SzukajSzukaj  RegulaminRegulamin  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Forum Icy.pl Strona Główna  

Poprzedni temat «» Następny temat
jaki wózek dla niemowlaka ?
Autor Wiadomość
bobina 
Sweet!

Wysłany: 28 Sierpień 2019, 08:40   jaki wózek dla niemowlaka ?

Kochani kompletuje własnie wyprawkę dla mojego dziecka, które urodzi się w październiku. Teraz rozglądam się za wózkiem ale kompletnie nie wiem co brać pod uwagę. Jakie firmy/konkretne modele polecacie ?

Tola33 
Sweet!

Wysłany: 28 Sierpień 2019, 09:05   

Rzeczywiście można dostać zawrotu głowy jak się obserwuje to co się dzieje na rynku, opcji do wyboru jest sporo :) Ja ze swojej strony polecam markę RIKO. Mamy co prawda jeden ze starszych modeli ( SIGMA) ale wiem, ze w ostatnim czasie pojawiło się sporo ciekawych nowości. Może coś uda się wybrać :)

livka 
That's great!

Wysłany: 3 Wrzesień 2019, 08:18   

to prawda RIKO jest super, koleżanka wyżej ma rację :) ja posiadam jeden z ich najnowszych modeli - QUBUS GOLD i szczerze go polecam! Spodoba Ci się jeśli lubisz funkcjonalność i oryginalny wygląd :)

bobina 
Sweet!

Wysłany: 6 Wrzesień 2019, 08:42   

dzięki dziewczyny za info. Jak słyszę słowo gold to już mi się podoba haha :) a tak serio to napiszesz coś więcej o tym wózku ? jakie koła, jak z amortyzacją, czy jest lekki ? AAAA i jeszcze jedno czy kosz na zakupy jest spory ?

livka 
That's great!

Wysłany: 19 Wrzesień 2019, 06:10   

wszystko super - amortyzacja niezawodna, sporo miejsca w gondoli ( siedzisko spacerowe też wygląda porządnie ale jeszcze nie mieliśmy okazji testować). Kosz na zakupy jak na nasze potrzeby wystarczający więc myślę, ze i Was się sprawdzi. Wiem jedno, ten wózek tak samo dobrze wygląda jak się sprawdza na co dzień także na pewno warto!

bobina 
Sweet!

Wysłany: 26 Wrzesień 2019, 17:18   

livka śliczne dzięki za informacje :) Jadę w ten weekend do sklepu z wózkami i tam jest ten qubus gold także go sobie obejrzę na żywo :)

sunya
Yo!

Wysłany: 16 Październik 2019, 21:19   

Zgadzam się z wami, bo śmiało mogę powiedzieć że uwielbiam nasz wózek Riko Molla, zachwyciło mnie w nim to że jest wózkiem głębokim , czyli posiada tylko wygodną gondolę oraz aluminiowy stelaż gondolę. A spacery z nim to przyjemność , zaś synek ma zapewnioną wygodę i komfort.

livka 
That's great!

Wysłany: 17 Październik 2019, 18:23   

i jak tam bobina ? zakupy się udały ? daj znać, ciekawa jestem czy zdecydowałaś się na tego qubusa gold czy może coś innego wpadło Ci w oko :)

bobina 
Sweet!

Wysłany: 21 Październik 2019, 11:57   

tak, kupiliśmy Qubusa Gold ale przez internet bo w żadnym sklepie stacjonarnym w okolicy go nie znalazłam :)

livka 
That's great!

Wysłany: 18 Listopad 2019, 06:52   

oo no to wybór super, na pewno będziesz zadowolona :) Ja też na swój musiałam troszkę poczekać no ale to jest tak, że niestety nie wszystkie ich modele są dostępne w każdym sklepie stacjonarnym. Ale w tym wypadku na pewno warto troszkę poczekać :)

bobina 
Sweet!

Wysłany: 19 Listopad 2019, 09:51   

no dokładnie, nie ma się co zniechęcać za szybko :) wózek doszedł pod koniec ubiegłego tygodnia, no co na żywo jest przeboski :) Dokładnie taki, o jakim zawsze marzyłam :)

Odpowiedz do tematu