Przesunięty przez: Vinyanov 19 Maj 2008, 08:17 |
Klany Icy Tower |
| Co s?dzisz o moim pomy?le? |
| ?wietny |
|
28% |
[ 6 ] |
| Dobry |
|
47% |
[ 10 ] |
| Taki sobie |
|
4% |
[ 1 ] |
| Ciekawy, ale nie ma szans na powodzenie |
|
9% |
[ 2 ] |
| G?upi |
|
4% |
[ 1 ] |
| Beznadziejny |
|
4% |
[ 1 ] |
|
| Głosowań: 6 |
| Wszystkich Głosów: 21 |
|
|
|
| Autor |
Wiadomość |
syo
No way!

Pomógł: 1 raz Wiek: 38 Dołączył: 31 Sty 2004 Posty: 1957 Skąd: Wrocław/Olsztyn
|
Wysłany: 26 Listopad 2004, 20:53 Nowy klan
|
|
|
Wrocil temat
Proponuje wystawic reprezentacje Polski w skladzie 5 osob na przedzie, 5 na rezerwie. Mysle, ze wyniki w TT przedstawily kto jest aktualnie w dobrej dyspozycji. Wiec jakie sklady byscie proponowali? |
|
|
|
 |
pikol
Amazing!

|
Wysłany: 28 Listopad 2004, 19:20 Nowy klan
|
|
|
| 1jurko kiler,2tajek,3gandzia,4syo,5viny 1pikol(ja),2domia,3saleiB,4neo(troche nad przyrodzonych sil by sie przydalo)i 5broda co wy na to??? |
_________________ ram na floory!
floor:311
http://s2.bitefight.pl/c.php?uid=18681- to m?j link w?a?cie w niego pliss!!! |
|
|
|
 |
domaz
Fantastic!

|
Wysłany: 30 Listopad 2004, 17:28 Nowy klan
|
|
|
| piokl napisał/a: | | 1jurko kiler,2tajek,3gandzia,4syo,5viny 1pikol(ja),2domia,3saleiB,4neo(troche nad przyrodzonych sil by sie przydalo)i 5broda co wy na to??? |
Tylko zacytowac i plakac!! Boze ty widzisz i nie grzmisz!! Nie wiem moze sie za bardzo czepiam ale piokl ty naprawde nic madrego nie piszesz!! Kurcze JK juz nie gra chyba, gandzia - n/c, potem ty jako pierwszy rezerwowy....Naprawde wielkie NC |
_________________ glow=red] Moje wyniki to:[/glow]
[glow=green] Combo 372 [/glow]
[glow=blue]Floor 1350[/glow]
[glow=black]Score ?????[/glow]
[glow=violet]NML 679[/glow] |
|
|
|
 |
Fayl
Fantastic!

|
Wysłany: 30 Listopad 2004, 17:42 Nowy klan
|
|
|
Czy Gandzia by zagrala, tez ciezko powiedziec... I Neo chyba powinien byc w pierwszym skladzie. (a ja poczulem sie niedoceniony ) |
|
|
|
 |
domaz
Fantastic!

|
Wysłany: 30 Listopad 2004, 17:45 Nowy klan
|
|
|
| CZlowieku przejmujesz sie takim kims?? Blagam cie no naprawde...ja mam gdzies to wszystko co on mowi |
|
|
|
 |
Domia
No way!

|
Wysłany: 30 Listopad 2004, 20:15 Nowy klan
|
|
|
| Cytat: | | 1jurko kiler,2tajek,3gandzia,4syo,5viny 1pikol(ja),2domia,3saleiB,4neo(troche nad przyrodzonych sil by sie przydalo)i 5broda co wy na to??? |
... nie no ja juz sily do niego nie mam jurko - chyba odszedl na dobre... gandzia- tez nie wiadomo czy powroci, ale to, ze ty na pierwszego rezerwowego to sie usmialam jesli Neo ma byc rezerwowym to on powinien byc pierwszy ! ty gdzies na koncu bo broda ma lepsze wyniki od twoich z tego co przeczuwam, bo nie znam twoich SaleiB powinien byc przede mna, bo w kazdym turnieju jest przede mna ... nie wiem moze to napisales aby mi sie podlizac
| Cytat: | a ja poczulem sie niedoceniony |
Fayl nie martw sie to tylko bezsensowna wypowiedz jakiegos 9-latka, ktory nie zna wynikow wszystkich graczy i cie mogl przez to pominac zreszta jak mowi paluszek...
| Cytat: | | CZlowieku przejmujesz sie takim kims?? Blagam cie no naprawde...ja mam gdzies to wszystko co on mowi |
...nie przejmuj sie tym gosciem bo czasami nie wie co mowi
| Cytat: | | Nie wiem moze sie za bardzo czepiam ale piokl ty naprawde nic madrego nie piszesz!! |
nie tylko ty sie go czepiasz |
|
|
|
 |
Vinyanov
No way!

