|
Sala weselna Kraków |
| Autor |
Wiadomość |
mocarny
That's great!

|
Wysłany: 5 Styczeń 2018, 10:40 Sala weselna Kraków
|
|
|
Hej forumowicze!
Może się znajdzie tutaj na forum ktoś, kto planuje wesele? Jeśli tak, to serdecznie chciałbym polecić fajne sale weselne w okolicy Krakowa.
Namiar poniżej:
Hotel Witek, Handlowców 14, 32-085 Modlniczka, Kraków, POLAND
Telefon: +48 12 66 23 500
|
|
|
|
 |
Kalina
Super!

|
Wysłany: 26 Wrzesień 2018, 08:52
|
|
|
| Ja i mój narzeczony pomimo negatywnemu nastawieniu się rodziców planujemy wziąć ślub cywilny wcześniej zanim będzie kościelny. Nawet znaleźliśmy elegancką restaurację Akademia gdzie chcieliśmy urządzić małe przyjęcie na około 40 osób. Mam do was pytanko, czy ktoś może urządzał tam przyjęcia ? Chciała bym poznać waszą opinie na temat tego miejsca. |
|
|
|
 |
kudek
That's great!

|
Wysłany: 25 Październik 2019, 08:39
|
|
|
| A pro po sal weselnych. Właśnie zakupiliśmy z mężem dość duży lokal i chcemy pójść właśnie w kierunku organizacji wesel. Zależy nam by sala była bardzo nowocześnie urządzona i posiadała te wszystkie instalacje AV. Słyszeliśmy że to bardzo nowoczesne i fajne rozwiązanie, gdyż stosowanie nowoczesnych technologii jest wyjściem naprzeciw oczekiwaniom Klientów. |
|
|
|
 |
jjusti18
Amazing!

|
Wysłany: 31 Grudzień 2019, 19:55
|
|
|
| Jak szukacie bardzo Ĺadne i solidnie wykonane zaproszenia Ĺlubne? MoĹźe na stronie https://farrowdesign.pl/ siÄ rozglÄ
dnÄ
Ä. Tam najĹadniejsze sÄ
zaproszenia, bo majÄ
ĹlicznÄ
grafikÄ, uroczÄ
treĹÄ, ktĂłrÄ
spersonalizujecie. TakĹźe naprawdÄ super. |
| Ostatnio zmieniony przez jjusti18 6 Styczeń 2020, 10:48, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Raku95
Super!

|
Wysłany: 14 Wrzesień 2020, 10:26
|
|
|
| Ja planujÄ wesele,ale to nie wiem, czy wszystko mi siÄ uda. Moja przyszĹa Ĺźona ma wymagania doĹÄ duĹźe i ja teĹź, a to wszystko jest naprawdÄ skomplikowane. OczywiĹcie mamy pomysĹ rodziny, ale wydaje mi siÄ, Ĺźe nie wszystko jest odpowiednio do nas dobrane. Jedynie to wiemy od mamy mojej, Ĺźe ten fotograf Ĺlubny CzÄstochowa to dobry wybĂłr. Dlatego o nim myĹimy. |
|
|
|
 |
domi.nika
Eextreeme!

|
|
|
|
 |
Aleksandra P.
Hey, good!

|
Wysłany: 19 Luty 2022, 00:37
|
|
|
| JeĹli wĹrĂłd Waszych goĹci jest sporo osĂłb, zmuszonych dojechaÄ z daleka i prawdopodobnie bÄdÄ
potrzebowaĹy noclegu, warto ĹźebyĹcie pomyĹleli o takim miejscu na wesele, ktĂłre umoĹźliwi Wam lub goĹciom wynajÄcie pokoi. My zdecydowaliĹmy siÄ na http://koscierzynahotel.pl/ i byĹo piÄknie:) Niezapomniane chwile. |
|
|
|
 |
|
|