|
jaki wózek dla niemowlaka ? |
| Autor |
Wiadomość |
bobina
Sweet!

|
Wysłany: 28 Sierpień 2019, 08:40 jaki wózek dla niemowlaka ?
|
|
|
| Kochani kompletuje własnie wyprawkę dla mojego dziecka, które urodzi się w październiku. Teraz rozglądam się za wózkiem ale kompletnie nie wiem co brać pod uwagę. Jakie firmy/konkretne modele polecacie ? |
|
|
|
 |
Tola33
Sweet!

|
Wysłany: 28 Sierpień 2019, 09:05
|
|
|
Rzeczywiście można dostać zawrotu głowy jak się obserwuje to co się dzieje na rynku, opcji do wyboru jest sporo Ja ze swojej strony polecam markę RIKO. Mamy co prawda jeden ze starszych modeli ( SIGMA) ale wiem, ze w ostatnim czasie pojawiło się sporo ciekawych nowości. Może coś uda się wybrać |
|
|
|
 |
livka
That's great!

|
Wysłany: 3 Wrzesień 2019, 08:18
|
|
|
to prawda RIKO jest super, koleżanka wyżej ma rację ja posiadam jeden z ich najnowszych modeli - QUBUS GOLD i szczerze go polecam! Spodoba Ci się jeśli lubisz funkcjonalność i oryginalny wygląd |
|
|
|
 |
bobina
Sweet!

|
Wysłany: 6 Wrzesień 2019, 08:42
|
|
|
dzięki dziewczyny za info. Jak słyszę słowo gold to już mi się podoba haha a tak serio to napiszesz coś więcej o tym wózku ? jakie koła, jak z amortyzacją, czy jest lekki ? AAAA i jeszcze jedno czy kosz na zakupy jest spory ? |
|
|
|
 |
livka
That's great!

|
Wysłany: 19 Wrzesień 2019, 06:10
|
|
|
| wszystko super - amortyzacja niezawodna, sporo miejsca w gondoli ( siedzisko spacerowe też wygląda porządnie ale jeszcze nie mieliśmy okazji testować). Kosz na zakupy jak na nasze potrzeby wystarczający więc myślę, ze i Was się sprawdzi. Wiem jedno, ten wózek tak samo dobrze wygląda jak się sprawdza na co dzień także na pewno warto! |
|
|
|
 |
bobina
Sweet!

|
Wysłany: 26 Wrzesień 2019, 17:18
|
|
|
livka śliczne dzięki za informacje Jadę w ten weekend do sklepu z wózkami i tam jest ten qubus gold także go sobie obejrzę na żywo |
|
|
|
 |
sunya
Yo!
|
Wysłany: 16 Październik 2019, 21:19
|
|
|
| Zgadzam się z wami, bo śmiało mogę powiedzieć że uwielbiam nasz wózek Riko Molla, zachwyciło mnie w nim to że jest wózkiem głębokim , czyli posiada tylko wygodną gondolę oraz aluminiowy stelaż gondolę. A spacery z nim to przyjemność , zaś synek ma zapewnioną wygodę i komfort. |
|
|
|
 |
livka
That's great!

|
Wysłany: 17 Październik 2019, 18:23
|
|
|
i jak tam bobina ? zakupy się udały ? daj znać, ciekawa jestem czy zdecydowałaś się na tego qubusa gold czy może coś innego wpadło Ci w oko |
|
|
|
 |
bobina
Sweet!

|
Wysłany: 21 Październik 2019, 11:57
|
|
|
tak, kupiliśmy Qubusa Gold ale przez internet bo w żadnym sklepie stacjonarnym w okolicy go nie znalazłam |
|
|
|
 |
livka
That's great!

|
Wysłany: 18 Listopad 2019, 06:52
|
|
|
oo no to wybór super, na pewno będziesz zadowolona Ja też na swój musiałam troszkę poczekać no ale to jest tak, że niestety nie wszystkie ich modele są dostępne w każdym sklepie stacjonarnym. Ale w tym wypadku na pewno warto troszkę poczekać |
|
|
|
 |
bobina
Sweet!

|
Wysłany: 19 Listopad 2019, 09:51
|
|
|
no dokładnie, nie ma się co zniechęcać za szybko wózek doszedł pod koniec ubiegłego tygodnia, no co na żywo jest przeboski Dokładnie taki, o jakim zawsze marzyłam |
|
|
|
 |
|
|