|
Stabilizator na stopę |
| Autor |
Wiadomość |
zajdka
Yo!
|
|
|
|
 |
kudek
That's great!

|
Wysłany: 25 Lipiec 2019, 12:10
|
|
|
| Jeśli chodzi o jakiekolwiek stabilizatory czy coś innego to nie radzę kupować samemu. Lepiej jest się skonsultować z lekarzem, który to oceni czy dany stabilizator oby na pewno jest nam potrzebny czy też nie. Bardzo dobrych specjalistów znajdziesz w prywatnym centrum medycznym, tutaj lekarze jak ortopeda gdańsk, dokładnie Cię przebadają i sprawdzą co dolega. Czasem warto jest zainwestować w siebie by potem się nie zdziwić |
|
|
|
 |
domi.nika
Eextreeme!

|
Wysłany: 18 Październik 2021, 16:42 Re: Stabilizator na stopďż˝
|
|
|
| zajdka napisał/a: | | Czy ktoďż˝ z Was robiďż˝ moďż˝e zakupy na sklep.medreha.pl/ortezy-i-stabilizatory/orteza-stabilizator-na-stope Pytam poniewaďż˝ majďż˝ tam fajne stabilizatory po stopďż˝ i zastanawiam siďż˝ czy zrobiďż˝ u nich zakup. |
Nie uĹźywaĹam stabilizatora na stopÄ
|
 |
Ewelaa213
Hey, good!

|
Wysłany: 11 Maj 2022, 10:10
|
|
|
| Jak dla mnie najlepszy lekarz po skrÄceniu kostki to ortopedia wrocĹaw Ja byĹam z mojÄ
nogÄ
u paru lekarzy i niestety Ĺźadnej nie pomĂłgĹ mi tak jak w tym gabinecie. Jestem bardzo zadowolona a kolejek praktycznie nie ma. Na swojej stronie oferujÄ
wiele usĹug wiÄc na pewno do nich wrĂłce jak bÄdÄ potrzebowaĹa pomocy. Polecam |
|
|
|
 |
Zaniuta
Hey, good!

|
Wysłany: 29 Kwiecień 2025, 23:06
|
|
|
DokĹadnie tak. Warto jeszcze zainwestowaÄ w indywidualne wkĹadki ortopedyczne warszawa. Od zawsze miaĹam wadÄ postawy. Teraz nie doĹÄ, Ĺźe nic nie boli to i mam wiÄkszy komfort w Ĺźyciu codziennym |
|
|
|
 |
papitek
That's great!

|
Wysłany: 3 Lipiec 2025, 12:45
|
|
|
| Z wiekiem nasze stopy mogÄ
wymagaÄ dodatkowego wsparcia, by zapewniÄ komfort podczas chodzenia. W serwisie https://fororto.pl/wkladki-ortopedyczne-dla-osob-starszych/ przedstawiono rozwiÄ
zania zaprojektowane specjalnie dla seniorĂłw, z myĹlÄ
o Ĺagodzeniu dolegliwoĹci bĂłlowych i poprawie stabilnoĹci chodu. Tego typu wkĹadki mogÄ
znaczÄ
co poprawiÄ jakoĹÄ codziennego funkcjonowania. |
|
|
|
 |
|
|