|
Wyposażenie studni |
| Autor |
Wiadomo¶æ |
Raku95
Super!

Do³±czy³: 13 Lut 2018 Posty: 58
|
Wys³any: 22 Listopad 2021, 14:23 Wyposażenie studni
|
|
|
| Cześć, możecie mi powiedzieć, jakie pompy do brudnej wody polecacie? Chodzi mi w dużej mierze o to, że jednak potrzebne mi są porządne elementy, a nie wiem, co wybierać. No i jeszcze na co zwrócić uwagę. Jak dla mnie to jakość powinna być ważniejsza, ale nie chcę też poszaleć cenowo. Poradzicie mi coś może? |
|
|
|
 |
Bombiel
Fantastic!

Do³±czy³: 31 Pa¼ 2018 Posty: 309
|
Wys³any: 26 Listopad 2021, 20:17
|
|
|
| No właśnie samo posiadanie studni jak widać nie jest do końca wystarczające i sam zobacz jakie urządzenia do niej najlepiej jest zakupić. Na pewno będzie to niezawodna pompa głębinowa oraz zestaw czy zbiornik hydroforowy. W końcu nasza studnia musi działać znakomicie. |
|
|
|
 |
Floristka
Amazing!

Do³±czy³: 13 Lut 2018 Posty: 102
|
Wys³any: 29 Czerwiec 2025, 17:43
|
|
|
| Mój sąsiad używa kompresory 50 l przy każdej większej robocie i mówi, że nie wyobraża sobie warsztatu bez tego sprzętu. Pomyślałem, że też mi się przyda, szczególnie do czyszczenia zakamarków i zasilania narzędzi pneumatycznych. To nie jest ogromna inwestycja, a znacznie usprawnia pracę. Czy te 50 litrów faktycznie wystarcza do codziennych zadań, czy lepiej od razu celować w coś większego? Ciekawi mnie, jakie są wasze doświadczenia. |
|
|
|
 |
|
|