SzukajSzukaj  RegulaminRegulamin  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Forum Icy.pl Strona Główna  

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Vinyanov
12 Luty 2008, 01:51
Przedsawmy się jeszcze raz dla przypomnienia / Cał
Autor Wiadomość
Vinyanov 
No way!

Wysłany: 25 Październik 2008, 22:14   

Imię, prawdziwe, imię: Aleksander Maciej. Imię, prawdziwe, nazwisko: Janeczko. Wiek: użyjcie date() i znacznika czasu 568332000. Imię, fałszywe: generator imion, wyłącznie. Pozostałe zmiany, wprowadzone przeze mnie (np. „nazwisko” na V) posiadają marginalne znaczenie.

Zainteresowania, czyt. wiedza: chociaż ślady zainteresowań informatycznych i lingwistycznych pozostały, większość utraciłem. Wolę rozpamiętywać własny umysł, poczucie wyższości, poczucie niższości, uczucia, intelekt, poczucie odrębności, itp. Zainteresowania, czyt. rozrywka: Icy Tower, Same Game. Żadnych RPG ani cRPG. Zainteresowania, czyt. dźwięk: „Man of Constant Sorrow”, i nic innego. Chociaż, lubię nucić i zmieniać nucony utwór, usiłując jednocześnie utrzymać podobieństwo względem utworu pierwotnego.

Ocena rządu: brak. Jeżeli mowa o władzy ogólnie, a nie ściśle: o władzy wykonawczej, to wierzę, że większość posłów przygotowuje ustawy i omawia problemy infrastrukturalne, ekonomiczne, i komunikacyjne, a wypowiedzi dla mediów stanowią zaledwie niewielki ułamek ich działalności, stąd zasługują na szacunek. Każdy zresztą urząd publiczny zasługuje na szacunek. Ocena barw: generalnie, brąz i szarość, chociaż lubię całą jesienną paletę, od rudego do błękitnego. Ocena napojów: lubię mleko 2% (ten nowy rodzaj, przeznaczony do szybkiego spożycia), sok grejpfrutowy i pomarańczowy. Ocena szkoły: dobra, chociaż nie wiem, czy zaniżam czy podwyższam poziom. Nie ustaliłem jeszcze miary, która pozwoliłaby mi rzeczowo porównywać siebie i innych. Motto życiowe: brak, stale poszukuję wartości (chociaż niektóre usunąłem z listy).

Gdybym był władcą: jeżeli zostałbym obdarowany majątkiem prywatnym, wykorzystałbym go, aby wybudować ukryte schronienie gdzieś w Kanadzie lub w Rosji, zadbać o opiekę medyczną, żywność, dostęp do informacji, i zniknąć. Jeżeli nie, zwyczajnie odrzuciłbym stanowisko. Przydatna rzecz: dopóki twórca tematu nie wprowadzi ograniczenia masy dostępnych przedmiotów, pytanie będzie bezsensowne. W obecnym kształcie zezwala przenieść na wyspę wszystko, co nie przekracza jej wymiarów (nie mogę przenieść Warszawy albo bazy wojskowej, ale oprócz tego: wszystko). Przewidywane zdarzenie: właściciele i twórcy MMORPG-ów zaczną współużytkować swoje zasoby, modele, algorytmy i użytkowników, co spowoduje powstanie de facto „Matriksa”. Przewidywana śmierć: moje zdolności, zarówno intelektualne (dzięki którym oszacowałbym przyczynę) jak i emocjonalne (dzięki którym przewidziałbym nastrój) nie umożliwiają mi przewidzenia okoliczności mojego zgonu.

Słowo od siebie: cieszę się, że Devlin dał mi pretekst, aby uaktualnić swoje powitanie. :)
Ostatnio zmieniony przez Vinyanov 26 Październik 2008, 02:12, w całości zmieniany 3 razy  

devastator 
Fantastic!

