|
Położnictwo w Warszawie - jaka uczelnia ? |
| Autor |
Wiadomość |
bobina
Sweet!

|
Wysłany: 27 Sierpień 2019, 11:55 Położnictwo w Warszawie - jaka uczelnia ?
|
|
|
| Hej wszystkim! Chciałabym studiować położnictwo. Znacie jakieś dobre, najlepiej prywatne uczelnie w Warszawie, gdzie mogłabym się wybrać od października ? |
|
|
|
 |
Tola33
Sweet!

|
Wysłany: 27 Sierpień 2019, 12:28
|
|
|
jeśli chodzi o Warszawę to kojarzę jedynie Mazowiecką Uczelnię Medyczną ( dawniej funkcjonowała pod nazwą Wyższa Szkoła Mazowiecka). Można tu zrobić licencjat na kierunku położnictwo |
|
|
|
 |
livka
That's great!

|
Wysłany: 10 Wrzesień 2019, 06:31
|
|
|
potwierdzam to co pisze Tola33 ja jestem obecnie na MUM na pielęgniarstwie ( 2gi rok licencjata) i faktycznie jest też opcja studiowania położnictwa. O samym kierunku wiem co prawda niewiele ale uczelnie jak najbardziej polecam |
|
|
|
 |
bobina
Sweet!

|
Wysłany: 10 Wrzesień 2019, 07:02
|
|
|
| dzieki dziewczyny za chwilę sprawdzę w sieci ich stronkę i poczytam nieco więcej. Póki co dobrze wiedzieć, że uczelnia jest ok. A jak z czesnym ? jak wykładowcy i czy w dziekanacie można się jakoś sprawnie porozumieć ? |
|
|
|
 |
livka
That's great!

|
Wysłany: 10 Wrzesień 2019, 08:45
|
|
|
haha tak bez obaw wszystko załatwisz szybko i w przyjemnej atmosferze o to się martwić na pewno nie musisz. Uczelnia prezentuje wysoki poziom, wykładowcy są super, maja dużą wiedzę i doświadczenie. Czesne niewygórowane jak na warszawskie warunki. Na pewno będziesz zadowolona tylko musisz się zorientować czy jeszcze jakieś wolne miejsca zostały |
|
|
|
 |
bobina
Sweet!

|
Wysłany: 1 Październik 2019, 13:44
|
|
|
chciałam tylko poinformować, że wszystko udało się załatwić i jestem studentką Mazowieckiej Uczelni Medycznej Nie powiem bo bardzo mi ulżyło, że wszystko dało się tak sprawnie zorganizować. |
|
|
|
 |
livka
That's great!

|
Wysłany: 13 Listopad 2019, 08:00
|
|
|
bobina no to gratulacje i nie pozostaje nic więcej jak życzyć powodzenia na pierwszych zaliczeniach I do zobaczenia na uczelni |
|
|
|
 |
domi.nika
Eextreeme!

|
|
|
|
 |
|