SzukajSzukaj  RegulaminRegulamin  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Forum Icy.pl Strona Główna  

Poprzedni temat «» Następny temat
Odchodza...
Autor Wiadomość
Domia 
No way!

Wysłany: 9 Marzec 2006, 19:29   Odchodza...

Dzis 9 marca zmarla Hanna Bielicka, miala 91 lat.

Wydawaloby sie, ze jest jedna z tych niewielu osob, ktore sa niesmiertelne, tak jak Jan Pawel II. Wspaniala i charyzmatyczna artystka. Bedzie mi jej brakowalo. Szczerze. Jej dowcipow i nie tylko. Pustka.

mattirab 
Moderator

Wysłany: 9 Marzec 2006, 20:06   Odchodz?...

Wielcy odchodza. Tak juz jest. Jestem ogromnie zaskoczony, ze zmarla. Naprawde. Wielka szkoda.
... [*] ...
Nasze Powtórki

Profil FLD: 3803

Laura_x 
No way!

Wysłany: 9 Marzec 2006, 20:35   Odchodz?...

tez jestem zaskoczona jej smiercia, bla taka przeciez zywa, i energiczna, i ta jej niesamowita charyzma..... bedzie mi tego brakowalo.... [*][*]

syo 
No way!

Wysłany: 9 Marzec 2006, 20:40   Odchodz?...

[*]
  Profil FLD: 91 IT Code:

Jacob
Fantastic!

Wysłany: 9 Marzec 2006, 20:56   Odchodz?...

Kolejny bezsensowny temat :/ Mi tylko bylo szkoda, jak nasz papiez umarl, ale reszta mnie nie obchodzi (chyba ze Rydzyk przeszedlby na tamten swiat, to wtedy mnie interesowalo :lol: )

Domia 
No way!

Wysłany: 9 Marzec 2006, 21:37   Odchodz?...

Wiesz co? Jesli Cie to nie obchodzi, to trudno. Ze wzgledu TYLKO NA CIEBIE temat zamkniety nie bedzie, bo innych obchodza tak wspaniali ludzie.

Jacob
Fantastic!

Wysłany: 9 Marzec 2006, 21:58   Odchodz?...

Domia napisał/a:
tak wspaniali ludzie.

:lol: :lol: dajcie sobie spokoj, wszystkich jest Wam szkoda :lol: :lol: Wiem, jaki jestem, taki jestem (bezczelny :lol: ), ale co mnie to obchodzi, ze ktos sobie pruknol i przeszdl na tamten swiat ?? Sa ciekawsze rzeczy, niz pisanie o takich bzdetach (zB. zadanka z matematyki 8) )

MfG Jacob

EDIT: o kurde, widze, ze Vin zdjal mi ostrzezenie :D bardzo dziekuje :D

LEO 
Splendid!

Wysłany: 9 Marzec 2006, 22:29   Odchodz?...

Zum Biespiel bys sie zastanowil nad soba JACob, lubie Cie ale wkur**** mnie bo zgrywasz cwaniaka.

Nie przezywam moze ze Hanka Bielicka umarla, ale zadzybiste chwile z jej udzialem mi sie przypominaja nawet jak wystepwowala w "Mamy Cie" wtedy tob ylo.... [[[**]]]

catek
Gość
Wysłany: 9 Marzec 2006, 23:07   Odchodz?...

[*]

PS. W poscie Jacoba troche racji jest, ale Jacob, to ze ktos napisze 1 post gdy zmarla jakas osoba to nic zlego, gorzej gdy bedzie pisal post pod postem, to juz znaczyloby, ze przezywal to jakby umarl ktos bardzo wazny na Swiecie.

i chyba zdjeliscie mi warna, no to thx. (na jaki czas) ? :?

syo 
No way!

Wysłany: 9 Marzec 2006, 23:19   Odchodz?...

Jacob napisał/a:
o kurde, widze, ze Vin zdjal mi ostrzezenie

Korzystajac z dobrodziejstw admina, to ja postanowilem zdjac Ci ostrzezenie. :grin:

Jacob napisał/a:
ale co mnie to obchodzi, ze ktos sobie pruknol i przeszdl na tamten swiat ?? Sa ciekawsze rzeczy, niz pisanie o takich bzdetach (zB. zadanka z matematyki )

LEO napisał/a:
Zum Biespiel bys sie zastanowil nad soba JACob, lubie Cie ale wkur**** mnie bo zgrywasz cwaniaka.

Co racja to racja, dla takich ludzi nalezy sie troche szacunku, szczegolnie dla takiej kobiety jaka byla Hanka Bielicka. Niekazdy bawi ludzi przez ponad pol wieku. Jesli ktos orientuje sie w scenie kabaretowej to taki szacunek zachowa. Pani Bielicka byla taka ikona, szczegolnie jej kapelusze.

catek napisał/a:
PS. W poscie Jacoba troche racji jest,

Mimo wszystko, nie widze zbyt duzo racji w poscie Jacoba. Temat nie jest o samej Hance Bielickiej, mozna powiedziec, ze na forum utworzyl sie temat-grob, temat w ktorym kazdy bedzie mogl postawic swieczke za kogos kto umarl i odznaczyl sie w polskiej lub swiatowej kulturze czyms nieprzecietnym. Temat sluzacy do refleksji, do wspominania... I tak moze pozostac, nigdy nie wiadomo co czeka nas w niedalekiej przyszlosci...

catek napisał/a:
i chyba zdjeliscie mi warna, no to thx. (na jaki czas) ?

Gdybys skupial sie na tym, co do Ciebie ludzie pisza, to wiedzialbys, ze zaserwowalem Ci warna na okres dwoch dni, bys mogl sobie przemyslec niektore sprawy.
  Profil FLD: 91 IT Code:

Odpowiedz do tematu