Wysłany: 26 Październik 2008, 02:48   

Chyba wypada mi się przedstawić po 4 latach ;)

Imie: Paweł
Nick: Jeśli dobrze pamiętam to ma kilka źródeł, używam go tylko w IT (no, miałem jeszcze postać do Tibii o takim imieniu, ale została sprzedana dawno temu więc się nei liczy ;) ) i nie zmieniam bo mi przypomina dawne czasy :)
Hobby: Muzyka (staram się także od strony czynnej), ASG (ale od dwóch lat praktycznie w rezerwie), co lepsze gry komputerowe, języki, taniec z ogniem, klimatyczne miejsca ;)
Jakiej muzyki sluchasz: Wszystkiego co dobre :) Głównie powerowych i folkowych odmian metalu (z tych pierwszych dla przykładu Manowar, Rhapsody, Epica; z tych drugich Eluveitie, Moonsorrow, Finntroll, In Extremo, Arkona), neofolku (Żywiołak, Hedningarna, Garmarna, Tenhi), industrialu (Kreuzweg Ost, Summoning, Krępulec), muzyki wokalnej (Lumsk, Kerstin Blodig, Mari Boine). Oprócz tego pojedyńcze przypadki techna (ścieżki z NFSów), klasyki, ścieżek do gier, muzyki z humorem (nie wiem jak to inaczej nazwać ;) ) (Nanowar, Człowiek Widmo).
Co czytasz i w jakich ilościach czytasz: Przede wszystkim lista książek, jakie chciałbym przeczytać jest kilka razy dłuższa od listy książek, jakie przeczytałem / przeczytam. Czasu znajduję na nie tyle, że zwykle muszę wybierać między czytaniem lektur, a nie-lektur :( Dokładnie na odwrót było w podstawówce, wtedy pożerałem serie Tomków, Panów Samochodzików, Muminków, Verne'ów... Pozycje z ostatnich kilkunastu miesięcy, jakie najbardziej mi się zapisały w pamięci, to oprócz paru lektur trylogia Tożsamość / Krucjata / Ultimatum Bourne'a, zbiory opowiadań H. P. Lovecrafta, staropolskie pamiętniki "Soplicy" i Paska, i - już po raz trzeci - Silmarillion przy okazji z jakimś innym dziełem Tolkiena - moja ulubiona książka. Z lżejszych rzeczy serię o Jakubie Wędrowyczu Pilipiuka (ale większości polskiej fantastyki, zwłaszcza tego autora, zdecydowanie nie trawię), no i Harry'ego Pottera (udało mi się podtrzymać passę czytania całej serii przy wejściu każdej nowej części :P )
Gdybyś był(a) władcą potężnego królestwa to: Chciałbym to wykorzystać do poszerzania wŁaDzY na cały świat.
Ulubiony trunek: Nie mam, bo to co najlepsze jest niezdrowe :P Ale spożywam zdecydowanie najwięcej mleka (wraz z płatkami)
Data i powód Twojej śmierci: zjedzony przez jakiegoś potwora... już niedługo!
Cos od siebie: pozdrawiam wszystkich o tej dzikiej porze :)

No nie, wiedziałem że jak zacznę wyliczenia to post będzie za długi, nie mówiąc już o jutrzejszym wstawaniu z łóżka :???:

Edycja: chociaż nie jest tak źle, dzięki temu doczekałem do cofnięcia zegara idę spać po drugiej zamiast po trzeciej :D

kamyk 
That's great!

Wysłany: 7 Grudzień 2008, 12:44   

Imię:Kamil
Nick:Kamyk,kuzynka mnie tak przezywa :mad:
Hobby:Czytanie książek
Jakiej muzyki słuchasz:Alex C ft. Yass
Data i powód Twojej śmierci:02.10.2090 na zawał serca podczas pobijania rekordu w IT :grin:
Gdybyś był(a) władcą potężnego królestwa to: rozkazał bym Johanowi Peitzowi wyprodukować IT 1.4 a jak nie to go wyślę pod gilotynę :mrgreen:
Ulubiony trunek:Mleko

Więcej grzechów nie pamiętam...no,może jeszcze jeden...
39 postaci mojego autorstwa.

Vinyanov 
No way!

Wysłany: 9 Maj 2009, 19:01   

Hej,

wykorzystam ten temat do pożegnania, ponieważ zakładam, że pełni on rolę podobną do wątku „Check in - Check out” na FLD.

Nie będę przeglądał forum do 31 maja. Zaczynam w tej chwili; jeśli ktokolwiek zamierzał zakomunikować mi coś drogą PW, spóźnił się. :P

Robię to z powodu egzaminów.

mattirab 
Moderator

Wysłany: 9 Maj 2009, 19:49   

Przyjęło się, że żegnamy się w "Karierze" :P .
Powodzenia na egzaminach.
Nasze Powtórki

Profil FLD: 3803

Vinyanov 
No way!

Wysłany: 31 Maj 2009, 05:00   

mattirab napisał/a:
Przyjęło się, że żegnamy się w "Karierze" :P .

Fakt. Ale nie podejrzewałem, że ten okres wpłynie jakkolwiek na mój stosunek do IT. :P

Cytat:
Powodzenia na egzaminach.

Dzięki. Nie było źle. :)

Devlin 
Splendid!

Wysłany: 31 Maj 2009, 19:09   

Czas na trzeci wpis w tym temacie, zobaczymy co się zmieniło...

Cytat:
Imię:
2 lata temu - Daniel
Rok temu - też :P Dziwne by było gdybym nazywał się inaczej ;)
Teraz - No dokładnie.

Rok temu - - 18
Teraz - 19 :mrgreen:

Skąd wzial sie Twoj nick:
2 lata temu - Ta wiedza ukryta jest w umysłach ;)
rok temu - nie wiem sam, ale pamiętam też, że sam ją wymyśliłem... w szkole niektórzy mówią do mnie "pasterzu" xD
teraz - coraz więcej ludzi zaczyna mówić na mnie Devlin :)

Hobby:
2 lata temu - Piłka nożna, kompy, internet.
rok temu - ogame, dziewczyny, alkohol - w przypadkowej kolejności ;) do czwartku do wieczora pierwsze i ostatnie, a w czwartek wieczorem drugie i trzecie ;) są rzeczy ważniejsze od gier ;)
teraz - hmm, alkohol, chociaż nie wiem czy teraz mogę to nazwać hobby... niestety piję praktycznie codziennie :/

Ulubiona gra:
2 lata temu - D2LoD, IT, HoMM4, THPS2.......
rok temu - i uświadomiłem sobie coś strasznego - miejsce mojego starego króla czyli Diablo II Lord of Destruction zajął ogame :cry: Diablo spadło na drugie miejsce, tony jak zwykle zawsze będzie w zestawieniu - a właściwie nigdy nie będzie - jest to gra, która jest ponad miarą, jest pierwszą grą, którą przeszedłem według różnych obliczeń około 160 razy (!!!), to takie "Nothing Else Matters" (Metallica) wśród gier
teraz - ogame, www.menelgame.pl, tony i diablo

Gdybys byl(a) wladca poteznego krolestwa to:
2 lata temu - była by OSTRA biba 24h/dobę :D
rok temu - cieszył się swoją władzą i do pilnowania państwa wynajął analityków, speców od polityki i gospodarki i takie tam... a sam robiłbym co tylko chciał, a właściwie tylko to na co pozwalają światowe standarcy - grawitacji na przykład nie sposób ominąć ;)
teraz - piłbym bez umiaru ze swoimi ziomkami, a królestwo byłoby zaniedbane

Co powiesz o naszym ukochanym rzadzie:
2 lata temu - To można nazwać rządem?? :D
rok temu - sam rządziłbym lepiej ^^
teraz - nie obchodzi mnie to, są ważniejsze rzeczy

Ulubiony kolor (i dlaczego):
2 lata temu - czarny ;) dla jaj:P
rok temu - czarny - dla zasady chyba
teraz - nie mam ulubionego koloru, ale jeśli mam wybierać to raczej biały ;)

Ulubiony trunek:
2 lata temu - Carlsberg i szkocka ;)
rok temu - "Małpka" - kolejne "Nothing Else Matters" ale tym razem wśród alkoholi, dla tych, którzy nie wiedzą powinien przemówić "bączek", bądź też "laleczka" - a z polskiego na nasze to Łomża mała mocna xD takie coś w małej butelce z czarną etykietą - poezja!
teraz - po prostu dobre piwo z dobrą ekipą i w spokojny wieczór

Motto zyciowe:
2 lata temu - "Pier*ol wszystko i się śmiej, wstaniesz jutro będzie lżej" - od podstawówki to działa!! ;)
rok temu - niby mam coś w opisie ale to jednak nie to :P teraz mym mottem jest "życie" bądź też wersy piosenek Dżemu ;)
teraz - nie mam tokowego, słowa z piosenek ogólnie

Z kim/czym na bezludna wyspe:
2 lata temu - Podręcznik robienia łodzi :P
rok temu - teleporter ^^
teraz - pistolet z jednym nabojem

Za lat 15...:
2 lata temu - Będę grał całe noce i popijał szkocką pracując jako betatester albo recenzent w CD-Action :P --- To się sprawdzi chociaż o tym tekscie nie bbędę już pamiętał...
rok temu - będę grał całe noce (w ogame i nie tylko) i popijał szkocką. I będę pracował w jakiejś firmie związanej z kompami ;) niestety przestałem być ambitny...
teraz - zależy to od najbliższych kilku tygodni, jeśli nie pójdą po mojej myśli to wątpię bym robił wtedy cokolwiek...

Co sadzisz o swojej szkole/pracy:
2 lata temu - n/c
rok temu - chodzę bo muszę
teraz - kocham tych ludzi, ale mam dosyć tego wszystkiego

Data i powod Twojej smierci:
2 lata temu - Powodem będzie zapewne LAG a kiedy?? Mam nadzieję, że nigdy, żyje się popuki ktoś o nas pamięta.
rok temu - nie chcę umrzeć ze starości, przydałoby się coś efektownego ;) takie samobójstwo na skutek wybuchu atomówki ;) to co, że zabiłbym miliony - jeśli gnić w piekle to już za coś konkretnego - i Icy Tower byłoby sławne w przyszłości ;) sprawca masowej eksterminacji był graczem IT - tak pisały by podręczniki histori ^^
teraz - to samo, chciałbym zabrać ze sobą możliwie jak najwięcej dusz i niech ludzie zapamiętają mnie jako morderce, a jedynie wybrani za wizjonera ;]

Cos od siebie:
2 lata temu - Jestem człowiekiem swojego świata.
rok temu - no niestety dalej jestem, chociaż teraz jest to bardziej świat mojej wyobraźni, w której ciągle układam historię o zagubionym człowieku, który chce coś zmienić i ma to zmienić ale niestety historia w głowie przepada i zaczyna się nowa... raz próbowałem to nawet przelać na papier ale cały zapał przepadł jak zwykle...
teraz - żyję z dnia na dzień i w sumie chciałbym by następnego dnia nie było - bez powodu, po prostu nie chce mi się ^^

Profil FLD: 1565

petr 
Administrator

Wysłany: 27 Wrzesień 2010, 02:21   

Zamierzam najpierw to napisać, a potem porównać z moim wpisem sprzed pięciu lat... ;pp

Imię: Piotr. Znaczy skała. Znaczy fundament. .... ok, darujmy sobie ;)
Nick: petr. (uwaga! to pierwszy raz kiedy opowiadam gdzieś kompletną historię mojego nicka! ;) ) Wziął się z takiego prymitywnego polskiego managera piłkarskiego, w którym grałem Amiką Wronki i ściągnąłem z jakieś francuskiej drużyny czeskiego bramkarza... W pewnym momencie podpisałem się tak na forum owej Amiki (a było to zapewne gdzieś na przełomie 2002 i 2003 roku) i tak już zostało.
A ten bramkarz? Wtedy nikt o nim nie słyszał, ale później przeszedł do bardziej znanego klubu i stał się nawet całkiem sławny.
Nazywa się Petr Čech. :PPP
Hobby: niestety wszystko po trochu, nie jestem w stanie zagłębić się z cokolwiek. Patrząc ogółem mogę powiedzieć że moim hobby / głównym zainteresowaniem jest kminienie, zastanawianie się, myślenie, rozważanie, porównywanie, drążenie, dyskutowanie, wymyślanie, rozumienie itd itd. Tematem może być cokolwiek - zarówno kondycja intelektualna społeczeństw na przestrzeni wieków (vide mój post w "literatura"), przeciętna ilość elementów składająca się na długopis oraz dlaczego pary w restauracjach zazwyczaj siadają naprzeciw siebie, zamiast obok (jak doświadczalnie sprawdziłem ze swoją drugą połówką, obok jest raczej wygodniej).
Jakiej muzyki słuchasz: www.last.fm/user/percik :P a tak serio - staram się słuchać wszystkiego po trochu, nie zamykać się w jednym gatunku. Najwięcej jest co prawda rocka i metalu, ale jest w nich tyle podgatunków (gdzie soft rockowi czy post-rockowi do hard rocka??), że ciężko powiedzieć że nie jest różnorodny. Ostatnio drążę zwyczajny pop czy pop rock, bywał też polski hip-hop, bywała elektronika w dużych ilościach, bywała klasyka. Zaczynam poznawać jazz i blues (póki co są dla mnie dość tajemnicze i niezrozumiałe), w kolejce czeka mnóstwo innych ;)
W tym miejscu również widać moją niechęć do wgłębiania się w cokolwiek - większą radość mam z orientowania się we "wszystkim", niż z dogłębnej znajomości zaledwie jednej czy dwóch dziedzin. Czułbym się ograniczony. :(
Ulubiona gra: Icy Tower, Counter-Strike, Hearts of Iron, Disciples II, Football Manager, Traffic Giant... To te, przy których spędziłem najwięcej czasu i które wspominam najlepiej ;)
Ulubiony kolor i dlaczego?: czarny.
Motto zyciowe: mam dwa:
Dream as if you'll live forever, live as if you'll die today
This is your life, and it's ending one minute at a time
Z kim/z czym na bezludna wyspe?: 1. z moją kobietą ;) 2. z komputerem z internetem
Co czytasz i w jakich ilościach czytasz: ..... nie wypowiadam się, bo jest mi wstyd, czuję się debilem, mam świadomość ogromnych zaległości i tak dalej... Wierzę że jak zacznę bardziej organizować swoje życie zamiast patrzeć jak czas przecieka mi przez palce, będę miał czas zarówno na naukę na studiach, jak i na książki. :roll:
Gdybyś był(a) władcą potężnego królestwa to: wprowadziłbym najbardziej sprawiedliwy, czyli wolny i kapitalistyczny ustrój, w którym każdy może się bogacić jeśli tylko ma na to ochotę. Biurokracja, urzędy i wszelka regulacja ograniczone do absolutnego minimum (policja, sądy). Ja jako założyciel (czy kontynuator?) dynastii oczywiście ani myślałbym dzielić się władzą z kimkolwiek (zwłaszcza demokratycznie), natomiast starałbym się słuchać ludzi mądrzejszych od siebie i starać się wybierać najlepsze rozwiązania (najgorsze dla władcy jest uznać, że jest nieomylny :roll: ). Bieżącą politykę prowadziłby mój rząd, sam zajmowałbym głównie nadzorem. W kwestii polityki zagranicznej - pełny pragmatyzm, czyli robienie interesów z tymi z którymi nam się to opłaca, bez względu na historyczne sentymenty. Natomiast gdyby moje państwo rzeczywiście byłoby bardzo potężne - oczywiście prowadziłbym politykę imperialną (jak np dzisiaj USA), ale bez przesady.
Ulubiony trunek: jestem absolutnym niewolnikiem wszelkich napojów dostępnych w zwykłych spożywczakach - od markowych gazowanych w stylu coli/pepsi, poprzez wszelkie nestea czy soki w kartonach, na wodach mineralnych kończąc. :(
za 15 lat...: mam nadzieję mieć napisane już co najmniej 3-4 grubsze książki, chcę znać totalnie biegle co najmniej angielski (przydałby się jeszcze jakiś język), mam nadzieję być daleko po ślubie i żyć sobie gdzieś w świecie ;)
Data i powód Twojej śmierci: oby nigdy to nie nastąpiło. :twisted:

Profil FLD: 761 IT Code:

kamyk 
That's great!

Wysłany: 25 Styczeń 2011, 18:55   

kamyk napisał/a:
Imię:Kamil
Nick:Kamyk,kuzynka mnie tak przezywa :mad:
Hobby:Czytanie książek
Jakiej muzyki słuchasz:Alex C ft. Yass
Data i powód Twojej śmierci:02.10.2090 na zawał serca podczas pobijania rekordu w IT :grin:
Gdybyś był(a) władcą potężnego królestwa to: rozkazał bym Johanowi Peitzowi wyprodukować IT 1.4 a jak nie to go wyślę pod gilotynę :mrgreen:
Ulubiony trunek:Mleko

No i trochę się zmieniło. Napiszę może jeszcze trochę, bo nie na wszystkie pytania odpowiedziałem.

Imię: Kamil
Wiek: 8 października skończę 13. (Jestem szczęściarzem, mam urodziny tego samego dnia co moja mama. Taki mały prezent urodzinowy.)
Skąd się wziął mój nick:O tym już chyba mówiłem...
Hobby: IT, pisanie tutaj, (trzydzieści "pasji" później), pływanie
Czego słucham: Prawie wszystkiego ;-)
Ulubione gry: IT, seria The Sims, Crazy Machines, i inne.
Ulubione kolory: Zielony, fioletowy, czerwony, niebieski.
Motto życiowe: "Spiesz się powoli"
Z kim/z czym na bezludną wyspę: a) z komputerem i moim badziewnym modemem, b) z czymś do czytania, długopisem i zeszytem 96-k, c) kimś do towarzystwa
Gdybym był władcą potężnego królestwa to: dałbym sobie spokój i zaczął jakąś przyjemniejszą pracę.
Ulubione trunki: Dużo ich mam. Mleko, woda z kranu i nie tylko, tonic, herbata, ice tea, koktajl truskawkowy.
za 15 lat...: będę miał 28 lat...i będę stary :lol:
Data i powód mojej śmierci: 19 maja 2101 roku...ze starości? :shock:

kamyk 
That's great!

Wysłany: 25 Styczeń 2011, 19:01   Re: Przedstawny sie jeszcze raz dla przypomnienia

Kobold napisał/a:
Skad wzial sie... glownie stad - ale niezupelnie :wink:

Ciekawy nick mi wyskoczył. Angacair.

Ostatnio zmieniony przez kamyk 25 Styczeń 2011, 19:05, w całości zmieniany 1 raz  

kamyk 
That's great!

Wysłany: 25 Styczeń 2011, 19:02   Re: Przedstawny sie jeszcze raz dla przypomnienia

petr napisał/a:
Data i powód Twojej śmierci: oby nigdy to nie nastąpiło. :twisted:

Chyba w to nie wierzysz? I sorry za triple-posta.

Boru
miszcz

Wysłany: 25 Styczeń 2011, 20:38   

Cytat:
Imię: Piotr. Znaczy skała. Znaczy fundament. .... ok, darujmy sobie

daruj sobie, bo nie zadna skala i fundament, tylko kamien ;)

Profil FLD: 8888

Devlin 
Splendid!

Wysłany: 3 Luty 2011, 02:09   

Kilka postów wyżej jest mój wpis z maja 2009, trochę czasu już minęło więc pora na małą aktualizację ;) Do dzieła!

Devlin napisał/a:
Imię:
2007 - Daniel
2008 - też :P Dziwne by było gdybym nazywał się inaczej ;)
2009 - No dokładnie.
2011 - Kiedyś chyba zmienię sobie imię ;)

2008 - 18
2009 - 19 :mrgreen:
2011 - 21 ;-)

Skąd wzial sie Twoj nick:
2007 - Ta wiedza ukryta jest w umysłach ;)
2008 - nie wiem sam, ale pamiętam też, że sam ją wymyśliłem... w szkole niektórzy mówią do mnie "pasterzu" xD
2009 - coraz więcej ludzi zaczyna mówić na mnie Devlin :)
2010 - Jak wyżej ;)

Hobby:
2007 - Piłka nożna, kompy, internet.
2008 - ogame, dziewczyny, alkohol - w przypadkowej kolejności ;) do czwartku do wieczora pierwsze i ostatnie, a w czwartek wieczorem drugie i trzecie ;) są rzeczy ważniejsze od gier ;)
2009 - hmm, alkohol, chociaż nie wiem czy teraz mogę to nazwać hobby... niestety piję praktycznie codziennie :/
2011 - huh, od dawna praktycznie nie piję i nie biorę - z czego jestem dumny i za co dziękuje swojej drugiej połówce ;) palenia niestety nie mogę rzucić ;) a jeśli chodzi o prawdziwe hobby to lubię marzyć - tworze swoje alternatywne rzeczywistości w każdej wolnej chwili.

