SzukajSzukaj  RegulaminRegulamin  U¿ytkownicyU¿ytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Forum Icy.pl Strona G³ówna  

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Wyposażenie studni
Autor Wiadomo¶æ
Raku95
Super!

Do³±czy³: 13 Lut 2018
Wys³any: 22 Listopad 2021, 14:23   Wyposażenie studni

Cześć, możecie mi powiedzieć, jakie pompy do brudnej wody polecacie? Chodzi mi w dużej mierze o to, że jednak potrzebne mi są porządne elementy, a nie wiem, co wybierać. No i jeszcze na co zwrócić uwagę. Jak dla mnie to jakość powinna być ważniejsza, ale nie chcę też poszaleć cenowo. Poradzicie mi coś może?

Bombiel
Fantastic!

Do³±czy³: 31 Pa¼ 2018
Wys³any: 26 Listopad 2021, 20:17   

No właśnie samo posiadanie studni jak widać nie jest do końca wystarczające i sam zobacz jakie urządzenia do niej najlepiej jest zakupić. Na pewno będzie to niezawodna pompa głębinowa oraz zestaw czy zbiornik hydroforowy. W końcu nasza studnia musi działać znakomicie.

Floristka
Amazing!

Do³±czy³: 13 Lut 2018
Wys³any: 29 Czerwiec 2025, 17:43   

Mój sąsiad używa kompresory 50 l przy każdej większej robocie i mówi, że nie wyobraża sobie warsztatu bez tego sprzętu. Pomyślałem, że też mi się przyda, szczególnie do czyszczenia zakamarków i zasilania narzędzi pneumatycznych. To nie jest ogromna inwestycja, a znacznie usprawnia pracę. Czy te 50 litrów faktycznie wystarcza do codziennych zadań, czy lepiej od razu celować w coś większego? Ciekawi mnie, jakie są wasze doświadczenia.

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: