SzukajSzukaj  RegulaminRegulamin  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Forum Icy.pl Strona Główna  

Poprzedni temat «» Następny temat
Wymyślanie bardzo egzotycznych kategorii - przesada?
Autor Wiadomość
Pirochemik 
Splendid!

Wysłany: 29 Sierpień 2007, 14:40   Wymyślanie bardzo egzotycznych kategorii - przesada?

Devlin napisał: Multi Good - 12 (4 + 4 + 4 + 4 + 4 + 4 + 4 + 4 + 4 + 4 + 4 + 4 = 48) - Tak jak wyżej ale bardziej zabójcza kategoria - REKORD POLSKI

Rekord Polski? zabójcza kategoria? lol

D N.
Triple No Way - 602 (200 + 201 + 201) - Może być Rekord Polski wyrównany

Rekord Polski? jesteś pewny?

Heh chyba musze poszukać swoje replay`e, albo zacząć grać w nie które kategorie.
Nie ufaj złudzenią. Jedyne co mi się w tobie podoba, to liczne rekordy w RRml,,, Tego ci gratuleje. ale nie pisz rekord polski w kategoriach trezcich, bo wiele graczy ich nie [podaje, albo nawet nie gra. to tak jak ja bym zrobił jc(2,3) 6 razy i powiedział rekord Polski, a nikt nawet w toi nie gra, albo nawet nie wie co to jest. ( Kiedyś pisałem o 4 No way, szukałem replay`a ale po tej przerwie połowy nie mogę się doszukać. także niech zostaje 3 No way, ale nie po 200, 201,.. Ogólnie są to kategorie tylko do pochwalenia się, a nie pisania rekord Polski, Nie inaczej masz spore wyniki.

Ps. combo 756
jc3 57
Score 5XYZCB(uaktualnie)

Polska Lista Top Ten
Ostatnio zmieniony przez Vinyanov 20 Lipiec 2010, 06:56, w całości zmieniany 1 raz  

Doob 
Fantastic!

Wysłany: 29 Sierpień 2007, 15:28   

@Pirochemik
On jest karierowiczem. Zapewne zaglebia sie coraz bardziej i bardziej zeby byc najlepszym, pobic wszelakie rekordy konkurencji w ktore nikt nie gra (jak juz to dla zabawy) Pograza sie w tym swoim swiecie 'slawy' i zaczynamy go tracic, gdyz zabawa stala sie wyzwaniem, zyciem.

@down
tylko? rozwaliles mnie na lopatki mistrzu, wielki rekordzisto.
dobra, juz bede siedziec cicho : <
Ostatnio zmieniony przez Doob 29 Sierpień 2007, 16:11, w całości zmieniany 1 raz  

Profil FLD: 13218

Devlin 
Splendid!

Wysłany: 29 Sierpień 2007, 15:57   

Pirochemik napisał/a:
Może być Rekord Polski wyrównany

Może być bo nie znam dokładnego wyniku Pirochemika, a wiem, że zrobił Triple No Way. Quadro z resztą też ;)

Co do kategori, na które nikt nie gra zajrzyjcie na forum FLD.
Nawet w tym temacie widziałem posty z takimi kategoriami...
Poza tym też moglibyście grać w te kategorie ;)

@Pirochemik - Mieszasz ;) I bardzo się z tego ciesze, bo wreszcie coś się dzieje ;)

Doob napisał/a:
On jest karierowiczem. Zapewne zaglebia sie coraz bardziej i bardziej zeby byc najlepszym, pobic wszelakie rekordy konkurencji w ktore nikt nie gra (jak juz to dla zabawy) Pograza sie w tym swoim swiecie 'slawy' i zaczynamy go tracic, gdyz zabawa stala sie wyzwaniem, zyciem.

Zastanów się, co mówisz... Grałem, gram i grać będę wyłącznie dla zabawy. IT nie jest dla mnie sensem życia ;) A rekordami tylko się chwale.

Profil FLD: 1565

mattirab 
Moderator

Wysłany: 29 Sierpień 2007, 18:19   

Hmmm... swoją drogą, to dawno nie mieliśmy tu takich wymian zdań (no, oprócz powrotu Vina), więc możecie dawać argumenty za i przeciw, chętnie posłuchamy i (przynajmniej na razie) nie będę kasować ;) .
PS. Gratuluję rekordów. Ja dawno nie grałem, więc nowych rekordów brak.
Nasze Powtórki

Profil FLD: 3803

Devlin 
Splendid!

Wysłany: 29 Sierpień 2007, 18:49   

@Pirochemik
PROJCR2 98 - takia kategoria widnieje w twoim podpisie... Możesz mi rozszyfrować ten skrót??

Pirochemik 
Splendid!

Wysłany: 30 Sierpień 2007, 18:02   

projcr- projc:D sorry za taki błąd, ale kiedy zaczynałem widzaiłem błędny skrót tak mi już zostało. Jeżeli chodzi o zabójczą kategorie, czyli combo 4 ty miałeś 12, ja za pierwszym razem 32:D napisałeś - REKORD POLSKI heh widzisz jak bardzo można się mylić co do rekordów.:D a teraz mała niespodzianka. Będziesz musiał uaktualnic swój podpi, bo od dziś nie jesteś rekordzistą RRml RRML NML czyli moje rekordy(gram w to drugi raz w życiu) rrml 663 rrmlnml 485, rrmlcombo 148. musze jeszcze troche popracować nad rrml combo no i rrml:D na resztę trzeba poczekać szczególnie jc5 i jc3(57) nadal jest to dla mnie zawiłe. doob, troche masz racji, za bardzo się wgłębiłem:D to już przez moje ambicje. dlatego zmusiłem się do grania w rrml i jc3 :P

Zamierzam skończyć moją liste, jak chcecie pomóc wysyłajcie wyniki!!! W miare możliwośći za jakiś miesią udostępnie ją na porządnym serwerze na jakieś stronce.

Polska Lista Top Ten

Devlin 
Splendid!

Wysłany: 30 Sierpień 2007, 18:34   

Co do listy to można by było zrobić oddzielny temat na podobieństwo tego na forum FLD.

Doob 
Fantastic!

Wysłany: 30 Sierpień 2007, 20:03   

Co do tych wsyztkich rekordow polski. Jak zamierzacie robic liste rekordow to dowodami powinny byc repley'e bo ja jestem nie ufny :) zreszt akazdy lepszy moze sobie powiedziec ze pobil rekord :)

A zeby ta nie bylo kompletnie off to podam rekordy ktore wpadaly przez kilka dni
Combo: 160
NML: 345
Score: 28xxx

Devlin 
Splendid!

Wysłany: 30 Sierpień 2007, 21:05   

Też, żeby nie było offa podam:
JC3 FML - 54

I do sedna materi ---> Chodzi o to, że niektórym po prostu się "ufo" ;)

Pirochemik 
Splendid!

Wysłany: 3 Wrzesień 2007, 17:08   

Doob napisał/a:
Co do tych wsyztkich rekordow polski. Jak zamierzacie robic liste rekordow to dowodami powinny byc repley'e bo ja jestem nie ufny :) zreszt akazdy lepszy moze sobie powiedziec ze pobil rekord :)

A zeby ta nie bylo kompletnie off to podam rekordy ktore wpadaly przez kilka dni

o lol. jeszcze chyba się nie zdarzyło żeby ktoś oszaukał. a replay`e, nie które się doda, ale nie wszystko jest możliwe! zauważ, że nie którzy to już dawno nie graja:P

Polska Lista Top Ten

Doob 
Fantastic!

Wysłany: 3 Wrzesień 2007, 22:43   

Pirochemik napisał/a:
Doob napisał/a:

o lol. jeszcze chyba się nie zdarzyło żeby ktoś oszaukał. a replay`e, nie które się doda, ale nie wszystko jest możliwe! zauważ, że nie którzy to już dawno nie graja:P

nie zdazylo bo nikt nie probowal udowadniac czy to prawda, a watpie ze nikt nie probowal oszukac ; )
zreszta uwierzylbys mi jakbym teraz w ciagu kilku tygodni gral coraz lepiej i podawal co raz to lepsze rekordy i zaczalbym sie pchac na wszelakie listy?
co do powtorek to mowie o nowych rekordach a nie juz tych starych.

Vinyanov 
No way!

Wysłany: 3 Wrzesień 2007, 22:56   

Doob napisał/a:
Pirochemik napisał/a:
Doob napisał/a:
Co do tych wsyztkich rekordow polski. Jak zamierzacie robic liste rekordow to dowodami powinny byc repley'e bo ja jestem nie ufny :)

nie zdazylo bo nikt nie probowal udowadniac czy to prawda, a watpie ze nikt nie probowal oszukac ; )

Na forum FLD trafiają się użytkownicy z fałszywymi, nieudokumentowanymi rekordami. Niestety jaką część z nich stanowią ci, którzy nie umieją zastosować wzoru i rozmijają się swoim w wymyślonym rekordzie punktowym o rząd wielkości z wartością wynikającą z rekordowego kombosa, nie wiadomo... ;)

Odpowiedz do tematu