SzukajSzukaj  RegulaminRegulamin  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Forum Icy.pl Strona Główna  

Poprzedni temat «» Następny temat
Sala weselna Kraków
Autor Wiadomość
mocarny
That's great!

Wysłany: 5 Styczeń 2018, 10:40   Sala weselna Kraków

Hej forumowicze!
Może się znajdzie tutaj na forum ktoś, kto planuje wesele? Jeśli tak, to serdecznie chciałbym polecić fajne sale weselne w okolicy Krakowa.
Namiar poniżej:
Hotel Witek, Handlowców 14, 32-085 Modlniczka, Kraków, POLAND
Telefon: +48 12 66 23 500

Kalina 
Super!

Wysłany: 26 Wrzesień 2018, 08:52   

Ja i mój narzeczony pomimo negatywnemu nastawieniu się rodziców planujemy wziąć ślub cywilny wcześniej zanim będzie kościelny. Nawet znaleźliśmy elegancką restaurację Akademia gdzie chcieliśmy urządzić małe przyjęcie na około 40 osób. Mam do was pytanko, czy ktoś może urządzał tam przyjęcia ? Chciała bym poznać waszą opinie na temat tego miejsca.

kudek
That's great!

Wysłany: 25 Październik 2019, 08:39   

A pro po sal weselnych. Właśnie zakupiliśmy z mężem dość duży lokal i chcemy pójść właśnie w kierunku organizacji wesel. Zależy nam by sala była bardzo nowocześnie urządzona i posiadała te wszystkie instalacje AV. Słyszeliśmy że to bardzo nowoczesne i fajne rozwiązanie, gdyż stosowanie nowoczesnych technologii jest wyjściem naprzeciw oczekiwaniom Klientów.

jjusti18
Amazing!

Wysłany: 31 Grudzień 2019, 19:55   

Jak szukacie bardzo ładne i solidnie wykonane zaproszenia ślubne? Może na stronie https://farrowdesign.pl/ się rozglądnąć. Tam najładniejsze są zaproszenia, bo mają śliczną grafikę, uroczą treść, którą spersonalizujecie. Także naprawdę super.
Ostatnio zmieniony przez jjusti18 6 Styczeń 2020, 10:48, w całości zmieniany 1 raz  

Raku95
Super!

Wysłany: 14 Wrzesień 2020, 10:26   

Ja planuję wesele,ale to nie wiem, czy wszystko mi się uda. Moja przyszła żona ma wymagania dość duże i ja też, a to wszystko jest naprawdę skomplikowane. Oczywiście mamy pomysł rodziny, ale wydaje mi się, że nie wszystko jest odpowiednio do nas dobrane. Jedynie to wiemy od mamy mojej, że ten fotograf ślubny Częstochowa to dobry wybór. Dlatego o nim myśimy.

domi.nika
Eextreeme!

Wysłany: 24 Styczeń 2022, 15:31   

sala jest wazna ale i fotograf tez - to mega istotne zeby miec dobra pamiatke

Aleksandra P.
Hey, good!

Wysłany: 19 Luty 2022, 00:37   

Jeśli wśród Waszych gości jest sporo osób, zmuszonych dojechać z daleka i prawdopodobnie będą potrzebowały noclegu, warto żebyście pomyśleli o takim miejscu na wesele, które umożliwi Wam lub gościom wynajęcie pokoi. My zdecydowaliśmy się na http://koscierzynahotel.pl/ i było pięknie:) Niezapomniane chwile.

Odpowiedz do tematu