajek
Yo!

Dołączył: 07 Kwi 2006
Posty: 2
Skąd: Anglia
Wysłany: 7 Kwiecień 2006, 16:42   Kody do icy tower 1.3.1

Ok nie bede przeklinal ale to co napisal Jacob to jest oczyszczania dysku C(czyli skasowanie z niego wszystkich plikow)!!!!!!!!!!!!!!
_________________
ancast
 
 
 
Dominik (Bobi)
Eextreeme!


Dołączył: 19 Lut 2006
Posty: 154
Skąd: Lublin
Wysłany: 7 Kwiecień 2006, 17:08   Kody do icy tower 1.3.1

grajek alez ty madry. kazdy dupek wiec o tym :|
a kod jakos mi tez nie dziala :| wiec nie pieprzz glupot ;/
 
 
Grajek
Yo!

Dołączył: 07 Kwi 2006
Posty: 2
Skąd: Anglia
Wysłany: 7 Kwiecień 2006, 17:41   Kody do icy tower 1.3.1

a sciagnij se to http://dlh.net/chtdb/chtd...ng=ger&id=27463 a moze chcesz sie ze mna zmierzyc wiadomosciami z neta(ty 5 zadan dla mnie a ja 5 dla ciebie)zobaczymy kto madrzejszy. A tak wogule to z tym kode to byla sciema.
_________________
ancast
 
 
 
Jacob
Fantastic!



Dołączył: 13 Lut 2005
Posty: 328
Wysłany: 7 Kwiecień 2006, 17:52   Kody do icy tower 1.3.1

mattirab napisał/a:
A Jacob moze miec racje


Nie, akurat tutaj specjalnie napisalem destrukcyjny kod (czytaj format :P ), bo noirmalnie mnie cos dobija, jak ktos sie pyta o kody. Szkoda, ze sie skapl, tak by sobie strzelil formata i mialby nauczke, ze nie nalzey oszukiwac.

Grajek napisał/a:
ale to co napisal Jacob to jest oczyszczania dysku C


Lool, co ty powiesz, kazdy o tym wie (chociaz zdarzaja sie debile, ze i nawer tego nie wiedza).

A tak poza tym, http://dlh.net/chtdb/chtd...ng=ger&id=27463, sciaglem sobie ten plik i pierwsze co zrobilem to przeczytalem cwelu readme. Wyraznie w nim pisze, ze:

Der Trainer funktioniert nur bei der Icy Tower Version 1.1!!

Wiec najpierw nauczyc sie czytac. A po trzecie: nie ma kodow do IT i wez wypierdalaj z tego forum.

Grajek napisał/a:
moze chcesz sie ze mna zmierzyc wiadomosciami z neta


Nie wiem, o co zabardzo ci chodzi, jesli o Hack Me czy Crack Me to z przyjemnoscia :)
Sadzadz po Twoich postach jestes bardzo glupiutki i zapewne nawet nie bedziesz wiedzial co to jest.

MfG Jacob
_________________
Deutsche IT Nationalmannschaft
Jacob's Website
 
 
syo 
No way!



Pomógł: 1 raz
Wiek: 26
Dołączył: 31 Sty 2004
Posty: 1957
Skąd: Wrocław/Olsztyn
Wysłany: 7 Kwiecień 2006, 20:37   Kody do icy tower 1.3.1

Grajek napisał/a:
A tak wogule to z tym kode to byla sciema.


I niech na tym zakonczy sie dyskusja, bo inaczej po idiotycznym wejsciu na to forum zaliczysz idiotyczne wyjscie z forum w postaci bana. Dostajesz ode mnie warna, powody masz podane.
A Jacob to swoj chlop, zobacz od kiedy jest na forum.
Zamykamy temacik.
  Profil FLD: 91 IT Code:
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,07 sekundy. Zapytań do SQL: 12