SzukajSzukaj  RegulaminRegulamin  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Forum Icy.pl Strona Główna  

Poprzedni temat «» Następny temat
Meble na wymiar
Autor Wiadomość
hexa
Yo!

Wysłany: 19 Lipiec 2019, 00:47   Meble na wymiar

W tym roku planuje zrobić mały remont i to głównie łazienki i kuchni. Czy waszym zdaniem meble kuchenne na wymiar będą kosztować mniej od gotowych mebli zakupionych w jakimś salonie?
Ostatnio zmieniony przez hexa 31 Lipiec 2019, 23:47, w całości zmieniany 1 raz  

Bombiel
Fantastic!

Wysłany: 31 Styczeń 2020, 19:54   

U mnie jedynym meblem jakie było robione na wymiar jest moje łóżko w sypialni. Dlatego musiałam do niego dobrać bardzo dobrej jakości materac, który posłuży mi kilka lat. Wybór padł na materac https://godre.pl/Materace-na-wymiar/Materac-180x200-cm-do-lozka-do-spania i do tej pory jestem bardzo zadowolona, ze ten wybór został podjęty.

Bombiel
Fantastic!

Wysłany: 5 Listopad 2020, 19:24   

Jeszce zapomniałem dodać, że jeśli ktoś faktycznie chce mieć dobrej jakości materac i nie wie na jaki się zdecydować to jest dobre rozwiązanie. Warto jest skorzystać z rankingu materacy http://www.materace-ranking.pl/ gdyż tam możemy się zapoznać z najlepszymi materacami jakie są aktualnie na rynku.

pluszak
Amazing!

Wysłany: 13 Sierpień 2025, 08:52   

Przy remoncie łazienki najgorsze jest szukanie wszystkiego w kilku miejscach – tu masz wszystko w jednym. Wejdź na Świat Łazienek i zobacz, co ma najlepszy salon łazienek w Warszawie. Od płytek po akcesoria – same topowe marki i świetna jakość. Obsługa naprawdę zna się na temacie, więc doradzą nawet, jeśli kompletnie nie wiesz, od czego zacząć.

Odpowiedz do tematu