|
Wysłany: 30 Listopad 2004, 21:40 Nowy klan
|
|
|
[size=9px]Jesli naprawde denerwuja was czyjes posty zalecanym podejsciem jest ignorujace. [/size]
Jesli juz bawic sie w typowanie, wprowadzilbym kilka zmian... Biorac pod uwage TT oraz ogolna aktywnosc na polskiej scenie...
1. Syo 2. Fayl 3. tajek 4. kishony 5. moze i ja (akcentuje ":wink:" - nie wiem, czy angazowalbym sie jeszcze w cokolwiek )
[size=9px]1. Neo 2. paluszek 3. KarciooZ 4. Falien 5. SzCzeniaaK[/size] |
|
|
|
 |
domaz
Fantastic!

|
Wysłany: 2 Grudzień 2004, 16:33 Nowy klan
|
|
|
| Vinyanov napisał/a: |
Jesli juz bawic sie w typowanie, wprowadzilbym kilka zmian... Biorac pod uwage TT oraz ogolna aktywnosc na polskiej scenie...
1. Syo 2. Fayl 3. tajek 4. kishony 5. moze i ja (akcentuje ":wink:" - nie wiem, czy angazowalbym sie jeszcze w cokolwiek )
Heh dzieki wielkie Viny za uznianie moze jesliby patrzec na rekordy to zemiscilbym sie tam....ale w IT juz nie gram a udzielam sie z sentymentu tylko na forum:)
A jesli chodzi o ogolna liste to mysle ze jak na dzien dzisiejszy jest ona jak najbardziej idealan i trafiona w dziesiatke. Bo napisana okiem kogos kto zna sie na IT... |
|
|
|
 |
petr
Administrator

Wiek: 35 Dołączył: 17 Kwi 2004 Posty: 1665 Skąd: Dąbrowa Górnicza / Kraków
|
Wysłany: 2 Grudzień 2004, 16:55 Nowy klan
|
|
|
| paluszek napisał/a: | | Vinyanov napisał/a: |
Heh dzieki wielkie Viny za uznianie moze jesliby patrzec na rekordy to zemiscilbym sie tam....ale w IT juz nie gram a udzielam sie z sentymentu tylko na forum:)
A jesli chodzi o ogolna liste to mysle ze jak na dzien dzisiejszy jest ona jak najbardziej idealan i trafiona w dziesiatke. Bo napisana okiem kogos kto zna sie na IT... |
Tez twierdze ze to jest teraz najlepszy sklad... Ale wciaz potrzeba czegos wiecej, nie wiem, lepszych graczy nie mamy, no ale...
BTW, co myslicie o towarzyskim meczu Polska vs. Reszta Swiata bez JB? |
_________________ score 217671 | floor 727 | combo 461 || NML/FML 493 | CCC1 150
|
|
|
|
 |
SaleiB
Administrator

|
Wysłany: 2 Grudzień 2004, 18:47 Nowy klan
|
|
|
| Piotrek napisał/a: |
BTW, co myslicie o towarzyskim meczu Polska vs. Reszta Swiata bez JB? |
hmm mialem taki pomysl wtedy jak syo wpadl na pomysl PTITu, (wtedy polska miala w rankingu swiatowym 66 punktow !) zapadla decyzja ze polska vs reszta swiata odbedzie sie po pticie(czyli na poczatku stycznia) niestety, jak sie skonczylo, kazdy wie
a pomysl oczywiscie dobry, tylko czemu mialo by byc bez JB? jakby bralo udzial ponad 5 graczy z polski i 5 ze swiata to juz byloby bardziej wyrownane, najlepiej jakby bylo 10v10 (tak jak mialo byc w pierwowzorze ;] )
pozdr |
_________________ IT 1.4/1.5 scores: Floor 1050 | Combo 525 | NC 783 | LC 521 | JS2 143 | JS3 62 | CC1 162 | CC2 261 | CC3 353 | CC4 448 | CC5 541 (Rank ****) źródło |
|
|
|
 |
pikol
Amazing!

|
Wysłany: 2 Grudzień 2004, 21:54 Nowy klan
|
|
|
| Cytat: | | Fayl nie martw sie to tylko bezsensowna wypowiedz jakiegos 9-latka, ktory nie zna wynikow wszystkich graczy i cie mogl przez to pominac zreszta jak mowi paluszek... |
sluchaj z tym ze nie znam wynikow pozostalych graczy to sie jeszcze zgodze ale [shadow=red]"to tylko wypowiedz jakiegos 9-latka??????[/shadow]
oooo domia masz normalnie przerabane jesli sie spotkamy.... |
_________________ ram na floory!
floor:311
http://s2.bitefight.pl/c.php?uid=18681- to m?j link w?a?cie w niego pliss!!! |
|
|
|
 |
devastator
Fantastic!

|
Wysłany: 11 Grudzień 2004, 15:39 Nowy klan
|
|
|
nie powiem kto mial niedawno 9 lat nie macie juz o co sie klocic... a co do druzyny to chyba najprosciej wziac pierwsza 10 wg rekordow i wywalic tych co nie chcieliby grac? (nie obchodzi mnie zbytnio czy ja sie tam znajde czy nie) |
|
|
|
 |
Vinyanov
No way!

|
Wysłany: 11 Grudzień 2004, 15:43 Nowy klan
|
|
|
| devastator napisał/a: | | chyba najprosciej wziac pierwsza 10 wg rekordow |
Nie ma w internecie aktualnej polskiej listy K+. |
|
|
|
 |
devastator
Fantastic!

|
Wysłany: 11 Grudzień 2004, 16:10 Nowy klan
|
|
|
| a nie mozna wziac k+ Wiggina i odjac nie-polakow?? |
|
|
|
 |
Vinyanov
No way!

|
Wysłany: 11 Grudzień 2004, 16:55 Nowy klan
|
|
|
| devastator napisał/a: | | a nie mozna wziac k+ Wiggina |
No ale wlasnie Wiggin na razie nie ma K+. |
|
|
|
 |
kishony
Eextreeme!

|
Wysłany: 11 Grudzień 2004, 17:03 Nowy klan
|
|
|
| Cytat: | | Nie ma w internecie aktualnej polskiej listy K+. |
no to, ee.. no to sobie policzmy
choc wlasciwie, wiadomo mniej wiecej kto sie tam znajdzie. |
|
|
|
 |
Domia
No way!

|
Wysłany: 11 Grudzień 2004, 18:49 Nowy klan
|
|
|
ej jak chcecie wziazc sobie pierwsza 10 polakow z najwiekszym K+ to przeciez mozecie popatrzyc na icy.pl ^^
no problemos |
|
|
|
 |
kishony
Eextreeme!

|
Wysłany: 12 Grudzień 2004, 02:55 Nowy klan
|
|
|
| Cytat: | | jak chcecie wziazc sobie pierwsza 10 polakow z najwiekszym K+ to przeciez mozecie popatrzyc na icy.pl |
Tylko, ekhm, wyniki tam, nalezy uznac, za - delikatnie mowiac - nieco nieaktualne..
Gdyby zrobic jak mowisz, wygladaloby to tak (po odjeciu tych co juz nie graja):
1.Tajek
2.Fayl
3.Broda(?)
4.Syo
5.Kishony
[size=10px]1.Vinyanov
2.Paluszek
3.SaleiB
4.Neo
5.Devastator[/size]
Gdyby Broda nie gral, upchneloby sie tam jeszcze Karciooza (tzn. na koniec) i podzial by byl. W sumie nienajgorszy - jesli cos sie nie zgadza to tylko miejsca wewnatrz piatek - mimo, ze ostatatnia aktualizacja listy byla w okolicach konca maja. |
|
|
|
 |
Fayl
Fantastic!

|
Wysłany: 12 Grudzień 2004, 11:19 Nowy klan
|
|
|
Mam tu licznik K+ robiony w C++. Jakby komus to pomoglo to prosze bardzo.
http://members.lycos.co.u..._down/kplus.rar <trzeba wkleic do okna przegladarki (przynajmniej u mnie), bo inaczej nie chce isc... |
|
|
|
 |
Vinyanov
No way!

|
Wysłany: 12 Grudzień 2004, 13:23 Nowy klan
|
|
|
Zgodzisz sie, aby wrzucic to do downloadu Icy.pl przy powrocie strony?
[size=9px]Moj wynik - 60% dla Polski.[/size] |
|
|
|
 |
|
|