Przesunięty przez: Vinyanov 3 Wrzesień 2010, 22:57 |
Icy Tower Ex-Yu League (milchionor) |
| Autor |
Wiadomość |
Karciooz
Eextreeme!

|
Wysłany: 6 Grudzień 2004, 15:39 Icy Tower Ex-Yu League (milchionor)
|
|
|
Wejdzcie na FLD forum i tylko popatrzcie . Juz ktos wymyslil swoja lige . Tym razem to Serbowie ,liga miala byc przeznaczona dla Ex-Yugoslavian ale JB sie juz zapisal . Jak myslicie warto brac udzial ?? |
| Ostatnio zmieniony przez Vinyanov 19 Maj 2008, 08:40, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Domia
No way!

|
Wysłany: 6 Grudzień 2004, 16:15 Liga Ex-Yu
|
|
|
| Cytat: | | liga miala byc przeznaczona dla Ex-Yugoslavian ale JB sie juz zapisal |
ja tam nie wiem ale czy czesi licza sie jako ex-yoguslovianie ?
| Cytat: | | Jak myslicie warto brac udzial ?? |
Karciooz nie poddawaj sie jasne, ze warto... a czy POLSKA tez sie zalicza do ex-y. ? |
|
|
|
 |
Fayl
Fantastic!

|
Wysłany: 6 Grudzień 2004, 16:28 Liga Ex-Yu
|
|
|
| Cytat: | | a czy POLSKA tez sie zalicza do ex-y. ? |
Skoro Czesi tak, to czemu mamy byc gorsi...
A apropo uczestnictwa, to chwilowo nie ma sensu, bo mamy wystarczajaco duzo wlasnych zawodow. |
|
|
|
 |
Karciooz
Eextreeme!

|
Wysłany: 6 Grudzień 2004, 17:20 Liga Ex-Yu
|
|
|
| No Czechy sie nie zaliczaja ale stwierdzili wkoncu ze ludzie z poza Jugoslawi tez moga uczestniczyc |
|
|
|
 |
petr
Administrator

Wiek: 35 Dołączył: 17 Kwi 2004 Posty: 1665 Skąd: Dąbrowa Górnicza / Kraków
|
Wysłany: 7 Grudzień 2004, 16:16 Liga Ex-Yu
|
|
|
Ciekawy pomysl, ale skoro zapisal sie JB = zapisze sie wiecej ludzi zpoza ex-Yu = zrobi sie z tego kolejny nudny turniej albo podroba ITWC... Ludzie nie potrafia zrozumiec, ze tylko Syo ma licencje na turnieje Bardzo popieram inicjatywe turnieju ex-Yu, ale...
Teraz na serio, mysle ze raczej nie bede sie zapisywal. Wystarcza mi nasze Polskie turnieje typu MP2, PTIT3, oraz - mam nadzieje - PLIT2.
BTW, dlaczego Davo (dobrze pisze?) jest zbanowany na forum FLD? Widzialem ze on pisze takze u nas |
_________________ score 217671 | floor 727 | combo 461 || NML/FML 493 | CCC1 150
|
|
|
|
 |
Vinyanov
No way!

|
Wysłany: 7 Grudzień 2004, 16:31 Liga Ex-Yu
|
|
|
| Piotrek napisał/a: | BTW, dlaczego Davo (dobrze pisze?) jest zbanowany na forum FLD? Widzialem ze on pisze takze u nas |
Tez nie wiem... Widzialem tylko, ze pisze normalne, nie dajace nic sobie zarzucic posty, potem nagle zasypuje 15 tematow spamem i zostaje zbanowany na wszystkie konta, jakie tylko zaklada. Nie wiem, co o tym myslec. |
|
|
|
 |
devastator
Fantastic!

|
Wysłany: 9 Grudzień 2004, 20:24 Liga Ex-Yu
|
|
|
| pewnie go ktos zhakowal (?) |
|
|
|
 |
Doktor(wiko)
Eextreeme!

|
Wysłany: 25 Grudzień 2004, 23:06 Liga Ex-Yu
|
|
|
| devastator napisał/a: | | pewnie go ktos zhakowal (?) |
Mowisz ze odgadl (albo jakas inna droga typu brutal-force) wykradl mu haslo i pobawil sie? Moim zdaniem jedyna rozsadna teoria(chyba) |
_________________ Co si? gapisz, co si? gapisz - rusz palcami i co? napisz!"
http://devil.wrzesnia-info.com/index.php - zaje(ech, ta je**na cenzura ) stronka |
|
|
|
 |
lisaa
Yo!
|
Wysłany: 24 Listopad 2014, 07:58
|
|
|
hmm ... This explains why the address was 200 3 : D
And I was surprised that somebody wants to organize Jakis August during ITWC tournament. BTW, I wonder why I do not miss? IT.NET was then still in the end in the bin on this topic! (Or - if you will - to the archive) |
_________________ lisaa |
|
|
|
 |
|
|