SzukajSzukaj  RegulaminRegulamin  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Forum Icy.pl Strona Główna  

Poprzedni temat «» Następny temat
Stabilizator na stopę
Autor Wiadomość
zajdka
Yo!

Wysłany: 29 Maj 2019, 00:01   Stabilizator na stopę

Czy ktoś z Was robił może zakupy na https://sklep.medreha.pl/ortezy-i-stabilizatory/orteza-stabilizator-na-stope Pytam ponieważ mają tam fajne stabilizatory po stopę i zastanawiam się czy zrobić u nich zakup.

kudek
That's great!

Wysłany: 25 Lipiec 2019, 12:10   

Jeśli chodzi o jakiekolwiek stabilizatory czy coś innego to nie radzę kupować samemu. Lepiej jest się skonsultować z lekarzem, który to oceni czy dany stabilizator oby na pewno jest nam potrzebny czy też nie. Bardzo dobrych specjalistów znajdziesz w prywatnym centrum medycznym, tutaj lekarze jak ortopeda gdańsk, dokładnie Cię przebadają i sprawdzą co dolega. Czasem warto jest zainwestować w siebie by potem się nie zdziwić

domi.nika
Eextreeme!

Wysłany: 18 Październik 2021, 16:42   Re: Stabilizator na stopďż˝

zajdka napisał/a:
Czy kto� z Was robi� mo�e zakupy na sklep.medreha.pl/ortezy-i-stabilizatory/orteza-stabilizator-na-stope Pytam poniewa� maj� tam fajne stabilizatory po stop� i zastanawiam si� czy zrobi� u nich zakup.

Nie używałam stabilizatora na stopę

Ewelaa213
Hey, good!

Wysłany: 11 Maj 2022, 10:10   

Jak dla mnie najlepszy lekarz po skręceniu kostki to ortopedia wrocław Ja byłam z moją nogą u paru lekarzy i niestety żadnej nie pomógł mi tak jak w tym gabinecie. Jestem bardzo zadowolona a kolejek praktycznie nie ma. Na swojej stronie oferują wiele usług więc na pewno do nich wróce jak będę potrzebowała pomocy. Polecam

Zaniuta
Hey, good!

Wysłany: 29 Kwiecień 2025, 23:06   

Dokładnie tak. Warto jeszcze zainwestować w indywidualne wkładki ortopedyczne warszawa. Od zawsze miałam wadę postawy. Teraz nie dość, że nic nie boli to i mam większy komfort w życiu codziennym :mrgreen:

papitek
That's great!

Wysłany: 3 Lipiec 2025, 12:45   

Z wiekiem nasze stopy mogą wymagać dodatkowego wsparcia, by zapewnić komfort podczas chodzenia. W serwisie https://fororto.pl/wkladki-ortopedyczne-dla-osob-starszych/ przedstawiono rozwiązania zaprojektowane specjalnie dla seniorów, z myślą o łagodzeniu dolegliwości bólowych i poprawie stabilności chodu. Tego typu wkładki mogą znacząco poprawić jakość codziennego funkcjonowania.

Odpowiedz do tematu