SzukajSzukaj  RegulaminRegulamin  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Forum Icy.pl Strona Gwna  

Poprzedni temat «» Nastpny temat
Dieta i trening
Autor Wiadomo
żancia
Sweet!

Doczy: 24 Lis 2021
Wysany: 20 Luty 2022, 14:03   

Każdy wie, że aby pozbyć się kilku ładnych kilogramów, trzeba przejść na odpowiednią dietę oraz dużo ćwiczyć. Aktywność fizyczna tutaj jest bardzo ważna. Ja osobiście stosuję się do tych zaleceń i rzeczywiście udało mi się schudnąć. Ale nie ukrywam, że dietę przygotowuje mi firma https://bedietcatering.pl/gorzow-wielkopolski/, bo w ciągu dnia nie mam czasu na gotowanie. A tak posiłki przyjeżdżają do mnie o tej samej porze, więc jem regularnie. Posiłki są tak zbilansowane i sycące, że nie ma mowy o podjadaniu!!! A to bardzo ważne!

limonka
Super!

Doczy: 16 Lut 2022
Wysany: 28 Luty 2022, 23:19   

Słyszałam o diecie w której dominuje grejpfrut. Czy uważacie, że grejpfrut a antybiotyki mogą się wzajemnie tolerować?

pluszak
Amazing!

Doczy: 16 Mar 2022
Wysany: 25 Kwiecie 2022, 15:29   

Według mnie, na rynku jest teraz tyle różnych możliwości, że każdy znajdzie idealne rozwiązanie dla siebie. Ja od siebie polecam skorzystać z diet cateringowych, ponieważ mają naprawdę ciekawe potrawy do zaoferowania. Sprawdźcie sobie np. tę firmę https://balgera.pl/ a myślę, ze spokojnie znajdziecie u nich coś dla siebie.

antimonite
Sweet!

Doczy: 15 Kwi 2022
Wysany: 29 Kwiecie 2022, 09:29   

Dla mnie ćwiczenia to najważniejszy filar jeśli chodzi o zrzucenie kilogramów i zdrowy tryb życia. Sama zakupiłam spersonalizowany plan treningowy który wdrożyłam i jestem zachwycona osiągniętymi efektami, a to dopiero początek!

birus
Super!

Doczy: 16 Mar 2022
Wysany: 10 Marzec 2025, 17:34   

Szukając zdrowych i smacznych przekąsek, warto zwrócić uwagę na krem z orzechów laskowych. To idealna propozycja dla osób dbających o swoją dietę. Orzechy laskowe są bogate w zdrowe tłuszcze, białko i błonnik, co sprawia, że są doskonałym dodatkiem do codziennej diety.

jjusti18
Amazing!

Doczy: 25 Kwi 2017
Wysany: 25 Czerwiec 2025, 15:10   

Mam mało czasu na gotowanie, a trzymanie diety przy intensywnym treningu to wyzwanie. Znalazłam coś takiego jak dieta pudełkowa dla sportowców u firmy Kuchnia Vikinga i przyznam, że wygląda sensownie. Ktoś testował? Warto?

papitek
That's great!

Doczy: 26 Cze 2025
Wysany: 18 Lipiec 2025, 13:06   

Jeżeli organizujesz coś z myślą o mniej formalnym charakterze, to przekąski muszą być spoko. Odwiedź https://lunchservice.com.pl/kategorie-cech/przekaski – oferta bogata: mini kanapki, koreczki, wrapy i słodkości. Łatwe do jedzenia na stojąco i śmigają do rąk. Nikt się nie rozsiądzie na długo, a smacznie – gwarantowane.

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Nie moesz zacza plikw na tym forum
Moesz ciga zaczniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: