Otwarty przez: Vinyanov 29 Luty 2008, 19:23 |
Temat o Tsaboshomim |
| Autor |
Wiadomość |
Domia
No way!

|
Wysłany: 15 Maj 2004, 10:40 Temat o Tsaboshomim
|
|
|
Widzieliscie co sie porabia kurka na IcyDome.tk przyszedl se jeden taki glupol tsaboshomi i w kilka dni zostal moderem i nie ma zadnego tematu, w ktorym by chyba posta nie napisal kurcze on nawet mnie przewyzsza a koles pisze takie bezsensownete posty,ze tutaj to mialby z 5 ostrzezen zobaczcie se np. na liste tematow w GENERAL DISCUSSION... tam wszystkie tematy zasiekane przez tsaboshomiego i kto tu kurka nabija posty |
| Ostatnio zmieniony przez Vinyanov 20 Lipiec 2010, 07:57, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Neo
Fantastic!

Pomógł: 1 raz Dołączył: 05 Mar 2004 Posty: 487 Skąd: Matrix :)
|
Wysłany: 15 Maj 2004, 11:10 Tsaboshomi
|
|
|
| Cytat: | | Widzieliscie co sie porabia kurka na IcyDome.tk |
Jasne ze widzialem, bywam tam regularnie!
| Cytat: | | przyszedl se jeden taki glupol tsaboshomi i w kilka dni zostal moderem i nie ma zadnego tematu, w ktorym by chyba posta nie napisal |
Moderem zostal, bo (rzekomo) jest szkolnym kumplem jasona (:roll:), a co do postowania - mnie tez to wkurza!
| Cytat: | | on nawet mnie przewyzsza |
Faktycznie sensacja
| Cytat: | | a koles pisze takie bezsensownete posty,ze tutaj to mialby z 5 ostrzezen |
Zgadzam sie w zupelnosci (uzywa takich slow, ze nie da sie wytrzymac [nie chodzi o przeklenstwa ] - U zamiast you itp. jakby mial 5 latek )
Jason zrobil temat "The Apprentice", w ktorym bedzie przeprowadzony konkurs na admina IcyDome . Moge wam tylko powiedziec, ze pierwsza czynnoscia, ktora zrobi jakikolwiek zwyciezca tego plebiscytu (chyba ze bedzie to ten tsabocostam) bedzie wykopanie goscia na zbity.... |
_________________ IT Code: IT+(+++) M$++ CS+ SD= M= ISC= CI- CF+ CL= |
|
|
|
 |
Domia
No way!

|
Wysłany: 15 Maj 2004, 17:10 Tsaboshomi
|
|
|
Kurde odkad pojawil sie ten tsaboshomi to polowa tematow jest pozamykana do tylka z takim moderem,a co dopiero adminem... |
|
|
|
 |
SaleiB
Administrator

|
Wysłany: 15 Maj 2004, 18:48 Tsaboshomi
|
|
|
ja tez tak pisze
| Cytat: | | odkad pojawil sie ten tsaboshomi to polowa tematow jest pozamykana |
ten temat tez nie ma za bardzo sensu wiec pewnie tez bedzie zamkniety..
pozdr |
_________________ IT 1.4/1.5 scores: Floor 1050 | Combo 525 | NC 783 | LC 521 | JS2 143 | JS3 62 | CC1 162 | CC2 261 | CC3 353 | CC4 448 | CC5 541 (Rank ****) źródło |
|
|
|
 |
John Beak
Fantastic!

Wiek: 37 Dołączył: 13 Kwi 2004 Posty: 407 Skąd: Icy Tower
|
Wysłany: 16 Maj 2004, 14:41 Tsaboshomi
|
|
|
Tsaboshomi jest
[size=24px][glow=red]***[/glow][/size]
|
_________________ Trolling is a art.
Design Your Universe
John Beak's Website |
|
|
|
 |
PastorFX
Wow!

|
Wysłany: 16 Maj 2004, 15:56 Tsaboshomi
|
|
|
| Neo napisał/a: | U zamiast you itp. jakby mial 5 latek ) |
Ja tez pisze u. Raz za to dostalem na lekcji j. ang. jedynke Nie wiem tylko czemu Cie to tak straszliwie drazni. Tak pisze bardzo duzo osob... |
|
|
|
 |
Neo
Fantastic!

|
Wysłany: 16 Maj 2004, 19:31 Tsaboshomi
|
|
|
| Cytat: | | Ja tez pisze u. Raz za to dostalem na lekcji j. ang. jedynke Nie wiem tylko czemu Cie to tak straszliwie drazni. Tak pisze bardzo duzo osob... |
Czesc PastorFX, milo Cie poznac
Co do U - mnie samemu sie to zdarza ... to byl tylko przyklad. (szczerze, to jego posty sa po prostu trudne w czytaniu, ze wzgledu na multum wielokropkow ) Zeby uzmyslowic wam, jak pisze tsaboshomi, wkleje tu kawalek jego txt:
| tsabocostam napisał/a: | | im gonna call him rite now.........and hell come back......and i dont see why u wouldnt beleeve me....im not making ANY of this up.....and when he comes back hell tell u |
Legenda:
im = I'm
rite = right
hell = he'll
dont = don't
u = you
beleeve = believe
Jak widac, nie uzywa wielkich liter, apostrofow i uwielbia kropki... malo? to pomnozcie to razy 186 (szczegoly nizej)
Oprocz tego, gosc lamie podstawowe zasady forumowe:
1. FLOODUJE. NIE MA tematu, w ktorym nie wtracilby swoich trzech groszy. Na forum udziela sie moze 2(gora 3 tygodnie) i ma juz 186 postow
2. SPAMUJE. W kazdym z tych tematow gada kompletnie bez sensu; robi doubleposty
3. KLOCI SIE ZE STOPHONEM. Zeby to w jednym temacie - ale ta klotnia przechodzi tez na inne watkil; robi to uzywajac nieparlamentarnego slownictwa |
|
|
|
 |
PastorFX
Wow!

