|
A long weekend. (John Beak) |
| Autor |
Wiadomość |
Vinyanov
No way!

|
Wysłany: 29 Czerwiec 2011, 20:51
|
|
|
| SaleiB napisał/a: | | [...] do zlotu uda się w końcu zaprezentować nową wersję strony |
"To w końcu gdzie/kiedy?" "Co w sprawie zlotu 2011?" "Pora robić zlot, panowie zlotowicze". "Czyli jednak 2012?" "Zloty Icy.pl są martwe?", "Zlot 2014" "..." |
| Ostatnio zmieniony przez Vinyanov 29 Czerwiec 2011, 20:53, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
Presto
Sweet!

|
Wysłany: 29 Czerwiec 2011, 20:54
|
|
|
| SaleiB napisał/a: | | Muszę tutaj przyznać że mój zapał trochę wygasł kiedy zobaczyłem słabiutkie zainteresowanie, zwłaszcza ze strony nowych graczy, podczas turnieju który próbowałem zorganizować, co spowodowało, że zająłem się innymi rzeczami. |
Rozumiem, mnie tez boli ta sytuacja ... Czlowiek chce cos zrobic pozytecznego, a wiekszosc cie olewa, to sie nie dziwie, ze potem sie odechciewa(?) robienia czegokolwiek
| SaleiB napisał/a: | | Ale teraz będę kładł (a właściwie już kładę) większy nacisk na rozwój icy.pl. Nie chcę pójść w ślady starej redakcji, gdzie kończyło się zazwyczaj na planach, i mam nadzieję że do zlotu uda się w końcu zaprezentować nową wersję strony |
No, przydalaby sie nowa wersja
edit: Viny jak zwykle szybszy |
| Ostatnio zmieniony przez Presto 29 Czerwiec 2011, 20:55, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
darek719
That's great!

Wiek: 36 Dołączył: 10 Lip 2009 Posty: 38 Skąd: Sandomierz
|
Wysłany: 29 Czerwiec 2011, 23:41
|
|
|
| SaleiB napisał/a: | No cóż, plany są i nawet trochę działań zostało poczynionych żeby z powrotem rozkręcić stronę, a co za tym idzie też całą polską scenę Icy Tower Większosc z rzeczy tkóre napisałeś są już zawarte w tych planach |
no własnie plany może i są ale słabo realizowane jak narazie
odnosząc się do mojej myśli o uporządkowaniu forum, uważam że jest tam trochę za dużo działów, część z nich można spokojnie ogarnąć i przenieść na samą stronę icy.pl mam tu na myśli dział o dodatkach czy historie IT... "społeczność" w zasadzie umarła, można okroić do "zlotów" dział "inne" można zamienić na offtopic i okroić... jest sporo rzeczy które można zmienić na lepsze... a bynajmniej taki jest mój punkt widzenia...
mam wiele ciekawych pomysłów możę nie wszystkie są dobre, może nie wszystkie przedzstawiłem ale niektóre może warto zrealizować |
_________________ Rank **|| Floor 709 || Combo 230 || NML 502 |
|
|
|
 |
mattirab
Moderator

Pomógł: 2 razy Wiek: 31 Dołączył: 24 Maj 2005 Posty: 1200 Skąd: Kalisz
|
Wysłany: 4 Lipiec 2011, 00:15
|
|
|
| darek719 napisał/a: | | wiadomo przecież ze największą przyjemnością poza samym graniem jest wygrywanie, a ludzie z ranga F, B, czy * nie mają szans na zwycięstwo w ogólnym turnieju, a gdyby tak zrobić im osobne turnieje, wtedy więcej osób może było by chętnych? |
Trafiłeś w, jak na moje oko, największy problem jeśli chodzi o turnieje w tej grze. Póki nie ma wielu graczy na poziomie Bora czy Jacoba, rywalizacja w turniejach jest mało emocjonująca. Dodatkowo właściwie jedyną szansą na prześcignięcie dużo lepszych graczy jest sytuacja, w której takowy nie podeśle powtórki, gdyż rekordowy dla mnie wynik w jednej z głównych kategorii, taki ktoś z łatwością zrobi w parę minut gry. Jest to demotywujące, ale jak dla mnie sposobem na to byłyby turnieje (tudzież pojedynki, bitwy - nazwa ani sam rodzaj rywalizacji w tym przypadku nie są tak ważne) w egzotycznych kategoriach, chociaż i tutaj może być trudno znaleźć coś, w czym lepsi gracze w normalnych kategoriach nie mieliby przewagi nad gorszymi. Sztandarowy przykład - UNML.
| darek719 napisał/a: | | odnosząc się do mojej myśli o uporządkowaniu forum, uważam że jest tam trochę za dużo działów, część z nich można spokojnie ogarnąć i przenieść na samą stronę icy.pl mam tu na myśli dział o dodatkach czy historie IT... "społeczność" w zasadzie umarła, można okroić do "zlotów" dział "inne" można zamienić na offtopic i okroić... jest sporo rzeczy które można zmienić na lepsze... a bynajmniej taki jest mój punkt widzenia... |
Układ forum był zmieniany tyle razy i można przedstawić tyle różnych pomysłów na jego temat, że chyba nie ma sensu go zmieniać po raz kolejny, jeśli zaś masz na myśli usuwanie działów razem z tematami, to sądzę, że nie ma na to szans, a przynajmniej ja bym się temu stanowczo sprzeciwiał. |
_________________ Hello me, it's me again.
Rekordy
Historia Icy Tower
Nasze Powtórki |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|