|
ograniczony zakres ruchu |
| Autor |
Wiadomo¶æ |
krzysiar
Yo!
Do³±czy³: 06 Wrz 2019 Posty: 1
|
Wys³any: 31 Lipiec 2020, 10:12 ograniczony zakres ruchu
|
|
|
Cześć Wam!
Ja na krótko: czy ktokolwiek z Was miał kiedyś robiony kinesiotaping? Lekarz zalecił mi taką formę rehabilitacji, a mnie zastanawia, jak bardzo wpłynie to na moje funkcjonowanie na co dzień. No bo niektóre taśmy są określane jako sztywne - a ja po pobieżnym zapoznaniu się z https://yellowsport.pl/taping/sztywny/ wnioskuję na tej podstawie, że taka aplikacja w jakiś sposób ogranicza ruchy. Tylko w jakim stopniu??? |
| Ostatnio zmieniony przez krzysiar 4 Sierpieñ 2020, 08:44, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Bombiel
Fantastic!

Do³±czy³: 31 Pa¼ 2018 Posty: 309
|
Wys³any: 25 Marzec 2022, 19:40
|
|
|
| Właśnie w takich sytuacjach dobrze zorganizowana rehabilitacja i fizjoterapia jest na pewno w stanie zdziałać cud. Muszę przyznać, że mnie na ten moment także interesuje terapia dzieci, ponieważ to właśnie dla tych najmłodszych powinniśmy się jak najbardziej starać. |
|
|
|
 |
limonka
Super!

Do³±czy³: 16 Lut 2022 Posty: 66
|
Wys³any: 26 Kwiecieñ 2022, 11:04
|
|
|
| Fizjoterapia potrafi bardzo pomóc w odzyskaniu sprawności. Po złamaniu nogi miałam problemy z chodzeniem. Trafiłam jednak do dobrej fizjoterapeutki - mgr Maja Majewska Ostrowska to osoba godna polecenia. |
|
|
|
 |
Ramul00
Hey, good!

Do³±czy³: 09 Maj 2025 Posty: 10
|
Wys³any: 7 Lipiec 2025, 19:23
|
|
|
| Fizjoterapia Targówek skupia się na rehabilitacji pacjentów z różnorodnymi schorzeniami narządu ruchu. Pierwsza wizyta jest bardzo ważna. |
|
|
|
 |
|
|