SzukajSzukaj  RegulaminRegulamin  U¿ytkownicyU¿ytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Forum Icy.pl Strona G³ówna  

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Szkoła - przygotowanie
Autor Wiadomo¶æ
marlenka8
Super!

Do³±czy³: 04 Wrz 2020
Wys³any: 24 Wrzesieñ 2020, 18:42   SzkoÅ‚a - przygotowanie

W kwestiach szkolnych, najlepiej jest zadbać o wszystko samodzielnie. Niezwykle ważne jest tutaj dopasowanie pod wieloma względami, a także wybranie najlepszych materiałów. Podstawą są rzecz jasna książki jak również zeszyty które spełniają konkretne potrzeby. To ważne aby wszystko było dopasowane do potrzeb i wieku dziecka.

dionizoswcielon
Super!

Do³±czy³: 05 Cze 2019
Wys³any: 3 Grudzieñ 2020, 16:23   

Do pierwszego dnia w szkole warto przygotować dziecko trochę bardziej alternatywnie. Moim zdaniem schludne i nowe ubranie to podstawa. Do tego jakiś wyrafinowany perfum, oczywiście nie za mocny, żeby nie roznosić aury zapachu na kilkadziesiąt metrów. Z umiarem, ale profesjonalnie. Ja kupowałem perfumy na prezent na rozpoczęcie pierwszego roku w szkole średniej dla mojego syna na tej stronie https://www.ezebra.pl/pl/menu/perfumy-153.html i do tej pory mi dziękuje za ten pomysł, niech to powie samo przez siebie co mam na myśli :) Oczywiście nie mówię, że powinieneś wydawać zaraz fortunę na perfumy, ale warto zasięgnąć opinii o specjalistów, którzy mogą doradzić jaki zapach będzie dobry dla każdego rodzaju skóry - chodzi tutaj głównie o pH i naturalny zapach, jaki Twoje ciało wytwarza. Nie na każdego pasuje na przykład lekki, cytrusowy zapach - zdarzało mi się kojarzyć to z odświeżaczami powietrza. W niektórych za to przypadkach ciężki, korzenny czy tytoniowy zapach też nie będzie dobry do sytuacji, więc warto zasięgnąć opinii.

domi.nika
Eextreeme!

Do³±czy³: 14 Cze 2019
Wys³any: 19 Pa¼dziernik 2021, 06:26   Re: SzkoÅ‚a - przygotowanie

marlenka8 napisa³/a:
W kwestiach szkolnych, najlepiej jest zadbać o wszystko samodzielnie. Niezwykle ważne jest tutaj dopasowanie pod wieloma względami, a także wybranie najlepszych materiałów. Podstawą są rzecz jasna książki jak również papierowo.pl/zeszyty_szkolne]zeszyty które spełniają konkretne potrzeby. To ważne aby wszystko było dopasowane do potrzeb i wieku dziecka.

Masz rację, zgadzam się z Tobą. Wszystko jest ważne aby dostosować dla dziecka .

Ps możesz zobaczyć fajną odziez dla dzieci - ja tutaj kupuję https://ubrania-dla-dzieci.com.pl/pl/new . Zależy mi na dobrej jakości

mocarny
That's great!

Do³±czy³: 08 Wrz 2017
Wys³any: 28 Styczeñ 2022, 22:28   Re: SzkoÅ‚a - przygotowanie

Cytat:
Każdy rodzic dbający o rozwój fizyczny, psychiczny, emocjonalny dziecka, znajdzie coś dla siebie na : https://juniora.pl/.

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: