Przesunięty przez: Vinyanov 3 Wrzesień 2010, 22:56 |
Mistrzostwa Polonia (explozja) |
| Autor |
Wiadomość |
explozja
Sweet!

|
Wysłany: 6 Marzec 2004, 17:05 Mistrzostwa Polonia (explozja)
|
|
|
| zapraszam na prowadzone przez pyziora i przezemnie turniej polonia na tej stronie http://34all.org/forum_watki.php?board=2557 |
_________________ m bziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiika na punkcie swojego
niiiiiiiiiiiiiiiiiiiika |
| Ostatnio zmieniony przez Vinyanov 19 Maj 2008, 08:50, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
syo
No way!

Pomógł: 1 raz Wiek: 38 Dołączył: 31 Sty 2004 Posty: 1957 Skąd: Wrocław/Olsztyn
|
Wysłany: 6 Marzec 2004, 17:39 mistrzostwa polonia
|
|
|
Buahahahahaahhaah :570: . Sorki za moja reakcje, nie podales zasad w jakich Twoje mistrzostwa maja funkcjonowac. Dlaczego? Czyzby byly TAKIE SAME? Heh, zawsze musze cos orginalnego wymyslec.
Sorki, organizowanie wszelakiej masci turnieju i dodatkowo wziecie udzialu w drugim turnieju to dla mnie za duzo . Zycze powodzenia.
BTW, ciekawe jak tam turniej shiftiego, heheh |
|
|
|
 |
Domia
No way!

|
Wysłany: 6 Marzec 2004, 17:54 mistrzostwa polonia
|
|
|
e no nie buahahahahahhaa normalnie super turniej dzieki ale nie wezme udzialu bo juz biore nazwijmy to-bardziej profesjonalnych MP |
|
|
|
 |
SaleiB
Administrator

|
Wysłany: 6 Marzec 2004, 19:06 mistrzostwa polonia
|
|
|
ja to nawet bym sie zapisal, ale cos czuje ze to bedzie kompletna klapa
pozdr |
_________________ IT 1.4/1.5 scores: Floor 1050 | Combo 525 | NC 783 | LC 521 | JS2 143 | JS3 62 | CC1 162 | CC2 261 | CC3 353 | CC4 448 | CC5 541 (Rank ****) źródło |
|
|
|
 |
gandzia
Wow!

|
Wysłany: 7 Marzec 2004, 12:12 mistrzostwa polonia
|
|
|
a ja bym sie nie zapisala, zwlaszcza, ze nie wiem, o co chodzi... obejrzalam ta strone i nie znalazlam tam slowa wyjasnienia. wiem tylko, ze turniej, ale w czym kiedy i po co???? moze cos zle przeczytalam. a nawet jesli to ma cos wspolnego z IT, wole sie nie rozdrabniac na rozne nieprofesjonalne turnieje, bo po co, skoro jest jeden prawdziwy...
to w koncu Mistrzostwa Polski |
_________________ "Głęboko w naszej podświadomości tkwi przemożna potrzeba logicznego i mającego sens wszechświata. Ale rzeczywisty wszechświat jest zawsze o krok poza logiką."
Frank Herbert, Diuna |
|
|
|
 |
tajek
Splendid!

|
Wysłany: 7 Marzec 2004, 12:29 mistrzostwa polonia
|
|
|
No dokladnie gandzia masz racje |
|
 |
explozja
Sweet!

|
Wysłany: 7 Marzec 2004, 16:48 mistrzostwa polonia
|
|
|
narazie trwaja tylko zapisy w koncu beda zasady punktacja itd
P.S. beda tez nowe kategorie |
|
|
|
 |
Domia
No way!

|
Wysłany: 7 Marzec 2004, 16:56 mistrzostwa polonia
|
|
|
| explozja napisał/a: | narazie trwaja tylko zapisy w koncu beda zasady punktacja itd
P.S. beda tez nowe kategorie |
a nie powinny byc najpierw zasady?
PS-jakie kategorie? |
|
|
|
 |
gandzia
Wow!

|
Wysłany: 7 Marzec 2004, 21:37 mistrzostwa polonia
|
|
|
| ..............ale po co sie rozdrabniac..........???..... |
_________________ "Głęboko w naszej podświadomości tkwi przemożna potrzeba logicznego i mającego sens wszechświata. Ale rzeczywisty wszechświat jest zawsze o krok poza logiką."
Frank Herbert, Diuna |
|
|
|
 |
explozja
Sweet!

|
Wysłany: 14 Marzec 2004, 15:34 mistrzostwa polonia
|
|
|
| juz wszystko jest gotowe prosze sie zapisywac |
|
|
|
 |
Fayl
Fantastic!

|
Wysłany: 14 Marzec 2004, 15:40 mistrzostwa polonia
|
|
|
| explozja napisał/a: | | juz wszystko jest gotowe prosze sie zapisywac |
wydaje mi sie, ze teraz to wszyscy zapisuja sie na turniej [glow=green]icydome.tk... [/glow] |
|
|
|
 |
syo
No way!

|
Wysłany: 14 Marzec 2004, 15:42 mistrzostwa polonia
|
|
|
Punktacja za score troche dziwna
Sorki, ze sie spytam, ale skad wziales pomysl na punkty?
Jeszcze pare pytanek:
Czym sie rozni "jeden napis" od combo? Bo ja widze, ze w "jednym napisie" tylko "NO WAY" sie nie bedzie liczyc.
Dlaczego zmieniles nazwe RRML na rejump? I wogole zmienilbym skale RRML, bo chyba nikt nie doskoczyl do 1000 pietra .
Okej, nie mam juz pytan, bede tolerancyjny |
|
|
|
 |
explozja
Sweet!

|
Wysłany: 14 Marzec 2004, 16:12 mistrzostwa polonia
|
|
|
| jeden napis rozni sie od combo tym ze 1 napin moze byc kilka tazy a combi 1 raz |
|
|
|
 |
syo
No way!

|
Wysłany: 14 Marzec 2004, 16:22 mistrzostwa polonia
|
|
|
No to proponuje zmienic nazwe na inna, bo "w Jednym Napisie" mozna miec KILKA combo (jeden-kilka)" to troche dziwnie brzmi.
Poza tym SaleiB jakis czas temu napisal mi o konkurencji zwanej trojskokiem. Chodzi w niej o oddanie 3ch jak najlepszych combo. |
|
|
|
 |
Domia
No way!

|
Wysłany: 14 Marzec 2004, 17:51 mistrzostwa polonia
|
|
|
te mistrzostwa polonia to wg. mnie jeden wielki niewypal |
|
|
|
 |
SaleiB
Administrator

|
Wysłany: 14 Marzec 2004, 20:29 mistrzostwa polonia
|
|
|
no coz, patrzac po samej punktacji i zasadach, widac jaka explozja ma wiedze na temat Icy tower:
NWL i UNWL zamiast NML i UNML
punkty w RR sa liczone tak samo jak w pietrach, a patrzac po rekordach swiatowych w tych kategoriach od razu widac ze wyniki w RR sa 4 a nawet 5 razy mniejsze niz w pietrach, a dojscie powyzej 1000 schodka w RR pozostaje nadal w sferze odleglych marzen
jedyny pozytek z takiej samej punktacji to to, ze wiadomo iz trzeba grac RR floor a nie na przyklad RR combo
swoja droga ciekawe czy explozja wie jak sprawdzic czy gosc faktycznie gral z jednym nacisnieciem spacji, czy tez oszukiwal
Punktacja za wyniki w kategori "score" jest za niska nawet dla nowicjuszy, bowiem zeby zdobyc 1500 punktow wystrarczy wejsc na 150 pietro, lub zrobic kombo 34 (a wynik taki nie jest niczym specjalnym nawet dla ludzi ktorzy pierwszy raz maja doczynienia z gra)
dla porownania zeby zdobyc max punktow w pokrewnej kategorii "combo" trzeba uzyskac "napis" NO WAY ktory jest dla komba 200 lub wyzszego (czyli od 44000 punktow)
punktacje konczysz napisam "chyba wszysto jest jasne"
otoz nie wszystko jest jasne, a mianowicie nie ma podanej punktacji dla NML, UNML (czy jak tam wolisz NWL i UNWL), speed1, speed2, i speed3
czy "ocena po przyslaniu powtorki" oznacza ze po przyslaniu powtorki jak ci sie spodoba to dasz duzo punktow a jak ci sie nie spodoba to malo? czy moze juz kompletnie nie wiedziales jakie wyniki sie osiaga w tych kategoriach i nie chciales zrobic takiego glupiego bledu jak przy "score"?
otoz dla NML b. dobry wynik jest po 700 pietrach, dla UNML po 300, dla "speed1" po 120, dla "speed2" po 210, dla "speed3" po 300
jeszcze jedna niejasnoscia jest to czemu nie ma speed4 i speed5 ? w koncu w grze jest 5 przyspieszen w sumie
no coz, absolutnie przeszla mi ochota na zapisanie sie do tego turnieju
pozdr
ps. explozja, nie mysl ze chcialem Ci dogryzc, po prostu fakty mowia same za siebie |
_________________ IT 1.4/1.5 scores: Floor 1050 | Combo 525 | NC 783 | LC 521 | JS2 143 | JS3 62 | CC1 162 | CC2 261 | CC3 353 | CC4 448 | CC5 541 (Rank ****) źródło |
|
|
|
 |
gandzia
Wow!

|
Wysłany: 14 Marzec 2004, 20:57 mistrzostwa polonia
|
|
|
domia, nie niewypal, lecz paraolimpiada |
Frank Herbert, Diuna |
|
|
|
 |
Doktor(wiko)
Eextreeme!

|
Wysłany: 21 Marzec 2004, 07:11 mistrzostwa polonia
|
|
|
| domia napisał/a: | | explozja napisał/a: | | P.S. beda tez nowe kategorie |
PS-jakie kategorie? |
Np. FML. Sam to wymyslilem, wiec musi byc. Bo w koncu kategorie, ktore wymyslili hakerzy w IT sa "GITes & giTES". |
_________________ Co si? gapisz, co si? gapisz - rusz palcami i co? napisz!"
http://devil.wrzesnia-info.com/index.php - zaje(ech, ta je**na cenzura ) stronka |
|
|
|
 |
|
|