|
hej hej :P |
| Autor |
Wiadomość |
Laura_x
No way!

Wiek: 38 Dołączyła: 04 Sie 2005 Posty: 1412 Skąd: Sex City ;)
|
Wysłany: 5 Sierpień 2005, 11:23 hej hej :P
|
|
|
Jestem nowa na tym forum wiec ten topic to bedzie taki moj topic zapoznawczy sie z reszta uzytkownikow Tzn. mozecie tutaj pisac swoje pozdrowionka do mnie i inne wazne sprawy No wiec,moze kilka slow o sobie, mam 18 lat, w przyszlym roku zdaje maturke jestem troche za wysoka, mam 176 cm wzrostu, chcialabym byc jakies 10 cm nizsza
zauwazylam, ze na tym forum panuje jakas meska koalicja tzn. jezt tuo wiele wiecej facetow niz dziewczyn ciekawe dlaczego
a tak przy okazji to zapraszam panow na moje forum Licze ze bedziecie na nie czesto wchodzic i pisac duzo postow daje adresik: www.fajneforum.fora.pl - zapraszam, forum ma ponad 2000 postow, ale jeszcze sie rozwija, licze ze mi pomozecie wrozwoju tego mojego jakze pieknego forum tak, ja ja wam pomoge w rozwoju tegoforum |
|
|
|
 |
Domia
No way!

|
Wysłany: 5 Sierpień 2005, 18:38 hej hej :P
|
|
|
ojj z ta meska koalicja to 100% racji widzisz ostatnio to mielismy tutaj Fairy, ktora jako tako ze mna ratowala nasz kobiecy honor lecz niestety gdzies poszla w pierony ;P no, ale teraz kobieca sila odradza sie na nowo |
|
|
|
 |
Laura_x
No way!

|
Wysłany: 5 Sierpień 2005, 19:57 hej hej :P
|
|
|
| domia napisał/a: | | no, ale teraz kobieca sila odradza sie na nowo |
miejmy taka nadzieje niech teraz powstanie kobieca koalicja i wiecej kobiet sie niech rejestruje ale ktoto wie, co bedzie... ale my kobiety musimy trzymac sie razem |
|
|
|
 |
jurko kiler
Eextreeme!

|
Wysłany: 6 Sierpień 2005, 00:31 hej hej :P
|
|
|
tak tak - postulat masowej rejestracji kobiet jest good, veeery good |
|
|
|
 |
Laura_x
No way!

|
Wysłany: 4 Sierpień 2006, 11:05 hej hej :P
|
|
|
o kurde, a dzisiaj mija rowno rok, od kiedy sie zarejestrowalam tutaj jak ten czas zlecial |
|
|
|
 |
mattirab
Moderator

Pomógł: 2 razy Wiek: 31 Dołączył: 24 Maj 2005 Posty: 1200 Skąd: Kalisz
|
Wysłany: 4 Sierpień 2006, 21:40 hej hej :P
|
|
|
| Cytat: | | jak ten czas zlecial |
Dokladnie, ja juz jestm rok i dwa miesiace... (z kawalkiem). |
_________________ Hello me, it's me again.
Rekordy
Historia Icy Tower
Nasze Powtórki |
|
|
|
 |
|
|