SzukajSzukaj  RegulaminRegulamin  U¿ytkownicyU¿ytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Forum Icy.pl Strona G³ówna  

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Berlin - Opiekunki - Opiekunka Niemcy
Autor Wiadomo¶æ
Djanish 
Yo!

Do³±czy³a: 05 Wrz 2016
Wys³any: 5 Wrzesieñ 2016, 15:01   Berlin - Opiekunki - Opiekunka Niemcy

Berlin-opiekunki.pl jest Agencją Pracy Tymczasowej specjalizującą się na przyjmowaniu do pracy opiekunek dla osób starszych. Praca odbywa się w Niemczech. Mamy wszystkie potrzebne certyfikaty do prowadzenia naszej działalności. Zainteresowanym podjęciem pracy organizujemy także kursy przygotowujące, między innymi opieki osób starszych oraz nauki języka niemieckiego. Zapraszamy do kontaktu! Nasi pracownicy z przyjemnością odpowiedzą na wszelkie Państwa wątpliwości.

jopek91 
Yo!

Do³±czy³: 16 Pa¼ 2016
Sk±d: WrocÅ‚aw
Wys³any: 16 Pa¼dziernik 2016, 16:59   

Jestem zainteresowany. ProszÄ™ o kontakt na priv.

stanbara
Super!

Do³±czy³: 26 Lip 2021
Wys³any: 27 Lipiec 2021, 11:35   

Można znaleźć ciekawą ofertę pracy na stronie praca Warszawa koniecznie sprawdźcie i się zapoznajcie. Macie możliwość szybkiego wyszukiwania pracy w odpowiedniej dla siebie branży w rejonie w którym właśnie odpowiada wam pracować. Korzystajcie z tego bo to super opcja.

Bombiel
Fantastic!

Do³±czy³: 31 Pa¼ 2018
Wys³any: 10 Grudzieñ 2021, 19:19   

Na pewno jeszcze wielu z nas pracuje właśnie w takich charakterze i ja jestem zdania, że dość ważną sprawą jest to aby wiedzieć również na czym polegają zwolnienia grupowe. Myślę, że w tekście https://ofio.pl/katalog-firm/90980/zwolnienia-grupowe-najwazniejsze-informacje/ dość dokładnie to zostało wyjaśnione i warto jest się z nim zapoznać.

domi.nika
Eextreeme!

Do³±czy³: 14 Cze 2019
Wys³any: 10 Styczeñ 2022, 08:21   

warto poczytac o pracownikach i formach pracy tutaj https://www.roentgena.pl/...icy-ze-wschodu/

Bombiel
Fantastic!

Do³±czy³: 31 Pa¼ 2018
Wys³any: 5 Kwiecieñ 2022, 20:59   

Ogólnie moim zdaniem kiedy już jesteśmy w danej firmie zatrudnieni to na pewno bardzo ważną sprawą jest również to aby wiedzieć dokładnie jak obliczyć swoją płacę po nowym ładzie. Jak dla mnie to bardzo ciekawie na ten temat napisano w https://www.polskibiznes....o-nowym-ladzie/ i jestem przekonany, że z takim materiałem warto jest się zapoznać.

Wisior
Hey, good!

Do³±czy³: 02 Sty 2022
Wys³any: 26 Kwiecieñ 2022, 19:58   

Wazne by trafić w ręce dobrej agencji, a nie przypadkowej, bo teraz rózne rzeczy się słyszy o pracy za granicą. Trzeba zawsze dobrze sprawdzić firmę. Co zreszta już widac na rozmowie. Ja jak poszłam na pierwsza rozmowe tutaj https://nursecare24.pl/ obsługa od razu wzbudziła moje zaufanie. Było bardzo miło i tak jest do tej chwili. Dziewczyny z biura sa dla nas cały czas dostępne. Możemy dzwonić w każdej sprawie i się konsultować. Dają duże wsparcie na wyjazdach

Raku95
Super!

Do³±czy³: 13 Lut 2018
Wys³any: 2 Luty 2025, 17:46   

Jeśli praca ma być dodatkowym dochodem, to chętnie powiem Wam, że oczywiście może to być avon strefa konsultantki rejestracja są łatwe do ogarnięcia. A dodatkowo będziecie mogli sporo korzyści w tym zyskać. Wiem, co mówię, bo sama tam pracowałam jakiś czas temu.

iwona90 
That's great!

Do³±czy³a: 31 Mar 2022
Wys³any: 18 Marzec 2025, 15:18   

Szukasz pracy w Polsce lub za granicą? MG Solutions pomaga znaleźć zatrudnienie i ogarnia wszystkie formalności, więc nie trzeba się martwić papierkową robotą.

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: