|
Problemy z dorosłą cerą |
| Autor |
Wiadomość |
Lessa
Yo!
|
Wysłany: 11 Luty 2019, 15:26 Problemy z dorosłą cerą
|
|
|
Myślałem że trądzik młodzieńczy będzie największą traumą - nawet nie możecie sobie wyobrazić sobie mojej radości po tym, jak już się go pozbyłem
No i byłem w błędzie, bo jak się pojawiły różne blizny i przebarwienia, to wyglądam jeszcze gorzej niż jak miałem lat -naście... Co robić???
Edit: ponoć w http://www.dermedik.pl/ można się tego pozbyć raz na zawsze... kojarzycie ludzi? |
| Ostatnio zmieniony przez Lessa 18 Luty 2019, 13:03, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Kassia
Sweet!

|
Wysłany: 14 Luty 2019, 21:03
|
|
|
| Widziałam ostatnio jak Kasia Cichopek reklamowała nową markę kosmetyków naturalnych na mediach społecznościowych. Z ciekawości zajrzałam na ich stronę. Okazuje się, że Calluna Medica ma dość duże doświadczenie w tworzeniu kosmetyków do każdego rodzaju cery. Widziałam tam również produkty do cery trądzikowej. A mieli jakąś korzystną promocję, więc może warto |
|
|
|
 |
monika25
Hey, good!

|
Wysłany: 8 Listopad 2019, 09:45
|
|
|
Hej
W młodości miałam duży problem z trądzikiem, po którym zostały mi nieestetyczne przebarwienia. Słyszałam, że można je zredukować przy pomocy zabiegu intraceuticals opulence warszawa. Może korzystaliście z niego i możecie powiedzieć coś więcej? Z góry dziękuję za pomoc! |
|
|
|
 |
|
|