|
Biznes na Śląsku |
| Autor |
Wiadomość |
kotbyhuj
Yo!
|
Wysłany: 25 Październik 2019, 13:13 Biznes na Śląsku
|
|
|
| Czy ktoś z was tutaj prowadzi biznes z siedzibą na Górnym Śląsku? Najlepiej w Tychach, ale inne miasta też mogą być. Powiedzcie mi proszę jak pozyskujecie klientów, bo ja mam wrażenie że chwytam się wszystkich możliwych sposobów, a rezultatów nie ma. |
|
|
|
 |
jjusti18
Amazing!

|
Wysłany: 9 Styczeń 2021, 15:43
|
|
|
| NajwaĹźniejsze jest to, aby prowadziÄ taki biznes, ktĂłry jest zwiÄ
zany z naszym powoĹaniem, zainteresowaniem. Ja wĹaĹnie planuje postawiÄ na catering dietetyczny. WĹaĹnie w tym fachu chce dziaĹaÄ i myĹlÄ, Ĺźe mi siÄ powiedzie. MuszÄ teraz sprawdziÄ, gdzie mogÄ kupiÄ kocioĹ warzelny i inne elementy. |
|
|
|
 |
Bombiel
Fantastic!

|
Wysłany: 13 Styczeń 2022, 17:45
|
|
|
| Wydaje mi siÄ, ze kaĹźde miejsce jest dobre na biznes jeĹli oczywiĹcie bÄdziemy w stanie prowadziÄ go wĹaĹciwie. Na pewno chciaĹbym jeszcze kaĹźdemu poleciÄ bardzo ciekawy wpis http://alfanews.pl/dlacze...dzanie-audytow/ gdzie dokĹadnie zostaĹo opisane to dlaczego warto jest regularnie przeprowadzaÄ audyty w naszych firmach. |
|
|
|
 |
birus
Super!

|
Wysłany: 24 Luty 2025, 14:39
|
|
|
| MĂłwiÄ
c o wĹasnym biznesie, wiele osĂłb zastanawia siÄ, jak sprawiÄ, by przyciÄ
gnÄ
Ĺ on klientĂłw i odniĂłsĹ sukces. W takiej sytuacji, warto zwrĂłciÄ uwagÄ na poĹÄ
czenie utalentowanych specjalistĂłw z wysokiej jakoĹci kosmetykami. W tym kontekĹcie, hurtownia fryzjerska warszawa moĹźe byÄ idealnym miejscem, gdzie znajdziesz sprawdzone i profesjonalne produkty renomowanych marek |
|
|
|
 |
Floristka
Amazing!

|
Wysłany: 27 Luty 2025, 18:34
|
|
|
| Jako zwolenniczka nowoczesnego biznesu, wiem na pewno, Ĺźe psycholog w biznesie mi siÄ przyda. CzÄsto pracownicy potrzebujÄ
takiego wsparcia, niekoniecznie pod kÄ
tem pracy, jakÄ
wykonujÄ
. Dlatego teĹź chcÄ kogoĹ ĹciÄ
gnÄ
Ä. A psychologia firmy pomoĹźe mi jÄ
lepiej prowadziÄ. |
|
|
|
 |
pluszak
Amazing!

|
Wysłany: 24 Czerwiec 2025, 14:53
|
|
|
| Badania patentowe sÄ
mega waĹźne, bo bez nich moĹźesz siÄ naraziÄ na powaĹźne problemy. Na https://madpat.eu/badania-patentowe/ znajdziesz wyjaĹnienie, jak dziaĹa proces i jakie korzyĹci z tego masz. To podstawa, jeĹli chcesz mieÄ swĂłj produkt pod kontrolÄ
. |
|
|
|
 |
jjusti18
Amazing!

|
|
|
|
 |
papitek
That's great!

|
Wysłany: 4 Lipiec 2025, 11:33
|
|
|
| Firmy flotowe oraz instytucje finansowe czÄsto potrzebujÄ
sprawnej wyceny duĹźej liczby pojazdĂłw w krĂłtkim czasie. RozwiÄ
zanie to oferuje https://expertdata.pl/services/masowa-wycena-pojazdow/, gdzie zaprezentowano usĹugÄ masowej wyceny aut z zachowaniem wysokiej dokĹadnoĹci. Automatyzacja i dostÄp do danych rynkowych gwarantujÄ
efektywnoĹÄ procesu. |
|
|
|
 |
|
|