|
Wysłany: 16 Maj 2004, 20:39 Tsaboshomi
|
|
|
Neo... byles na icytower.net? Chyba tak bo w x. gosci jest twoj wpis, albo jakiegos innego matrkisowca
Floodem nie jest odpisywanie na kazdy temat, jezeli ktos ma ochote nie nalezy mu bronic... |
|
|
|
 |
Vinyanov
No way!

|
Wysłany: 16 Maj 2004, 21:00 Tsaboshomi
|
|
|
| Cytat: | | Floodem nie jest odpisywanie na kazdy temat, |
No tak, poza tym Tsaboshomi w zasadzie nie spamuje, pewnie takze nie nabija postow ani nawet nie tak czesto off-topicuje, ale i tak kazdy wie co w nim mu przeszkadza.
| Cytat: | | jezeli ktos ma ochote nie nalezy mu bronic... |
Bo jesli przeszkadza to nalezy. ;] |
|
|
|
 |
Neo
Fantastic!

|
Wysłany: 16 Maj 2004, 21:21 Tsaboshomi
|
|
|
| Cytat: | | Floodem nie jest odpisywanie na kazdy temat |
pod warunkiem, ze ma tam cos ciekawego do powiedzienia! Przykladem moze byc np. na tym forum: to post Johna Beaka z 8 maja o 20:16
i co? to nie jest spam (albo flood)?
Aha - i ja nie mowie, ze JB flooduje albo spamuje - jest spoko gosc, raz mu sie zdarzylo (ja tez kiedys pisalem bzdury [a moze wciaz pisze? ]) - posluzylem sie tym tylko jako przykladem |
|
|
|
 |
PastorFX
Wow!

|
Wysłany: 16 Maj 2004, 21:27 Tsaboshomi
|
|
|
No rzeczywiscie on jakis poyebunny jest czy co... Co mnie to obchodzi
A Polskiemu on po chyba mowic dobrze jest nie Moze niech pisze po Angielsku ??
A'propos dostaliscie wirusa w ktorym bylo napisane "przeczytac sie podobac ten udokumentowac"? Moze on go napisal ;p |
|
|
|
 |
Vinyanov
No way!

|
Wysłany: 16 Maj 2004, 21:31 Tsaboshomi
|
|
|
| Cytat: | | No rzeczywiscie on jakis poyebunny jest czy co... |
JB? |
|
|
|
 |
PastorFX
Wow!

|
Wysłany: 16 Maj 2004, 22:22 Tsaboshomi
|
|
|
Tak. Nie znam go ale na inteligenta nie wyglada. A ze skacze po schodkach dobrze to nic nie znaczy |
|
|
|
 |
syo
No way!

Pomógł: 1 raz Wiek: 38 Dołączył: 31 Sty 2004 Posty: 1957 Skąd: Wrocław/Olsztyn
|
Wysłany: 16 Maj 2004, 22:32 Tsaboshomi
|
|
|
| Cytat: | | Nie znam go ale na inteligenta nie wyglada |
No dziwne zeby John Beak, ktory jest Czechem wypadal dobrze w gramatyce. Tak samo jest z niektorymi z nas jak strzela ftope na angielskim forum: "Me was played Icy Tower"...
Temat: Tsaboshomi |
|
|
|
 |
Vinyanov
No way!

|
Wysłany: 16 Maj 2004, 22:39 Tsaboshomi
|
|
|
| Cytat: | | Nie znam go ale na inteligenta nie wyglada. |
No to... po takich wypowiedziach nawet ci ktorzy znaja cie z widzenia dluzej niz ty Johna zaczna uzywac w mysli roznych slusznych epitetow na twoj temat. |
|
|
|
 |
PastorFX
Wow!

|
Wysłany: 17 Maj 2004, 07:40 Tsaboshomi
|
|
|
Eee jestem pod wrazeniem Viny...
Moj kumpel kiedys napisal "I will was..." |
|
|
|
 |
SaleiB
Administrator

|
Wysłany: 17 Maj 2004, 15:17 Tsaboshomi
|
|
|
| PastorFX napisał/a: | | "przeczytac sie podobac ten udokumentowac"? Moze on go napisal ;p |
ja dostawalem kiedys takich listow na peczki, i niestety z mojej skrzynki (bez mojej wiedzy) tez byly rozsylane, raz nawet dostalem sam od siebie, a innym razem ktos mi na ten list odpowiedzial
a co do tematu to wide ze sie straszny offtopic zrobil, wiec temat zamykam
pozdr
[size=9px]Syo: wlasnie to chcialem zrobic [/size] |
_________________ IT 1.4/1.5 scores: Floor 1050 | Combo 525 | NC 783 | LC 521 | JS2 143 | JS3 62 | CC1 162 | CC2 261 | CC3 353 | CC4 448 | CC5 541 (Rank ****) źródło |
|
|
|
 |
|
|