Ulubiona gra:
2007 - D2LoD, IT, HoMM4, THPS2.......
2008 - i uświadomiłem sobie coś strasznego - miejsce mojego starego króla czyli Diablo II Lord of Destruction zajął ogame :cry: Diablo spadło na drugie miejsce, tony jak zwykle zawsze będzie w zestawieniu - a właściwie nigdy nie będzie - jest to gra, która jest ponad miarą, jest pierwszą grą, którą przeszedłem według różnych obliczeń około 160 razy (!!!), to takie "Nothing Else Matters" (Metallica) wśród gier
2009 - ogame, www.menelgame.pl, tony i diablo
2011 - ogame już nie lubię - to nałóg, którego nie mogę rzucić :/ teraz uwielbiam grać w karty - remik, kent, mniam ;)

Gdybys byl(a) wladca poteznego krolestwa to:
2007 - była by OSTRA biba 24h/dobę :D
2008 - cieszył się swoją władzą i do pilnowania państwa wynajął analityków, speców od polityki i gospodarki i takie tam... a sam robiłbym co tylko chciał, a właściwie tylko to na co pozwalają światowe standarcy - grawitacji na przykład nie sposób ominąć ;)
2009 - piłbym bez umiaru ze swoimi ziomkami, a królestwo byłoby zaniedbane
2011 - podróżowałbym z narzeczoną przez 300 dni w roku :)

Co powiesz o naszym ukochanym rzadzie:
2007 - To można nazwać rządem?? :D
2008 - sam rządziłbym lepiej ^^
2009 - nie obchodzi mnie to, są ważniejsze rzeczy
2011 - przez pewien okres czasu nie wiedziałem nawet kto jest prezydentem...

Ulubiony kolor (i dlaczego):
2007 - czarny ;) dla jaj:P
2008 - czarny - dla zasady chyba
2009 - nie mam ulubionego koloru, ale jeśli mam wybierać to raczej biały ;)
2011 - garnitur wolałbym mieć biały... chyba biały ;)

Ulubiony trunek:
2007 - Carlsberg i szkocka ;)
2008 - "Małpka" - kolejne "Nothing Else Matters" ale tym razem wśród alkoholi, dla tych, którzy nie wiedzą powinien przemówić "bączek", bądź też "laleczka" - a z polskiego na nasze to Łomża mała mocna xD takie coś w małej butelce z czarną etykietą - poezja!
2009 - po prostu dobre piwo z dobrą ekipą i w spokojny wieczór
2011 - jak już pisałem wyżej prawie nie piję, może lampka wina od wielkiego dzwonu albo jakieś piwo, a zanim jeszcze wróciłem do Polski "balantajny" ;) "double on the rocks" ;)

Motto zyciowe:
2007 - "Pier*ol wszystko i się śmiej, wstaniesz jutro będzie lżej" - od podstawówki to działa!! ;)
2008 - niby mam coś w opisie ale to jednak nie to :P teraz mym mottem jest "życie" bądź też wersy piosenek Dżemu ;)
2009 - nie mam tokowego, słowa z piosenek ogólnie
2011 - biorę inspirację z tekstów piosenek "Dżemu" - polecam!

Z kim/czym na bezludna wyspe:
2007 - Podręcznik robienia łodzi :P
2008 - teleporter ^^
2009 - pistolet z jednym nabojem
2011 - z nią i teleporterem ;)

Za lat 15...:
2007 - Będę grał całe noce i popijał szkocką pracując jako betatester albo recenzent w CD-Action :P --- To się sprawdzi chociaż o tym tekscie nie bbędę już pamiętał...
2008 - będę grał całe noce (w ogame i nie tylko) i popijał szkocką. I będę pracował w jakiejś firmie związanej z kompami ;) niestety przestałem być ambitny...
2009 - zależy to od najbliższych kilku tygodni, jeśli nie pójdą po mojej myśli to wątpię bym robił wtedy cokolwiek...
2011 - dwa lata temu poszło nie po mojej myśli - raczej będę się obijał ;) chyba zgubiłem gdzieś swoje ambicje ;)

Co sadzisz o swojej szkole/pracy:
2007 - n/c
2008 - chodzę bo muszę
2009 - kocham tych ludzi, ale mam dosyć tego wszystkiego
2011 - sądzę, że muszę sobie znaleźć pracę ;)

Data i powod Twojej smierci:
2007 - Powodem będzie zapewne LAG a kiedy?? Mam nadzieję, że nigdy, żyje się popuki ktoś o nas pamięta.
2008 - nie chcę umrzeć ze starości, przydałoby się coś efektownego ;) takie samobójstwo na skutek wybuchu atomówki ;) to co, że zabiłbym miliony - jeśli gnić w piekle to już za coś konkretnego - i Icy Tower byłoby sławne w przyszłości ;) sprawca masowej eksterminacji był graczem IT - tak pisały by podręczniki histori ^^
2009 - to samo, chciałbym zabrać ze sobą możliwie jak najwięcej dusz i niech ludzie zapamiętają mnie jako morderce, a jedynie wybrani za wizjonera ;]
2011 - na razie nie planuję.

Cos od siebie:
2007 - Jestem człowiekiem swojego świata.
2008 - no niestety dalej jestem, chociaż teraz jest to bardziej świat mojej wyobraźni, w której ciągle układam historię o zagubionym człowieku, który chce coś zmienić i ma to zmienić ale niestety historia w głowie przepada i zaczyna się nowa... raz próbowałem to nawet przelać na papier ale cały zapał przepadł jak zwykle...
2009 - żyję z dnia na dzień i w sumie chciałbym by następnego dnia nie było - bez powodu, po prostu nie chce mi się ^^
2011 - muszę wyłączyć komputer.

Profil FLD: 1565

Boru
miszcz

Wysłany: 27 Sierpień 2011, 20:43   

Len, nierob, nieuk i pasozyt.
Zwolennik biernego wypoczynku. Nie jakiegos tam glupiego zwiedzania, chodzenia po zamkach i muzeach.
Kochajacy prostote ale w doskonalym wydaniu. Proste posilki, prosta muzyka (punk rock , blues , hard rock ), prosty ubior, proste gry komputerowe, prosta filozofia.
Nie orientujacy sie w przepisach, procedurach i rozkladach jazdy.
Smiejacy sie z tych, ktorym na czyms zalezy w tym swiecie.
Wylacznie obserwator, w niczym nie uczestniczacy.
Kochajacy wysilek fizyczny.
Zartujacy ze wszystkiego mistrz cietej riposty.
Brutalny i waleczny.
Dobrze znoszacy zamkniecie w malych pomieszczeniach przez dluzszy czas.
Przebywajacy myslami wylacznie poza cialem fizycznym i zmuszony do udawania kogos kiedy zachodzi koniecznosc dzialania.
Sprawiajacy wrazenie kogos zupelnie innego.

:lol:
Ostatnio zmieniony przez Boru 27 Sierpień 2011, 20:50, w całości zmieniany 2 razy  

Profil FLD: 8888

grubba.joanna 
Yo!

Wysłany: 23 Październik 2013, 13:15   

Czesc Wam.

Ja jestem Nowa
Chętnie dołączę do sympatycznego grona. Pozdrawiam.

pamela13 
Yo!

Wysłany: 13 Listopad 2013, 14:27   

Imie:Pamela
Nazwisko:Krakowiak
data ur: 18 Lis 19.....
Znak zodiaku:Skorpion
Imiona rodzicow:Alicja i Marek
Zainteresowania : słucham polskiego rocka i muzyki rozrywkowej, pasjonuje sie polską kuchnią.

Odpowiedz do tematu